|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
|
![]() |
# 1 |
חבר על
|
![]() שלום לכם ,
יש לי דיסקים DVD+R , 4.7GB הבנתי שאפשר לצרוב אותם ולראות בDVD [אנלא מבין ממש בצריבות אז תקלו עלי חח ] עכשיו,רציתי לדעת אם למישהו יש מדריך /יכל לשלוח בפרטי מדריך איך לצרוב סרט שהורדתי למחשב ,כדי שיראו אותו בDVD. ועוד שאלה חשובה הורדתי תסרט באיכות: Twilight.2008.CUSTOM.HEBSUB.TS.XviD-iDown.avi \זה כל השם של הסרט ,נראה לי שהאיכות זה XVID לא? בכל אופן,במחשב לא רואים את זה HD ,כי לא הורדתי HD ,השאלה שלי אם בטלוויזיה יראו את זה באיכות טובה או גם באיכות נחמדה - כמו במחשב? תודה ! ![]() |
![]() |
# 2 |
עסק רשום [?]
|
אתה פשוט צורב את הסרט רגיל.. ושם את הדיסק ב DVD..
בקשר לסרט שהורדת הוא באיכות TeleSync וזאת האיכות הכי ירודה שיש מבין האיכויות.. הייתי ממליץ לך למצוא איכות יותר טובה או לחכות שתצא איכות יותר טובה. במחשב ובטלויזיה יראו אותו דבר.. האיכות לא משתפרת אם אתה רואה בטלויזיה.. |
![]() |
# 3 |
חבר מתקדם
|
דאגלי רק לתקן ,האיכות CAM היא האיכות הכי גרועה.
בנוגע לדמדומים אני חושב יצא כבר DVDRip |
![]() |
# 4 |
Winner
|
מבחינת איכות וידאו CAM וTS זאת אותה איכות, ההבדל הוא רק בשמע, בCAM השמע מוקלט בעזרת המצלמה, ובTS השמע לקוח מהסרט.
הצריבה של הדיסק תלויה בDVD שלך, אם הDVD שלך תומך בXVID אז אתה יכול פשוט לשים את הקובץ AVI בדיסק (גם דיסק של 700 מגה יעבוד). אם הצורב שלך לא תומך בXVID, תצטרך לצרוב את הסרט בצורת DVD, בצורה כזאת תוכל לקבל גם תפריט שתכין, בשביל זה יש תוכנות, תחפש בגוגל AVI to DVD, או XVID to DVD, או כל משהו דומה. בהצלחה!
חבר על
|
אוקי ,הורדתי DVDRIP ,שקל ג'יגה וקצת ,אבל זה שווה את זה חח
![]() וכן האיכות יותר טובה ובהרבה . אממ..קצת איבדתי תדרך חח איך בודקים עם הDVD קורא XVID ? למרות שאני חושב שכן ,כי פעם חבר שלי הביא לי איזה כמה פרקים של סידרה ואני חושב שהם היו XVID ..אבל לא בטוח ,אז איך בודקים ? ומה הכוונה פשוט לשים תקובץ AVI בדיסק? כאילו מתי שאני מכניס תדיסק למחשב,אז לפתוח תתיקיה ולגרור לשם תAVI של הסרט ?וזהו ? הכל מוכן ? ואממ,אם הוא לא תומך ב XVID ,אז זה מסובך לצרוב מהתוכונת שאמררת? תודה.=] |
![]() |
# 6 |
עסק רשום [?]
|
עדיף היה לך כבר להוריד גרסת DVDR, חבל שאתה סתם מוריד דברים בלי לדעת מה אתה מוריד חחח..
http://www.hebits.net/videoformats.php תהנה. (אשמח אם לא יצטטו את הקישור, תודה) |
![]() |
# 7 |
חבר על
|
DVDR זה DVDRIP לא?
כי באתר שהבאת אין DVDR ,יש DVDRIP .. ואשמח אם תענו לי על השאלה : איך בודקים עם הDVD קורא XVID ? למרות שאני חושב שכן ,כי פעם חבר שלי הביא לי איזה כמה פרקים של סידרה ואני חושב שהם היו XVID ..אבל לא בטוח ,אז איך בודקים ? ומה הכוונה פשוט לשים תקובץ AVI בדיסק? כאילו מתי שאני מכניס תדיסק למחשב,אז לפתוח תתיקיה ולגרור לשם תAVI של הסרט ?וזהו ? הכל מוכן ? ואממ,אם הוא לא תומך ב XVID ,אז זה מסובך לצרוב מהתוכונת שאמררת? תודה רבה =] |
![]() |
# 8 |
חבר מתקדם
|
כתוב עליו. (סמל של XVID \DIVX)
אם הוא לא תומך (סיכוי קלוש בDVD מהשנים אחרונות) אתה צריך לשנות אותו לפורמט ששוקל יותר... |
![]() |
# 9 |
חבר על
|
זהו שיהיה קצת קשה לדעת ,
נגיד את זה בעדינות . . .זאת "הפתעה " . . . חח אז אני לא יכל ממש לשאול מה כתובו וכו', בכל מקרה,צרבתי ,אבל אני אל בטוח שעשיתי נכון . . . נכנסתי לNERO7 , עשיתי למעלה DVD ,ואז לחצתי MAKE DATE DVD ,הוספתי את 2 הלינקים ,ועשיתי BURN ,זה סיים 100% וזהו . . . עכשיו זה יעבוד ב DVD בטוח ? ואשמח אם תסביר לי איך אני מנשה אותו לפורמט ששוקל יותר . .. -אם הוא לא תומך ב XVID וכו'. |
![]() |
# 10 |
חבר מתקדם
|
המרת פורמט ממש לא מומלצת . עדיף כבר לקנות DVD חדש שתומך ! היום DVD זה ענין די זול ! אחרת אפשר להשקיע כמה שעות על המרת פורמט !
כן, צריבה כזאת אמורה להיות בסדר ! ֱ |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|