הרשם שאלות ותשובות רשימת חברים לוח שנה הודעות מהיום

חזור   הוסטס - פורום אחסון האתרים הגדול בישראל > Off-topic, מחשבים, קהילה ומשוב > Off-Topic וסיקורים

|!|

סגור את ההודעה

כלים לאשכול תצורת הצגה
ישן 13-01-09, 18:29   # 1
KingSnake
חבר מתקדם

מיני פרופיל

KingSnake לא מחובר  

משהו שכתבתי [מוגדר כ"משהו" כי אין לזה ממש שם]

ממ זה סוג של סיפור על המצב כרגע, אבל בדיוני כמעט לחלוטין (לכן לא נכנס לאשכול הראשי). פעם ראשונה שאני עושה משהו מעין זה, מקווה שיצא נחמד.
נמנעתי לגמרי מהבעת דעה פוליטית, לכן אני מעדיף לקבל תגובות שלא כוללות פוליטיקה.

מה דעתכם?

ישן 13-01-09, 19:29   # 2
Ronens
חבר בקהילה

מיני פרופיל

Ronens לא מחובר  

אני לא ממש מכיר אותך.. אתה מעזה תגיד לי? :\
ויש לי הרבה מה להגיד בנושא אבל עד שאני לא יקבל תתשובה אני לא רוצה סתם להגיד.

ישן 13-01-09, 19:39   # 3
WebProject
מ.תיכנות

מיני פרופיל
Send a message via Skype™ to WebProject

WebProject לא מחובר  

לפי דעתי? אתה לא חי שם, אז אל תכתוב סיפורים על מה שאתה חושב שהולך שם.

פורטל רעל - צבא וכושר קרבי

ישן 13-01-09, 19:42   # 4
עמרי שוסטר
משתמש - היכל התהילה

מיני פרופיל

עמרי שוסטר לא מחובר  

מצטער להגיד לך, אבל זה פוליטי מדי. אתה מציג נקודת מבט מסוימת שעם כל הכבוד, אין לך שום דרך לדעת שהיא נכונה.

ישן 13-01-09, 19:50   # 5
KingSnake
חבר מתקדם

מיני פרופיל

KingSnake לא מחובר  

אני לא מתיימר לדעת כלום או לנקוט עמדה.
אני לא חי שם, מבחינתי הכל בדיוני.

ישן 13-01-09, 19:51   # 6
Dima
אקס מנהל

מיני פרופיל

Dima לא מחובר  

תאמין לי שאתה לא רוצה שתושבי הדרום יתחילו לכתוב לך את הסיפורים שלהם, אתה יודע למה? כי הסיפורים שלהם לא מומצאים כמו סיפורי הסבתא שלך, הם אמיתיים.
אגב, למה שלא תכתוב איזה סיפור על איך ארגוני הטרור משתמשים בילדים ותינוקות כמגן אנושי? או על איזה תוכניות מראים שם בטלויזיה לילדים שלהם?
למה שלא תכתוב על איך תושבי שדרות סבלו במשך 8 שנים כאשר החמאס והג'יהאד פשוט הפציצו להם את הצורה? אתה יודע שהילדים
האלה שחיים שם עד היום משתינים במיטה כל לילה?

ישן 15-01-09, 17:22   # 7
zoharesh
חבר מתקדם

מיני פרופיל

zoharesh לא מחובר  

ציטוט:
נכתב במקור על ידי Dima צפה בהודעה
תאמין לי שאתה לא רוצה שתושבי הדרום יתחילו לכתוב לך את הסיפורים שלהם, אתה יודע למה? כי הסיפורים שלהם לא מומצאים כמו סיפורי הסבתא שלך, הם אמיתיים.
אגב, למה שלא תכתוב איזה סיפור על איך ארגוני הטרור משתמשים בילדים ותינוקות כמגן אנושי? או על איזה תוכניות מראים שם בטלויזיה לילדים שלהם?
למה שלא תכתוב על איך תושבי שדרות סבלו במשך 8 שנים כאשר החמאס והג'יהאד פשוט הפציצו להם את הצורה? אתה יודע שהילדים
האלה שחיים שם עד היום משתינים במיטה כל לילה?
לבנאדם מותר להתבטא.
כמו שהוא ציין לעיל שזה סיפור בדיוני לחלוטין.
כל תגובה שנייה שלך דוגלת בצינזורה וכלומר מונעת את חופש הביטוי. מה שכן שכחת שאנחנו חיים במדינה דמוקרטית, שנה גישה בנאדם.

ציטוט:
נכתב במקור על ידי Amits צפה בהודעה
שמע, אני בניגוד לאחרים - חושב שזה יפה מאוד, היצירתיות,הדימיון שלך ואופן הכתיבה שלך.
אני עם עמית.

HIGHDESIGN.co.il עיצוב ובניית אתרים.

Last edited by zoharesh; 15-01-09 at 17:38..

ישן 15-01-09, 19:50   # 8
Dima
אקס מנהל

מיני פרופיל

Dima לא מחובר  

ציטוט:
נכתב במקור על ידי zoharesh צפה בהודעה
לבנאדם מותר להתבטא.
כמו שהוא ציין לעיל שזה סיפור בדיוני לחלוטין.
כל תגובה שנייה שלך דוגלת בצינזורה וכלומר מונעת את חופש הביטוי. מה שכן שכחת שאנחנו חיים במדינה דמוקרטית, שנה גישה בנאדם.

