|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
|
![]() |
# 1 |
עסק רשום [?]
דירוג מסחר: (0)
|
![]() שלום לכולם.
קוראים לי דניאל, בבעלותי חברת שרתי משחק שפתוחה כ-2-3 חודשים. ( ניסיון בתחום מעל לשנה ) אני מעוניין לפתוח כרגע חברה גם כן שמיועדת בעיקר להוסטינג, אכסוני אתרים, שרתים יעודיים הקמת ובניית אתרים וכדומה.. ( בבעלותי ארון שלם שמאכוסנים שם שרתים ) אנחנו זקוקים לצוות רציני, בוגר, משקיע, אנשים שיודעים לעבוד סביב השעון ולהשקיע את עצמם בשביל להרוויח כמובן. מה שאני צריך כרגע: 1. מעצבים - אנשים עם מינימום 12 חודשי ניסיון בתחום. ( אם גם יודעים לקודד ולתכנת זה בונוס) 2. מקודדים \ מתכנתים - אנשים עם מינימום 12 חודשי ניסיון בתחום שמסוגלים לקודד בצורה מקצועית אתרים, דפי אינטרנט וכדומה. מתכנתים שיכולים לבנות מערכות, להקים, ולהקים כל מני רעיונות שלנו לפועל בעזרת מערכות וכמובן גם לספק זאת ללקוחות שלנו. ( ידע של עיצוב בנוסף אפילו יותר טוב) 3. אנשי תמיכה ונציגות - אנשים שיכולים לעמוד בלחץ, יודעים לדבר בשפה ראותה נקיה ולכבד את הלקוחות ולטפל בבעיות בצורה מהירה ודייקנית. חובה לפחות 6-12 חודשים ניסיון בתחום. פלאפונים זמינים \ תוכנות מסרים \ וכדומה. אני חייב לציין כי יש בבעלותנו ארון בחוות השרתים החדשה של 012 בפתח תקווה., אנחנו מכניסים לשם כרגע שני שרתים שמיועדים להוסטינג, וכל השאר שיהיו מיועדים להשכרה \ ומכירה. תמורה: קודם כל, אתם מרוויחים מכל מכירות שלנו שאנחנו צריכים אתכם שם. ( לפי אחוזים, לפי גודל העבודה שלכם ) מעצבים מתכנתים מקודיים וכדומה - כתמורה למה שהכנתם לאותו לקוח, אתם מקבלים שכר אשר נקלח מהתשלום של הלקוח ומועבר לכם. ( השכר יותאם לפי עבודתכם, ולפי סכום הכסף אותו הלקוח שילם עבור ) כמו כן, על כל עבודה נוספת, כל השקעה מרבית שתעשו, תוכלו לקבל גם בונוסים כל סופי חודש במידה וראינו כי אתם משקיעים, ועושים עבודה טובה. יש לשלוח את הפרטים לה.פ אלי + לציין פה בתגובה כי שלחתם ( חשוב מאוד ). יש לשלוח: שם מלא: התחום בו אתם מעוניינים לעסוק: מה הידע שלכם באותו תחום וכמה זמן: גילכם: איזו תמורה אתם מצפים לקבל בהתאם: כמה זמן תוכלו לעבוד בממוצע ( לפי יום \ שבוע \ חודש ): מחיר ממוצע אותו אתם נותנים ללקוח עבור העבודה שלכם: תיק עבודות שלכם או המלצות: בהצלחה לכולם. Last edited by KVM; 12-07-09 at 15:24.. |
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר על
דירוג מסחר: (0)
|
אם אתה רוצה לעבוד איתי צמוד אני יכול לספק לך הקמה של אתר אינטרנט מ-0 ע"פ תשלום פר עבודה.
תמורה כספית כמובן. gavrielmz@hotmail.com גבריאל שלחתי פרטית בכל מקרה.
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|