הרשם | שאלות ותשובות | רשימת חברים | לוח שנה | הודעות מהיום | חיפוש |
|
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
|
26-08-09, 09:28 | # 1 |
חבר בקהילה
|
שאלות - רישום עסק פטור
חיפשתי כל מיני מידע על פתיחת עסק פתור... נעזרתי הרבה בהסבר הזה:
http://www.hosts.co.il/forums/showthread.php?t=12057 ועדין נישארו בי כמה שאלות... *אני חייל שאלות...: 1. הולכים רק למשרדי המע"מ ממלאים את הטופס 821 כולל פרטי בנק וכאן נגמר הסיפור? 2. במקום צ'ק אפשר לכתוב להם את פרטי הבנק על הדף? 3. את האישור הזמני מקבלים במקום? ואת האישור הקבוע - מקבלים בדואר? 4. אני חייל - אני צריך איזה אישור מסוים מהצבא?.... המון תודה לעוזרים =] .... |
26-08-09, 10:44 | # 2 |
עסק רשום [?]
|
1. הולכים למשרדי המע"מ הקרובים לאיזורך, ממלאים טופס 821 כולל פרטי הבנק, משם יפנו אותך למשרדי מס הכנסה ושם נגמר הסיפור.
2. יש אפשרות לרשום את פרטי הבנק על דף, לא חייב צ'ק. 3. אישור לעבוד אתה מקבל אחרי שאתה מסיים במס הכנסה, היא אומרת לך שאתה רשאי להתחיל לעבוד. 4. בקשר לשאלה הזו, כדאי שתשאל מישהו מהסגל שלך שיגיד לך בדיוק, אני חושב שצריך אישור. |
26-08-09, 12:41 | # 3 |
חבר בקהילה
|
אז רק כדי לראות שהבנתי נכון...
שאני הולך למשרדי המע"מ (וממלא טופס) אני מקבל אישור זמני אחרי זה אני צריך ללכת למס ההכנסה (איפה זה?) ומסים שם את התהליך ומקבל אישור קבוע. הבנתי נכון? נ.ב אני צריך לשלם משהו?... ביטוח לאומי? להעסיק רואה חשבון או משהו? המון תודה על העזרה זה חוסך לי המון זמן יקר ... עכשיו אני בבית רק בגלל ימי חופש... ואתה ממש עוזר לי לא לבזבז את הזמן =] המון תודה. עריכה: עוד שאלה חשובה ששחכתי לשאול... אם אני רוצה לעסוק במכירת בגדים ובניית אתרים (לדוגמה) זה אפשרי? (כי זה תחומים שונים) ואם כן מה אני כותב בעיסוק שאני ממלא את הטופס .... |
26-08-09, 18:08 | # 4 |
חבר בקהילה
|
אני לא יכול לערוך... אז כתבתי עוד הודעה...
איזה דברים עוד נדרשים ממני? אני יודע משהו על דוח שנתי אבל אני לא יודע בדיוק מה... אז אם מישהו קורא את ההודעה וחושב שיכול לכתוב משהו שיוסיף לידע שלי אני ישמח... אני רוצה לעבוד בצורה מסודרת כמו שצריך. ועוד שאלה.... מותר לי להכין קבלה במחשב ולהדפיס? (מקור והעתק) או שאני חייב לקנות פנקס?... |
26-08-09, 18:40 | # 5 | |
חבר על
|
ציטוט:
|
|
26-08-09, 22:48 | # 6 |
חבר בקהילה
|
מותר לי לראות איך ניראת קבלה ולהדפיס במחשב קבלה (העתק ומקור. כמובן שהקבלות יהיו ממוספרות)?
אתה יודע איך קוראים לדוח הזה? (שאני יחפש באינטרנט) ומתי ממלאים אותו? (יש תאריך מסוים או משהו?) ולאן שולחים אותו ... וכו'... תודה על העזרה |
27-08-09, 09:21 | # 7 |
חבר חדש
|
www.invoice4u.co.il
זאת תוכנה שאני עובד איתה זה לא רק חשבוניות זה גם סטיסטיקות ניהול לקוחות אפשרות להוציא הצעות מחיר מסודרות סליקת אשראי ועוד אני מאוד מאוד מאוד אוהב את התוכנה היא מאוד קלה ויש לך אפשרות ל 30 ימי נסיון מקווה שעזרי ! |
27-08-09, 10:46 | # 8 |
חבר בקהילה
|
אני יודע שיש תוכנות שעושות הרבה דברים שאני לא יכול/אסור לי לעשות בעצמי
אבל אני שואל אם אני יכול ליצור בעצמי (בוורד או כל תוכנת כתיבה אחרת) חשבוניות (שהם יהיו במספרים עוקבים כמובן שכוללים העתק ומקור) |
03-09-09, 09:22 | # 9 |
חבר בקהילה
|
תפוס לך רואה חשבון והוא כבר יעשה הכל בשבילך בהצלחה !
|
03-09-09, 23:19 | # 10 |
חבר בקהילה
|
|
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|