|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
|
![]() |
# 1 |
הוסטסניון
|
כנס טכנולוגי, פורים 2009 !
אהלן חברים,
יש אישור מתומר לפירסום ההודעה. אני שמח להזמין אתכם לכנס המרכזי של סטארטאפסידס לשנת 2009. יתקיים ביום רביעי 11.3.2009 (חופשת פורים) בין השעות 12:00-16:00 באודיטוריום של חברת אמדוקס בצומת רעננה. בתוכנית: 12:00-12:40 התכנסות, משחקים וכיבוד קל 12:40-13:00 מה קורה? דברי פתיחה צוות סטארטאפסידס 13:00-13:30 חדשנות בעולם של טלקום 2.0 - טל גבעולי, מדען ראשי, Amdocs 13:30-14:00 חדשנות בראי ההיסטוריה של ה- MAC - ערן תור, מנכ"ל iDigital נציגת Apple בישראל 14:00-14:30 הפסקת צהריים- כיבוד ושתייה. 14:30-15:00 סדנאות ותצוגות (מוצרים חדשים/פינת משחקים חדשים) 15:00-15:30 המוצרים החדשים של גוגל - ניב עפרון, מנהל פיתוח, Google ישראל 15:30-16:00 "בחזרה לעתיד" – ליאור צורף, סמנכ"ל שיווק, חטיבת אונליין, Microsoft הכניסה לכנס בחינם אבל יש צורך להירשם כאן ! מניסיון, כל האירועים של סטארטאפסידס ממש ממש איכותיים ומגיעים אנשים מכל הארץ, ויש כל מיני יזמים ואנשים בכיריים מההיי-טק שמגיעים ומדברים איתנו בהפסקות ומרצים לנו, אני אישית לא פיספסתי אף אירוע שלהם. אז אשמח אם תגיעו !! ויהיו הרבה פיצות ![]() אני לא עובד בחברה או משהו כזה אני בסך הכל מציע לכם להנות כמו שאני נהנה מכל המפגשים שאני מגיע ומכיר אנשים סופר איכותיים, וסופר מוכשרים ! |
![]() |
![]() |
# 3 |
הוסטסניון
|
יש כאן מישהו שמתכוון להגיע
![]() |
![]() |
![]() |
# 4 |
חבר וותיק
|
יש אוכל.. אני יגיע P:
# 5 |
חבר וותיק
|
|
![]() |
![]() |
# 7 |
חבר וותיק
|
יש מצב.. אם אני לא אהיה עייף מדי מהמסיבות בפורים
![]() |
![]() |
![]() |
# 8 |
חבר וותיק
|
יש במקרה איזשהי הסעה מאזור חיפה?
קצת קשה להגיע לרעננה.... |
![]() |
![]() |
# 9 |
הוסטסניון
|
בד"כ כל האירועים של סטארטאפסידס יש להם הסעות, הפעם מדובר במקום שהוא די מרכזי לכן אין הסעות.
תשמעו לא בעיה להגיע עם אוטובוס תאמינו לי ( אני מגיע מהצפון כל פעם לת"א - דרום ) הכל שאלה של רצון, מבטיח שיהיה קטלני כמו תמיד ![]() יש אנשים כמו שאמרתי מכל הארץ, יש כאלה שמגיעים מחיפה גם אז אפשר להצטרף אליהם והם יעזרו לכם להגיע, לנסות לארגן כמה חבר'ה מחיפה שיצרו איתכם קשר ? Last edited by DanielS; 05-03-09 at 22:58.. |
![]() |
![]() |
# 10 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
תודה בכל מקרה |
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
Tags |