|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
|
![]() |
# 1 |
חבר על
דירוג מסחר: (0)
|
שלום לכולם, מגייס אנשים לאתר התנדבותי בנושא תאונות הדרכים
שלום לכולם,
כחלק מפרוייקטים התנדבותיים ופעילות התנדבותית שאני עוסק בה, חשבתי להקים אתר ללא מטרות רווח על תאונות הדרכים. כל מה שהאתר ידרוש מהצוות זה השקעה של 5-10 דק' ביום לכתיבה של מה קרה היום בנושא. כמובן ככל שיהיו יותר אנשים, ככה תתחלק העבודה בין כולם בצורה נוחה יותר. מה שעוד דרוש זה מעצב ומתכנת, ואני יכול להבטיח שאני אכין איפיון מינימלי למתכנת ואתן איפיון מדויק למעצב. אם יש מקדם אתרים שרוצה להשתתף, הוא יותר ממוזמן. השכר היחיד שתקבלו (וגם אני כמובן) הוא שכר לנפש שמכם (או כינוי, לפי בחירתכם) יוצג באתר בצורה כזאת או אחרת, גם אם תפסיקו את פעילותכם. אשמח לשיתוף פעולה, בברכה, אלון. |
![]() |
![]() |
# 4 |
חבר על
|
אם אתם זקוקים לאחסון, אני יותר ממעוניין.
# 8 |
חבר על
|
תודה,
אני אשלח לך את האיפיון, תראה אם זה מתאים לך. תודה Labs, אני מאמין שנצטרך מקודד לעיצוב, אני אצור איתך קשר כשהעיצוב יהיה מוכן. תודה לכל המעצבים שהתנדבו. לצערי אין מקום לכולם כמעצבים, אני אצור קשר עם המתאימים לפרויקט לפי העבודות... תודה לכולם על ההבנה של החשיבות. יש לנו ידע בתחומים כאלו ואחרים, נעזר בו כדי לתרום, ממש % קטן מהזמן שלנו, למטרות טובות, והלוואי שנשפר משהו. |
![]() |
![]() |
# 9 |
חבר בקהילה
|
אני מוכן לעצב , שלח אפיון לפרטים לראות את גודל העיצוב.
# 10 |
חבר וותיק
|
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|