|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
|
![]() |
# 1 |
חבר בקהילה
|
[עזרה] טופס שליחה למייל - דחוף, מוכן לשלם!
שלום,
ברשותי קוד דיי פשוט של HTML+PHP המאפשר מילוי פרטים ושליחתם דרך האתר למייל. ברצוני להוסיף אופציה שבה יוכלו הלקוחות להעלות תמונות והתמונה תישלח ביחד עם הטופס עצמו. בבקשה צרו קשר דרך ה"פ במידה ואתה יכולים לעזור, אני מוכן לשלם (שלחו אלי את המחיר הרצוי). זה ממש דחוף, תודה מראש. |
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר מתקדם
|
![]() |
# 3 |
חבר בקהילה
|
קודם כל תודה רבה על התגובה, אבל הקוד הזה אינו כולל מערכת העלאת תמונות..
המטרה שלי היא שהלקוחות יוכלו להעלות תמונה מהמחשב שלהם ולשלוח לי אותה למייל. תודה. |
![]() |
![]() |
# 4 |
חבר מתקדם
|
יהיה צורך בלעלות את הקובץ לשרת קודם, ואז לשלוח אותו באימייל בתור צירוף ואז למחוק (אם אתה לא רוצה לשמור אותם).
אני אוכל לכתוב לך את הקוד המלא בתשלום, אם תרצה תצור איתי קשר במייל vadimg88@gmail.com |
![]() |
![]() |
# 5 |
חבר מתקדם
|
vadim אין צורך לשמור את הקובץ בשרת.
בקיצור הסקריפט - http://rafb.net/p/kRFrYU55.html אם אתה רוצה הסברים על הקוד, תבקש.
Last edited by FuZuL; 24-04-09 at 14:55.. |
![]() |
![]() |
# 6 | |
עסק רשום [?]
|
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
# 7 |
חבר מתקדם
|
PHP קוד:
![]() |
# 8 |
עסק רשום [?]
|
ואני כתבתי שהוא עדיין מעלה לשרת ואני גם אסביר לך למה.
ברגע שאתה שולח את הטופס, הקובץ עולה לתקייה של הקבצים הזמניים (כל עוד לא שינו את זה, בד"כ tmp/), ואז השימוש נעשה בו כשהוא נמצא שם. זה שלא עושים move_uploaded_file לא אומר שהקובץ לא עולה לשרת, שים לב למילה move, הפונקציה הזאת בסך הכל מעבירה את הקובץ למיקום אחר, הקובץ נמצא על השרת - היא פשוט מעבירה אותו. קוד:
$_FILES["file"]["tmp_name"] - the name of the temporary copy of the file stored on the server |
![]() |
![]() |
# 9 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
עריכה: הבנתי למה הוא התכוון, הוא התכוון לשמירה של הקובץ בשרת לאחר השליחה. Last edited by vadimg88; 24-04-09 at 16:39.. |
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|