|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
|
![]() |
# 1 |
חבר בקהילה
דירוג מסחר: (0)
|
מחפש חברת אחסון לאחסון אתרי לקוחות...
שלום לכולם
![]() אני מעצב ובונה אתרי אינטרנט... אחסנתי בזמן האחרון 4 לקוחות בWEBGATE ואני לא מרוצה מהם בכלל במיוחד בגלל תקרית שקרתה היום חחח לא משנה... אני צריך בינתיים ללקוח קיים אחסון בשביל להעלות אתר לאוויר.... תשלום בכרטיס אשראי לשנה שלמה... חבילה בסיסית בערך 100-250 מ"ב שטח אחסון... תציעו מחירים... אני מבקש חברות אמינות שיימות זמן רב בשוק שאוכל להמשיך לעבוד איתם בהמשך גם, תודה ![]() יש לציין אם העסק מספק חשבוניות\קבלות.
# 4 |
חבר וותיק
|
שלום רב,
חברת גודקס הוקמה בשנת 2005 על מנת לספק שרותי איחסון בצורה מקצועית איכותית ואמינה חברת גודקס מספקת אירוח אתרים,שרתי רדיו ,רסילייר,שרתי משחק, עיצוב אתרים ושמות מתחם שרתינו מאוחסנים בחוות השרתים של 013 שרתינו יציב ומאובטח היטב 250 מגה איחסון 25 גיגה תעבורה השאר ללא הגבלה 20 ש"ח לחודש 240 ש"ח לשנה + דומיין ישראלי במתנה *אפשרות לשלם בכרטיס אשראי *מספקת קבלות פרטים נוספים: איסיקיו: 126769666 מסנג'ר|אימייל: admin@godex.co.il פלאפון: 054-7877208 אתר הבית: http://www.godex.co.il
# 5 | |
I am root
|
ציטוט:
אשמח להציע לך פתרון הרבה יותר טוב מאשר לקנות אחסונים פר לקוח - אחסון ריסלר משלך , ללא הגבלות יוזרים, כך אתה תוכל לפתוח כמה משתמשים שתרצה ולקבוע את ההגבלות שלהם כרצונך. אני מבין שאתם עובדים עם מספר לקוחות אחסונים , ואשמח להציע לך אפשרות של רכישת כתובות איפי פרטיות על מנת שתוכל לקבל DNS פרטי משלך לשם הדומיין שלך ( כך שתוכל בעצם לתת ללקוחותיך הפניה אישית לכתובות משלך ). יהיה לך ns1.mediapack.co.il ns2.mediapack.co.il כולל ריברס DNS מלא כרצונך. עלות האופציה דורשת שתרכוש בנוסף עם הריסלר 2 כתובות איפי פרטיות עלות כתובת איפי פרטית $3 לחודש. כמובן שזו החלטה טכנית פרטית שלך , שתדע - האופציה קיימת הנה החבילות אותן אנו מציעים: חבילת ריסיילר מוקטן: חיבור 1000MBPS שטח דיסק 5 גיגה תעבורה חודשית 500 גיגה מסדי נתונים MYSQL ללא הגבלה שמות מתחם* ללא הגבלה ללא התחייבות בזמן ! - מחיר חודשי $9.99 ![]() חבילת ריסיילר וובמאסטר: חיבור 1000MBPS שטח דיסק 20 גיגה תעבורה חודשית 1 טרה מסדי נתונים MYSQL ללא הגבלה שמות מתחם* ללא הגבלה ללא התחייבות בזמן ! - מחיר חודשי $19.99 ![]() ![]() כל החבילות שלנו כוללות: פאנל ניהול DirectAdmin ( עברית \ אנגלית - לבחירתך ) מערכת התקנה אוטומטית למערכות מוכנות Installatron - התקנת מערכות מוכנות ב 2 קליקים ללא צורך בידע מוקדם. - למשל בלוג wordpress מערכת joomla , מערכת פורום , מערכת סקרים לאתר ועוד! רשימת תוכנות נתמכות http://www.securehost.co.il/addon.html (מתעדכן מפעם לפעם!) מערכת בניית אתרים עם בחירה של מעל ל-370 תבניות מוכנות לבניית אתר מקצועי. כל השרתים שלנו בעלי מערך דיסקים בשיטת RAID לייתירות וביצועים + מתבצע גיבוי יומי לשרת מרוחק לכל המערכות\אחסונים. *ניתן גם לרכוש שמות מתחם ישירות דרכנו. - כולל פאנל ניהול דומיינים. עובר מחברת אחסון אחרת? מודאג שהאתר לא יתאים? או יפגע? תן לנו לעשות עבורך את כל העבודה, אנו נעביר את כל הקבצים ואת כל מסדי הנתונים והסקריפטים. אנו נכין העתק מדויק של אתרך עוד ליפני שתצטרך לשלם או להעביר את שם המתחם שלך עד שהכול יעבוד לשביעות רצונך. וותק משנת 2004, מקבוצת אורן א מחשבים באר שבע - בכור שיטרית 33 פקס - 077- מכירות 077- נייד להזמנות 054- |
|
![]() |
![]() |
# 8 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
![]() אז יהיה בטוח לקחת ריסיילר אם יש שלושה לקוחות חדשים כרגע נגיד... וכרגע יש 2 שלא הוזמן להם אחסון עדיין... אין לי בעיה להשקיע את ההפרש מהכיס שלי פשוט אין לי אשראי אז זה פחות נוח ![]()
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|