|
![]() |
# 1 |
חבר וותיק
|
סרטים ודונקי יסגרו
# 2 |
נשמה של הפורום
|
אז יקומו 2 חדשים במקום...
# 3 | |
Авторитет
|
חבל על המחשבה הזו. לא נראה לי שיקום עוד אתר כמו "סרטים". אתר "סרטים" היה אחד האתרים הטובים שנפתחו בתחום. היה שם הכל, סיקורים, חוו"דים, כתוביות, מאמרים, ועוד המון דברים.
חבל.. חבל. אגב, הושקע כ"כ הרבה באתר "סרטים" שחבל.. כל ההשקעה ירדה לטמיון.
![]() |
![]() |
# 4 |
נשמה של הפורום
|
זה דרכו של עולם האינטרנט, יורידו אתר פיראטי, יקומו 10 יותר טובים עם הזמן...
הורידו בזמנו את נאפסטר? קמו רשתות יותר טובות ויותר מהירות ויותר יעילות... ככה זה ימשיך, וזה תופס גם בנוגע לאתרים האלו.. אישית אני לא מכיר את האתרים שמצויינים בכתבה, אבל אני מאמין שיבוא הבן אדם עם הזמן והכסף והיכולת ויקים אתר דומה..
# 5 |
חבר וותיק
|
בעל האתרים DONKEY ו- SRATIM יכול להאשים רק את עצמו, הוא פשוט עלה לשופטת על העצבים (בגלל שהוא כל הזמן התחמק מלבוא).
אבל זה עדיין לא הסוף, בטח הוא יערער עכשיו..... |
![]() |
![]() |
# 6 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
אין יותר טוב מיזה.. |
|
![]() |
![]() |
# 7 | ||
Авторитет
|
ציטוט:
ובקשר ל"לא חוקי", מה לא חוקי בכתוביות? אתה יוצר את הכתובית בעצמך. אתה יוצר את הקובץ, אתה יוצר את התוכן.
![]() |
![]() |
# 8 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
אבל עכשיו שקראתי שהורידו האתר ההוא זה גרם לי לחשוב שזה לא חוקי. יש לזה דימיון למקרה שתתרגם את הספר הארי פוטר ותפיץ באינטרנט בחינם בטענה שאתה יצרת את התוכן בגלל שהתרגום הוא שלך. |
|
![]() |
![]() |
# 9 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
מכיוון שסרט (מבחינה חוקית) רואים בקולנוע/בTV ושם יש כתוביות הכתוביות משמשות לסרטים שהורדו ברשת שהם לא חוקיות ומכאן שגם הכתוביות לא |
|
![]() |
![]() |
# 10 |
הוסטסניון
|
לא הייתי מתחלף עם בעל האתר עכשיו :\
מעניין איך את הורדות וiDown לא סוגרים ![]()
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|