|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
|
![]() |
# 1 |
חבר בקהילה
דירוג מסחר: (1)
|
מוכר|Disk On Key 64 ג'יגה במחיר הזול ביותר בארץ.
שלום לכולם.
לאחרונה ביקרתי בארה"ב, ומצאתי דיסק און קי במחירים זולים מן המצויים בארץ בהמון!!! לכן החלטתי לקנות כמות ולמכור פה לחבר'ה הטובים שגם אתם תוכלו להנות מ64 ג'יגה בפחות מ-200 שקל. אני מוכר יחידה שלו חדש באריזה ב190 ש"ח, וניתן גם להזמין ולקבל בדואר. כרגע מכרתי כבר ארבעה כאלו, ולא נשארו כל כך הרבה אז מי שמעוניין שייצור קשר: 0502797394 - אופיר. תמונה להמחשת הגודל והצורה של המכשיר: ![]() חג שמח, ושבת שלום. |
![]() |
![]() |
# 5 |
עסק רשום [?]
דירוג מסחר: (0)
|
קודם כל אציין שאינני מכיר את המוכר ואינני בא להתלונן או לבקר אותו אלא רק על התמונה שהוא ציין.
אני רכשתי מוצר USB דיסק און קי שנראה בדיוק אבל בדיוק כמו בתמונה והוא היה מזויף לחלוטין. ולא רק מוצר אחד אלא 3. כולם מזופים, אחד אחד. אני לא יודע אם זה המוצר שהוא מוכר כי הוא ציין שזה להמחשה, אבל אשמח אם תצרף תמונה אמיתית של המוצר, שצילמת בעצמך כדי שנראה כיצד הוא נראה. איזו חברה בדיוק הדיסק און קי? או שאין חברה? |
![]() |
![]() |
# 6 |
חבר וותיק
|
http://cgi.ebay.com/64GB-USB-FLASH-D...#ht_2576wt_939
בדיוק אותו מוצר בחצי מחיר דעתי האישית שאתה פשוט מזמין מפה ושולח לקונה יכול להיות שאני טועה ואשמח לטעות בכך שתשלח לי תמונה שלהם של כולם ביחד
# 7 |
חבר בקהילה
דירוג מסחר: (1)
|
קודם כל, כנראה בגלל זה בארץ לא מוכרים במחיר כזה, כי כל אחד ישר חושב שזה מזוייף.
דבר שני, בדקתי את הראשון שפתחתי, וגם את השני העמסתי עליהם 60 ג'יגה, והכל עבד בסדר גמור. אני אעלה תמונה ברגע שאסדר את המצלמה שלי, עושה קצת בעיות, אבל בכל מקרה אחלה של מוצר, אולי הוא מיוצר בטייואן או בהונג קונג, אבל נקנה בארה"ב. בקרוב אעלה תמונה עם האריזה והמחשת שטח הדיסק [התפוס]. חג שמח. |
![]() |
![]() |
# 8 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
כל עוד הוא לא נקנה מרשת שתוכל להביא לך אחריות ואתה יודע שהמוצר אמין העיקוף דרך ארה"ב סתם מייקר את המחיר...
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|