|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
|
![]() |
# 8 |
חבר וותיק
דירוג מסחר: (0)
|
האזהרות שאתם מאיים עלי בהם ממש לא מעניינות ולא מפחידות אותי .. אתה יכו ללהגיד מה שבא לך .. ושיהיה לך בכיף .. אה כן וכמו שאני רואה אתה לא ממש בצבע אדום אז אתה לא יכול להגיד לי איפה להגיב כי אני יגיב איפה שאני רוצה וכמה שאני רוצה ואיךשאני רוצה כל עוד לא עבריתא על החוקים איןלך מה לעשו תאז תעשה טובה לך תמצא לך חברים
# 9 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
בוא נתחיל בשגיאות הכתיב והדקדוק שלך. על פי השגיאות העלובות רואים שעוד לא עברת את כיתה י'. הבה נמשיך במשלב השפה בו אתה מדבר, על פיו לא עברת את כיתה ה'. בוא נעבור לתוכן - מהתוכן ניכר כי לא מזמן עזבת את קהילת FXP. כמו רוב העוסקים ברשת מתחת לגיל 14 - מתחילים בFXP, מחליטים לפתוח פורום וששלהם יהיה הכי טוב, נכשלים במשימה ועוברים להספים בהוסטס. ועוד אני צריך למצוא לי חברים ![]() נ.ב. למה שמישהו ישתמש בשירותי פיתוח האתרים שלך אם האתר שלך לא עומד בתקנים ולא מותאם לדפדפנים ? חחחחחחחחח |
|
![]() |
![]() |
# 10 | |||||
Permanently Banned
|
ציטוט:
אני מעדיף דומין טיפה יותר ארוך אבל קליט , כל העניין גם שהדומין מתחבר עם הסוימת למשפט. תודה ציטוט:
ציטוט:
תודה =] ציטוט:
ציטוט:
אני שמח לבשר ש8 שעות מהתקנת הטראקר (כ12 שעות מהקמת האתר) עברנו את 345 הכניסות היחודייות. ![]() Last edited by Striker; 04-08-08 at 22:57.. |
|||||
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|