|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
|
![]() |
# 1 |
הוסטסניון
דירוג מסחר: (0)
|
מקדמי אתרים - כנסו לכאן.
אהלן,
אני מחפש לאתר חדש מקדם אתרים אשר יקדם את האתר בצורה הנכונה. אני מחפש מישהו שיקדם לי את האתר פעם אחת בלבד וכאשר את שאר המוצרים שאני אכניס אני יוכל לעשות זאת לבד, ז"א הוא צריך להסביר לי איך אני עושה את העיניין עם מילות הקידום. בכל מקרה תנו לי פה את האפשרויות תשלום, מהו התשלום והאם יש אלטרנטיבות מלבד תשלום כספי. ההצעה מבחינתי היא תשלום כספי אלא אם יש לכם אלטרנטיבה. בהצלחה בהצעת מועמדותכם. מאור. |
![]() |
![]() |
# 3 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
תן לי פה פרטים איך העבודה שלך כיצד אתה מתחייב לעבודה, מה טווח המחירים וכו'. |
|
![]() |
![]() |
# 4 |
Permanently Banned
|
ידידי היקר,
להלן המחירים: פרוייקט קידום אתרים הכולל: אופטימציה לתוכן האתר אופטימציה לקוד האתר החלפת קישורים/קישורים איכותיים כתיבה בבלוגים ובפורומים יעד: ? (שע"י אני יכול לדעת הערכת מחיר סופית, אך בוא ניצא מנקודת הנחה שאתה רוצה בין 1-5) מספר מילות מפתח: 2 (אם יותר, גם כך המחיר) סה"כ לחודש: 1300 ש"ח (לא כולל שבתות, מצורף בחשבון) * מקדמה על סך: 200 ש"ח תועבר ע"י העברה בנקאית, כמו שאר הכסף בתום הפרוייקט. לא תינתן קבלה, אלא קבלה של הבנק, מכוון שאנני עוסק מורשה/פטור. אם אתה מעוניין, בבקשה.. אם אתה לא מעוניין, תודה רבה שמחתי לעזור! בכבוד רב, חזן אביב - 0528020745 |
![]() |
![]() |
# 6 | |
תודה על תרומתך.
|
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
# 7 |
Winner
|
!!
אם אתה מחפש חברות רציניות , תקיש בגוגל את הביטוי "קידום אתרים" , אם אתה מחפש פרילנסר אז לך לפי המלצות של אנשים . |
![]() |
![]() |
# 9 |
הוסטסניון
|
עוד הצעות ולכל המתחכמים למיניהם - אם אתם חושבים שבצורה שכזו (50 ש"ח ל 10 מליון ש"ח) תקבלו את תשומת ליבי אתם טועים.
הדבר מציג כמה אתם ילדותיים ולא רציניים. בכל מקרה המילות מפתח לדוג' הן: קניות, קניות ברשת. עכשיו שיש לכם (המתחכמים) את מילות המפתח אנא ציינו מחיר. תודה. |
![]() |
![]() |
# 10 | |
Permanently Banned
|
ציטוט:
שמסוגל להתחרות באתרים שכאלו כמו: getit, nanashops, wallashops,p1000 וכו'.. אבל אם אתם שואלים אותי, לא פחות מ2000-3000 דולר לחודש! אלו מילים מאוד-מאוד קשות לקידום!!! אפשר להגיד גם בין חמשת מילות המפתח הקשות ביותר בגוגל ישראל. |
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|