|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
|
![]() |
# 1 |
חבר וותיק
|
[בעיה] במחשב נכבה כאשר אני מוריד קבצים
שלום רב
היום פירמטתי את המחשב-פירמוט זה אומר שעשיתי דרך הBIOS מחיקה מלאה של המחשב של הכל והתקנתי את הווינדוס מחדש יש לי את אותה בעיה שהייתי לי קודם כאשר אני מוריד קובץ EXE מהאינטרנט לא משנה אם אני מוריד דרך פיירפוקס או אקספלורר ,המחשב שלי מתכבה ונדלק מחדש אני לא יודע מה זה ווירוס זה לא יכול להיות כי זה קרה לי ישר אחרי הפירמוט אין מצב שהספיק לחדור לי ווירוס מכלום אשמח לעזרה |
![]() |
![]() |
# 2 | |
Авторитет
|
למה לא יכול להיות? הרי אם התחברת ישר בהתחלה אחרי הפורמט לאינטרנט ואין לך שום FIREWALL, שום ANTI-VIRUS.. ויש לך מודם רשת (כלומר אותו IP MASK) אז... יכול להיות שהוא חדר עוד הפעם?
בכל מקרה, תוריד אנטי וירוס טוב (kaspersky IS).. ויהיה בהצלחה.
![]() |
![]() |
# 3 |
חבר וותיק
|
דווקא ב EXE זה נשמע די הזוי
מה גם שהIP שלי משתנה כל התחברות(יש לי מודם לא ראוטר) יש אפשרות שזה נובע ממשהו אחר? בנוסף אשמח אם תמליצו לי על אנטי ווירוס ופיירוול ממש טובים(ושלא יעמיסו על המחשב יותר מידי) והאם צריך גם אנטי וירוס וגם פיירוול? או שמספיק רק אנטי ווירוס ואפשר להסתמך על הפיירוול המובנה של ווינדוס XP תודה Last edited by dabi; 22-05-09 at 17:09.. |
![]() |
![]() |
# 4 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
עכשיו בוא נתחקר את התקלה שלך ונראה לאיזה מסקנה נגיע. בכונן הקשיח מחקת את כל המחיצות (בהנחה שיש יותר מאחת) ואז יצרת ועשית פורמט? האם ביצעת פורמט אך ורק למחיצה שיושבת/ישבה עליה מע' ההפעלה הקודמת ללא מחיקה של המחיצה ויצירתה מחדש ? האם תקליטור ההתקנה שלך שמיש? התקנת איתו בעבר או צריבה חדשה? האם במהלך ההתקנה כבה לך המחשב? או הקפיץ איזו תקלה על חוסר קובץ? (בין אם במצב טוקסטואלי או בגרפי) האם הקובץ EXE שאתה מוריד הוא זהה? ניסית להוריד משרת אחר? או במקביל להוריד קובץ אחר? האם הדרייברים (במידה ויש לך חיבור SATA לכונן הקשיח) של ערכת השבבים הותקנו לפניי הכניסה לאנטרנט? תענה לי על כל אלו (אני יודע שזה חופר) אבל רק ככה נהרוג ת'תקלה. הכי קל לשלוח אותך לפרמט שוב. בוא נראה איך ממשיכים. ד"א - FireWall מונע תקשורת יוצאת/נכנסת לא רצונית ולא מונע כניסה של וירוסים דרך סקריפט מאיזה אתר.
![]() |
# 5 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
בתוכו יש אפשרות להפעיל את המחשב דרך דיסק ואז בחרתי באפשרות של פורמט, יש לי רק מחיצה 1(C) והמחשב פירמט אותה לחלוטין ורק אז הוא התחיל להתקין את הווינדוס כן בבהצלך ההתקנה כמה קבצים לא הצליחו להעתיק את עצמם כמו WZCDLG.DLL WMCORE.DLL WMPLOC.DLL WMSDMOD.DLL ועוד כמה בודדים,התעלמתי מהם והמשכתי(כל התקלות היו בקבצים לראת ה 90 אחוז התתקנה ולקראת הסוף,המחשב טען שהוא לא מצליח להעתיק אותם- זה היה במסך הכחול עוד לפני שהווינדוס עולה ) בנוסף כאשר הווינדוס עלה והמשיך את ההתקנה גם שם היו כמה קבצים שלא הצליחו מה שמוזר שחבר השתמש באותו דיסק והכל עבד חלק אז לא סגור שזה הבעיה הקבצים EXE הם לא זהים כל קובץ EXE שאני עושה זה נוצר ככה ומשרתים שונים הדיסק התקנה הוא שמיש, חבר שלי כבר פירמט איתו בעבר ולא היה שום תקלה לגבי הדרייברים אני לא זוכר תאמת באיזה שלב התקנתי,לפני האינטרנט או אחרי אבל אני לא בטוח שהתקלה בהם כי שקניתי את המחשב לפני חצי שנה זה לא היה ההתקלה הזאת רק לאחר מספר חודשים זה היה והדרייבירים היו מההתחלה( אם כי אני לא זוכר כאשר קניתי את המחשב מתי התקנתי את הדרייברים) תודה |
|
![]() |
![]() |
# 6 |
חסום
|
תנסה דיסק אחר.
נראה שהדיסק שאתה משתמש בו דפוק. |
![]() |
![]() |
# 7 |
חבר וותיק
|
בר צודק,
או או שהדיסק שרוט או שהוא לא תקין אבל בלי שום ספק הבעיה בדיסק. ושמתי לב שהקבצים שציינת את שמם שלא הועתקו כולם DLL. תנסה להתקין דריבריים למרות שאני בספק אם זה יעזור. שורה תחתונה - התקן שוב את מערכת ההפעלה מדיסק אחר.
# 8 |
עסק רשום [?]
|
בנוסף , אמליץ לך על האנטי וירוס NOD32 בשיתוף Ad-aware , לפרטים: http://www.hot.net.il/HOT.aspx?FolderID=166&lang=he
# 9 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
זה כמו שאצלי בבית אני מריץ חומת אש של Kerio שמצד שני יש אנשים שלא היו מסיימים את ההתקנה וקינפוג ראשוני. לדעתי השילוב הכי טוב למשתמש XP ממוצע זה AVG 8 או 7 ותוכנה נגד רוגלות זה בד"כ Ad-Aware או Windows Defender. אנא מכם, לא לקפוץ עליי בגלל ההמלצות שלי זה סכ"ה הכל המלצה. מה גם שסטינו קצת מהנושא של פותח הטופיק.
![]() |
# 10 |
חבר על
|
אולי המחשב מתחמם מהר?
אולי יש יותר מידי אבק בתוך המחשב? תבדוק את העניין..
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|