אני עם עמית.
אם הייתי רוצה לצנזר אותו, הייתי מוחק לו את ההודעה ולא היית רואה את הנושא הזה בכלל.
חופש הביטוי? לדעתי הבנאדם הזה מקבל מספיק חופש ביטוי עצם העובדה שהוא יכול לכתוב מה שבראש שלו ולא באים אליו שוטרים הביתה, השאלה היא למה אתה מתכוון שאתה מציין את המילה חופש ביטוי.

בשורה התחתונה, הפעם שום דבר לא יעזור לשמאל.
צה"ל יעשה את מה שהיה צריך לעשות לפני 8 שנים, גם אם הם אוהבים את זה וגם אם לא, כאשר יש מאחוריהם את התמיכה של הרוב בכלל ואת התמיכה של תושבי הדרום בפרט.

ישן 15-01-09, 19:54   # 9
WebProject
מ.תיכנות

מיני פרופיל
Send a message via Skype™ to WebProject

WebProject לא מחובר  

ציטוט:
נכתב במקור על ידי Dima צפה בהודעה
אם הייתי רוצה לצנזר אותו, הייתי מוחק לו את ההודעה ולא היית רואה את הנושא הזה בכלל.
חופש הביטוי? לדעתי הבנאדם הזה מקבל מספיק חופש ביטוי עצם העובדה שהוא יכול לכתוב מה שבראש שלו ולא באים אליו שוטרים הביתה, השאלה היא למה אתה מתכוון שאתה מציין את המילה חופש ביטוי.

בשורה התחתונה, הפעם שום דבר לא יעזור לשמאל.
צה"ל יעשה את מה שהיה צריך לעשות לפני 8 שנים, גם אם הם אוהבים את זה וגם אם לא, כאשר יש מאחוריהם את התמיכה של הרוב בכלל ואת התמיכה של תושבי הדרום בפרט.
כל מילה בסלע.

תושבי הדרום שחווים את המצב על בשרם, רק מתחילים להבין מה עבר על שדרות ועוטף עזה בשנים האחרונות, ומבינים שהצעד שצה"ל עשה הוא צעד הכרחי.

פורטל רעל - צבא וכושר קרבי

ישן 15-01-09, 22:59   # 10
KingSnake
חבר מתקדם

מיני פרופיל

KingSnake לא מחובר  

ציטוט:
נכתב במקור על ידי HOLD צפה בהודעה
הכי קל לדבר, בזמן שמיליון יהודים נמצאים בטווח מוות.
הכי קל להגיד שהערבים טובים, אבל אין אומץ ללכת ליד ערבי, כי אתה יודע שהוא יזרוק עלייך אבן.
הכי קל להמציא סיפורים, כשאתה לא יושב במקלט שבועיים ברצף.
הכי קל לומר שהערבים מסכנים, אבל קשה לענות כששואלים אותך "למה הערבים עושים פיגועים?".

רק על הפוסט הזה הפסדת לפחות 20% מהקוראים בבלוג שלך,
ואני מאחל לך שתפסיד יותר, עד שתבקש סליחה מעם ישראל,
סליחה מחיילי צה"ל שרק בזכותם אתה חי במדינה משלך, ולא בגטאות.

תתבייש לך, ולחשוב שאני הצבעתי לך לבלוג, ועוד שלחתי לכל רשימת התפוצה שלי להצביע לך.
אני מתבייש שעזרתי לעוכר ישראל כמוך.
*אין לך כרגע שום יהודי בסכנת מוות! אני מסכים שהחיים תחת טילים הם נוראיים מנשוא, אבל במידה ואנשים יגיעו במהירות למקלטים אין שום בכנת חיים. אני מסכים שיש לשנות את המצב הנוראי הזה, אבל לא בדרך של רצח חפים מפשע.

* למה החלטת שאני מפחד ללכת ליד ערבי? אני מבקר בכפר קאסם לעיתים קרובות מאוד, הגעתי להפגנה נגד המלחמה וצעדתי עם המוני יהודים וערבים ודוד שלי מבקר לעיתים קרובות בסכנין. בניגדו לגזענים שבינינו, אני לא רואה כל הבדל בן יהודי לערבי.

* נכון, הרבה יותר קל לכתוב מתוך בית מוגן ללא סכנת טילים. חבל שגם בעזה וגם בעוטף אין להם זכות שכזאת, בגלל המלחמה.

* שוב, מי אלה אותם ערבים שעושים פיגועים? יש ערבים מסכנים, יש יהודים מסכנים. יש ערבים קיצוניים, יש יהודים קיצוניים, יש ערבים פסיכים ויש יהודים פסיכים. תאלכ'ס- יש בני אדם.

יודע מה? הייתי מוותר על הרבה דברים בשביל שישיה כאן שלום, אם הצלחתי לשנות את דעתו של יחיד בעזרת פוסט שכזה- 20% מהקוראים הם מחיר פעוט. (למרות שמס' הכניסות דווקא עלה)
ואם מישהו צריך לבקש סליחה מחיילי צה"ל זה לא אני, לא אני שלחתי אותם לשדה קרב קטלני, לא אני גרמתי להם להרוג חפים מפשע כנגד רצונם ולא אני הפכתי אותם למטרות נייחות.

סגור את ההודעה

חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים)

חוקי פירסום