|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
צפה בתוצאות הסקר: צבא-לאן אתם הולכים? | |||
קרבי זה הכי אחי! |
![]() ![]() ![]() ![]() |
20 | 52.63% |
מודיעין - אנשים חושבים |
9 | 23.68% |
גובניק |
6 | 15.79% |
אחר(פרטו) |
3 | 7.89% |
מצביעים: 38. אינך יכול להצביע לסקר הזה |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
|
![]() |
# 1 |
חבר וותיק
|
סקר צבא-לאן אתם הולכים?
בואנה הפורום הזה ריק כאילו..
אז יאללה עוד סקר.. לאן אתם רוצים ללכת בצבא? לאן אתם הולכים\איפה אתם משרתים עכשיו? אם זה קרבי-פרטו לאן בא לכם. Last edited by 4ior; 30-05-08 at 12:10.. |
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר על
|
לי אישית אין עדיין מושג!
אני לא יודע מה אני רוצה, את האמת אני רוצה משהו במחשבים, אבל כנראה אני לא אקבל את זה. נראה כבר מה יש במנילה ונבחר. |
![]() |
![]() |
# 3 |
הוסטסניון
|
יש לי זמן, אבל בינתיים טייס-צנחנים-יחידה קרבית-צוללות .
|
![]() |
![]() |
# 4 |
הוסטסניון
|
אני יודע שאני יעשה משהו שקשור לאלקטרוניקה..
![]() |
# 5 |
תודה על תרומתך.
|
בנתיים דחפו אותי הנדסה קרבית.. מוריד פרופיל ומשנה בקרוב..
|
![]() |
![]() |
# 6 |
הוסטסניון
|
"דחפו" אותך הנדסה קרבית?..
אתה צריך להיות מרוצה (אם אתה רוצה קרבי) ותלך ליהלום... תאכלס להנדסה קרבית יש סטיגמה לא משהו.. אבל אחרי שהייתי בבסיס בצוקי עובדה והסבירו לנו הכל שם (אח שלי בהנדסה) לפי דעתי הנדסה זה אחד הדברים! אני בחרתי קרבי.. סדר עדיפויות זה: טייס אם לא אז שייטת 13 אם לא אז סיירת מובחרת(כרגע לא סגור על אחת.. משהו בכיוון דובדבן) |
![]() |
![]() |
# 7 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
הרבה אנשים פה מדברים על יחידות מובחרים כאילו זה חמוצים.. שייטת 13? דובדבן? קודם תגיעו לאיזה שהוא גיבוש.. אתם בחיים לא תבינו את גודל הקושי גם אתם חושבים שאתם בטח מבינים.. ואני לא מדבר על הגיבוש.. אלא על המסלול.. זה שמתאמנים 100 שנה אצל יובל עלם ועמית לכושר זה לא אומר כלום.. אז אפשר אולי לסיים גיבוש או לעבור אותו... גם זה בספק.. אבל מה מעבר.. |
|
![]() |
![]() |
# 8 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
ואני אמרתי את זה בסוג של ציניות.. אם הוא רוצה ללכת למשהו גבוה זה המלצה שילך ליהלום.. אם לא בסה"כ לפי מה שראיתי ושמעתי הנדסה זה ממש טוב (גם אח של חבר וגם הייתי בצוקי עובדה והתעניינתי ושאלתי אנשים שאלות..) ואם קרבי בכלל לא מתאים לו.. אז סבבה זו החלטה שלו.. |
|
![]() |
![]() |
# 9 |
חבר בקהילה
|
אחי אני משרת בהנדסה כמפעיל צמה קרבי ומה אני יגיד אני נהנה כול יום מחדש. קבלו עצה קטנה זה באמת לא משנה לאן אתם הולכים בסופו של דבר אתם זוכרים רק את האנשים .אל תילכו לדובדבן כי זה מגניב ,ואל תשללו את תותחנים כי זה לא סקסי.בסוף קרבי זה קרבי וזה מה שבאמת חשוב.ועוד דבר קטן הסטיגמות בצבא הם בדיוק כמו בחיים פשוט לא נכונות.
# 10 |
נשמה של הפורום
|
יצאתי השבוע מקורס מכ"ים וכרגע ממתין למז"י. מקווה לקבל תפקיד טוב סוף סוף למה נגמרו לי הכוחות להילחם איתם...
כשהגלים מתחזקים, החזקים מתגלים. Last edited by Elior; 30-05-08 at 12:49.. |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|