|
![]() |
# 1 |
חבר וותיק
|
דיון|למי הצבעתם ?
לכל בעלי זכות הבחירה שבניכים הצבעתם ? אתם מתכוונים להצביע ?
מי לדעתכם יקח את הבחירות ?
# 2 |
נשמה של הפורום
|
עלה ירוק.
ומי יקח? מאמין שביבי, עדיף על השאר כרגע...
# 3 |
חבר וותיק
|
לפי דעתי כל המפלגות הקטנות זה סתם בזבוז של קול לא חבל ?
# 4 |
חבר מתקדם
|
אנשים שלא רוצים להצביע למפלגות הגדולות עדיף להצביע לעלה ירוק או מפלגות קטנות אחרות,
העיקר שאחוז ההצבעה של הישראליים בארץ יהיה גבוה בהרבה מאחוז ההצבעה של הערבים. (מנקודת הנחה שישראלי לא יצביע למפלגה ערבית כלשהיא) ואני עדיין לא יכול להצביע, אבל אבא בחר ליכוד ואמא ישראל ביתנו. |
![]() |
![]() |
# 5 |
נשמה של הפורום
|
מבחינה פוליטית כל אחד מראשי המפלגות הגדולות ימכרו אותנו בשביל עוד קצת פירסום וכסף, אז אני מעדיף להצביע למפלגה שאולי לא תיכנס, אבל אם היא תיכנס - לפחות הם ינסו לפעול בשביל דברים שחשובים לי...
# 6 | |
מנהל ראשי
|
ציטוט:
עישון סמים (הרי שברור לכולם שגם אם היתה נכנסת לכנסת לא היתה יכולה לפעול בנושא) או ניצולי השואה (מגוכח)? |
|
![]() |
![]() |
# 7 | |
נשמה של הפורום
|
ציטוט:
עישון סמים? בטח, אני בעד לגיליזציה אבל אפילו גיל קופטש יו"ר עלה ירוק אמר שזאת מטרה רחוקה יותר, ואם הם היו נכנסים לכנסת הם היו מנסים קודם כל להפסיק את שטיפת המוח נגד הסמים. עלה ירוק תומכים בהעלאת החינוך לראש סדר העדיפויות. בתור בן אדם שסיים צבא ואני מאמין שכרגע מתכנן ללמוד או לומד, היית רוצה שההשכלה הגבוהה תסובסד, ויש פה הרבה חברה שעכשיו לומדים ואני בטוח שהם מרגישים יום יום כמה שמערכת החינוך שלנו לוקה בכל אספקט אפשרי. שוויון זכויות למיעוטים נראה לי גם משהו חשוב שכדאי לפעול בו, ולא נשכח את איכות הסביבה ופעילות נגד פגיעה בבעלי חיים... אם אתה רוצה להיות אנטי המפלגה הזאת כי היא עוסקת בסמים, עשה כרצונך, אך אל תזלזל באנשים שמאמינים בה רק כי אתה לא...
![]() |
# 8 | |
אחראי פורום
|
ציטוט:
ברק זה התשובה. הוא לא יקח - הוא לא יהיה ראש ממשלה - אבל, אם יהיה לו מספיק מנדטים הוא יהיה שר הביטחון, ואני אישית הייתי מרוצה מההתנהלות שלו. |
|
![]() |
![]() |
# 9 |
חבר וותיק
|
אין לי זכות הצבעה (עוד מעט :]).
אני בעד ליברמן.. לדעתי ביבי יבחר..
# 10 |
חבר בקהילה
|
אני רק בבחירות הבאות יצביע