|
![]() |
# 1 |
חבר בקהילה
דירוג מסחר: (0)
|
NETS מוצע למכירה
שלום,
ברשותי שם מתחם בשם: nets.co.il והוא מוצג למכירה. nets.co.il נקנה בתאריך 3.4.2008 (אפריל) nets.co.il בתוקף עד 3/4/2009 (אפריל) פאנל ניהול נוח לשליטה בשם נמצא בחברת: livedns * שימו לב: זה נשמע קצת לא מוסרי אבל בחרתי שכן להגיב על זה והעלות של השם היא לא כוללת את עלות החידוש, כלומר, אם רכשתם דרכי ב 300+ את שם המתחם nets אתם אלה שתצטרכו לשלם גם עבור שינוי הבעלות מהשם שלי לשם שלכם (אני ניסיתי לבדוק אם זה בחינם ב ISOC אבל זה לא לצערי, השיטה הישנה כבר לא זמינה - השיטה שהייתה עם שליחת הפקס ושינוי שם מחזיק המתחם). סיבה: רציתי לקיים עליו כמה פרויקטים אבל הם לא יצאו לפועל כי אני דיי לא רציני בעניין (חוסר זמן פשוט). ---------------------- מחיר התחלתי: 320₪ תודה רבה ואם עברתי על איזשהם חוקים אני מתנצל מראש ![]()
# 4 | |
עסק רשום [?]
|
ציטוט:
כגון שם/טלפון/כתובת וכו'.. אז מה הקטע של העברת בעלות? אם את הפרטים אפשר לשנות על שמך אחרי שמעבירים את הדומיין לחשבון? אם מישהו מבין יותר בזה אשמח להסבר בשביל מה צריך העברת בעלות כשאפשר להעביר את הדומיין לחשבון אחר ואחרכך לשנות את הפרטים שלו.. S ![]() |
|
![]() |
![]() |
# 5 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
וזה דיי חשוב לשנות את שם בעל הדומיין... כי זה סיכון שהדומיין לא על שימך... כי אפשר בקלות ע"י שליחת טופס ותעודת זהות של בעל הדומיין להעביר את הדומיין לחשבון אחר... אז זה דיי חשוב לשנות את שם בעל הדומיין (למרות שאני מכיר את פותח האשכול ואין מצב שהוא יעשה מעשה כזה....) |
|
![]() |
![]() |
# 6 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
המוכר יואשם בהונאה. |
|
![]() |
![]() |