|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
|
![]() |
# 1 |
עסק רשום [?]
דירוג מסחר: (0)
|
מוכר את השירות - Free240.com .
שלום לכולם ,
אני אספר כאן , רק את האמת ולא אחרטט כמו כולם, "אין לי זמן וזה" . השירות הינו שירות אחסון חינמי, בעל דומיין שנשאר לו לפחות עוד 10 חודשים . ורסיילר כל חודש במחיר 60 ש"ח - שרת בחו"ל אצל HostDime . בשירות יש מערכת הרשמה אוטמטית, לCPanel שהיא שונה מהמערכות התקנה הרגילות של DA , שיש ברוב שירותי האחסון החינמי . כרגע, יש תקלה בהרשמה אני חושב משהו קטן, לא יודע בדיוק מה , לא בדקתי . השירות לא סיפק אותי בהכנסות שלו, ואני לא מרוצה ואין לי את הכוח להשקיע בו עשיתי את המייטב כבר. הוא נפתח בתאריך 21.4.08 ועד היום, ללא נפילות כלל . במהלך הפיתוח הושקעה כסף ב : 1 .עיצוב אתר - שלי . 2. קידוד ותיכנות האתר . – 200 ש"ח . 3. בניית מערכת הרשמה אוטומטית , דרך פאנל CP . – 500 ש"ח . 4. שרת (רסיילר) לאתר + דומיין . דומיין 100 ש"ח , רסיילר 60 ש"ח כל חודש. 5. לאחר חודשיים נרכשה החברה: SiteMe , במחיר 350 ש"ח והוספו כ- 700לקוחות . 6. קידום אתרים במילת החיפוש : אחסון חינמי , אחסון בחינם .עלות : 250 ש"ח . כרגע השעתי את כל, החשבונות על מנת לנסות לעשות סדר ולשחרר רק את מי שעם פרסומת , התהליך לא הצליח ממש וצורך הרבה התעסקות . - לקונה, אין בעיה לשחרר את כל החשבונות בחזרה . כרגע יש בסביבות ה 2000 + - חשבונות בשירות . לא כולם עם פרסומות ולא כולם פעילים . אז מה נכלל ברכישה? את\ה מקבל דומיין עם עוד 10 חודשים . קידוד האתר . עיצוב האתר . מערכת הרשמה לCP . מערכת לשליחת מייל . פורום מעוצב עם 115 רשומים + צוות תמיכה בפורום . את כלל הרשומים בשירות כמובן . כתובת האתר : www.free240.com אני משאיר את הצעת המחיר פתוחה , למי שרוצה להציע מחיר או לברר פרטים נוספים , אני בפלאפון . 0502138825 - דניאל עובדיה .
# 3 |
עסק רשום [?]
דירוג מסחר: (0)
|
מז"א רווחים ?
השירות בעל 2000 משתמשים, אני בטוח שאפשר לעשות עם זה משהו . למי שיש את היכולת והזמן להשקיע בזה . לטעמי הרווחים לא מספקים , כאילו מה שאני הפקתי . בהתחלה תוך חודש הגעתי ל 120$ . אבל אחרכך, השירות ירד, ואז עלה והרווחים השתנו . עכשיו בזמן האחרון אין הרבה רווחים, אבל אני רואה המון פונטנציאל למי שיש את הכוח להשתמש נכון בשירות . יש פה שם, יש פה קידום, יש מערכת יש עיצוב, יש שרת על, יש וותק. אין מילה רעה אחת על השירות . אני הגעתי עכשיו אחרי 3 חודשים רק ל 100$, כי אני בבסיס רוב הזמן ואין לי זמן להתעסק עם זה. אני גורף את ה100 האחורנים ומוכר. מי שרוצה לקנות ולעלות את השירות הזה למעלה , מוזמן.
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|