|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
|
![]() |
# 1 |
חבר מתקדם
|
משהו שכתבתי [מוגדר כ"משהו" כי אין לזה ממש שם]
בקישור הזה-http://www.thesnake.co.il/?p=472 ממ זה סוג של סיפור על המצב כרגע, אבל בדיוני כמעט לחלוטין (לכן לא נכנס לאשכול הראשי). פעם ראשונה שאני עושה משהו מעין זה, מקווה שיצא נחמד.נמנעתי לגמרי מהבעת דעה פוליטית, לכן אני מעדיף לקבל תגובות שלא כוללות פוליטיקה. מה דעתכם? |
![]() |
# 2 |
חבר בקהילה
|
אני לא ממש מכיר אותך.. אתה מעזה תגיד לי? :\
ויש לי הרבה מה להגיד בנושא אבל עד שאני לא יקבל תתשובה אני לא רוצה סתם להגיד. |
![]() |
# 3 |
מ.תיכנות
|
לפי דעתי? אתה לא חי שם, אז אל תכתוב סיפורים על מה שאתה חושב שהולך שם.
|
![]() |
# 4 |
משתמש - היכל התהילה
|
מצטער להגיד לך, אבל זה פוליטי מדי. אתה מציג נקודת מבט מסוימת שעם כל הכבוד, אין לך שום דרך לדעת שהיא נכונה.
|
![]() |
# 6 |
אקס מנהל
|
תאמין לי שאתה לא רוצה שתושבי הדרום יתחילו לכתוב לך את הסיפורים שלהם, אתה יודע למה? כי הסיפורים שלהם לא מומצאים כמו סיפורי הסבתא שלך, הם אמיתיים.
אגב, למה שלא תכתוב איזה סיפור על איך ארגוני הטרור משתמשים בילדים ותינוקות כמגן אנושי? או על איזה תוכניות מראים שם בטלויזיה לילדים שלהם? למה שלא תכתוב על איך תושבי שדרות סבלו במשך 8 שנים כאשר החמאס והג'יהאד פשוט הפציצו להם את הצורה? אתה יודע שהילדים האלה שחיים שם עד היום משתינים במיטה כל לילה? |
![]() |
# 7 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
כמו שהוא ציין לעיל שזה סיפור בדיוני לחלוטין. כל תגובה שנייה שלך דוגלת בצינזורה וכלומר מונעת את חופש הביטוי. מה שכן שכחת שאנחנו חיים במדינה דמוקרטית, שנה גישה בנאדם. אני עם עמית.
![]() HIGHDESIGN.co.il עיצוב ובניית אתרים. Last edited by zoharesh; 15-01-09 at 17:38.. |
|
![]() |
# 8 | |
אקס מנהל
|
ציטוט:
חופש הביטוי? לדעתי הבנאדם הזה מקבל מספיק חופש ביטוי עצם העובדה שהוא יכול לכתוב מה שבראש שלו ולא באים אליו שוטרים הביתה, השאלה היא למה אתה מתכוון שאתה מציין את המילה חופש ביטוי. בשורה התחתונה, הפעם שום דבר לא יעזור לשמאל. צה"ל יעשה את מה שהיה צריך לעשות לפני 8 שנים, גם אם הם אוהבים את זה וגם אם לא, כאשר יש מאחוריהם את התמיכה של הרוב בכלל ואת התמיכה של תושבי הדרום בפרט. |
|
![]() |
# 9 | |
מ.תיכנות
|
ציטוט:
תושבי הדרום שחווים את המצב על בשרם, רק מתחילים להבין מה עבר על שדרות ועוטף עזה בשנים האחרונות, ומבינים שהצעד שצה"ל עשה הוא צעד הכרחי. |
|
![]() |
# 10 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
* למה החלטת שאני מפחד ללכת ליד ערבי? אני מבקר בכפר קאסם לעיתים קרובות מאוד, הגעתי להפגנה נגד המלחמה וצעדתי עם המוני יהודים וערבים ודוד שלי מבקר לעיתים קרובות בסכנין. בניגדו לגזענים שבינינו, אני לא רואה כל הבדל בן יהודי לערבי. * נכון, הרבה יותר קל לכתוב מתוך בית מוגן ללא סכנת טילים. חבל שגם בעזה וגם בעוטף אין להם זכות שכזאת, בגלל המלחמה. * שוב, מי אלה אותם ערבים שעושים פיגועים? יש ערבים מסכנים, יש יהודים מסכנים. יש ערבים קיצוניים, יש יהודים קיצוניים, יש ערבים פסיכים ויש יהודים פסיכים. תאלכ'ס- יש בני אדם. יודע מה? הייתי מוותר על הרבה דברים בשביל שישיה כאן שלום, אם הצלחתי לשנות את דעתו של יחיד בעזרת פוסט שכזה- 20% מהקוראים הם מחיר פעוט. (למרות שמס' הכניסות דווקא עלה) ואם מישהו צריך לבקש סליחה מחיילי צה"ל זה לא אני, לא אני שלחתי אותם לשדה קרב קטלני, לא אני גרמתי להם להרוג חפים מפשע כנגד רצונם ולא אני הפכתי אותם למטרות נייחות. |
|
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|