|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
|
![]() |
# 3 |
חבר מתקדם
דירוג מסחר: (0)
|
זאת אומרת שאין לי ממה לחשוש וגם אם בסיום תקופת השימוש לא קניתי מחדש אני אוכל לרכוש אותו שוב לאחר שלושה חודשים מבלי שאחרים יגנבו לי אותו ? נלחצתי מאחר וראיתי כאן אשכול ובו מישהו הזהיר אחר שיזהר שלא יקנו לו את הדומיין ושיקנה לעוד שנים כי זה מיידי :S.
נשמע בהחלט לזכותי ![]() ואם כבר - אז כבר: מה המשמעות של Private registeration ?? ושל Certified ?? תודה! Last edited by Orel-E; 29-07-08 at 23:42.. |
![]() |
![]() |
# 4 |
Winner
|
זה אומר שלא רואים את הפרטים שלך בWho Is.
# 6 |
משתמש - היכל התהילה
|
אני לא מבין, מה קשה להכנס דקה לגוגל להריץ חיפוש?
http://www.google.co.il/search?q=certified+domain |
![]() |
![]() |
# 7 |
חבר מתקדם
|
זו אכן לא בעיה ולא אמרתי שזו בעיה. פרסמתי את ההודעה בהסטס כי אני מאמין שיש כאן אנשים שמבינים וניסו את האופציה הזאת ולא כאלה שיודעים להריץ שאילתות בגוגל.
Certified Domain הוא תהליך שמצריך עיון באתר ולאחר מכן בעלי אותו פאנל שמות מתחם מעניקים "הרשאה" לבעל שם המתחם ולאתרו כאתרים מאומתים בעלי גושפנקא. תהליך האימות כולל את השלבים הבאים: 1. אימות בעלות על שם המתחם בבחינת בעליו. 2. אימות תוכן האתר (ללא זיופים, ללא גניבות, ללא רמאויות ווירוסים למיניהם) ורישום ב-Whois. אז למה לקנות שם מתחם שהוא בעל רישיון מסוג כזה ? בעיקר מיועד לחנויות אינטרנטיות שרוצות שהלקוחות יבטחו בהן ובעמינות האתר שלהן. אה וגם אם רוצים להתלהב ששורת הכתובות הופכת צהובה כשנכנסים לאתר שלך ![]() Last edited by Orel-E; 30-07-08 at 18:09.. |
![]() |
![]() |
# 8 |
אחראי פורום שמות מתחם
|
העיקרון אתה יכול לרכוש אותו אחרי שנה אבל זה יעלה לך הרבה יותר.
למשל בדומיינים עולמיים, אם אתה לא מחדש את הדומיין שלך והשנה כבר עברה אז במקום $9 אתה משלם בסביבות ה-$80.
# 10 |
חבר מתקדם
|
לא יודע מה הולך כאן, תראו:
http://www.hosts.co.il/forums/showthread.php?t=66543 |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|