|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
|
![]() |
# 1 |
חבר בקהילה
|
![]() ![]() תראו, אני לעיתים רחוקות נוהג להאמין לאנשים, דברים כאלה דומים. אני דיי חשדן. בינתיים, לפי השרות-התמיכה, המהירות ובלי נפילות בשרת, אני מרוצה מאד, עד השמיים! ואת זה אני לא נוהג לומר הרבה. אני ממליץ לכם בחום רב, לקבל חלק מהאכסון בחברה הזאת-עצה שלי. ניסיתי מס' ומס' חברות אכסון(לא נוקב בשמות), אך השרות-התמיכה והמהירות היו באמצע..לא משהו. אני גאה לפרסם את החברה הזאת. לפי דברי מנהל החברה, הדומיינים עוד לא מוכנים, ורק בימים הקרובים(מחר, מחרתיים גג) הדומיינים יגיעו.כדי להיכנס לליון-הוסט, לחץ כאן. מקווה שכולכם, או לפחות רובכם, תהנו להיות חלק מליון הוסט- שרת אריה! |
![]() |
# 2 |
חבר וותיק
|
חוקים חוקים חוקים ,
1 הודעות? ברור . |
![]() |
# 3 |
חבר בקהילה
|
מצטער אני אקרא..
אבל מגיע כ"כ לחברה הזאת שאני אפרסם אותה.. טוב, אני קורא עכשיו את החוקים, ואלמד להבא ![]() |
![]() |
# 4 |
תודה על תרומתך.
|
נראה שזה נסיון כושל לפרסום החברה החדשה
עצם זה שאין להם דומיין והם פותחים תצמם ללקוחות זה ביזיון ועוד העיצוב הזה שנראה יפה בצידו האחד אך לא בשיא בצידו האחר גורם לתחושה לא טובה בבטן, שיהיה להם בהצלחה עוד חברה ששמה עם HOST, ושכמובן אין לה לוגו שקשור לשם שלה סורי הייתי חייב לציין את זה בלי לפגוע באפחד
חבר בקהילה
|
לא ידעתי שמהירות האחסון..השרות היא לפי העיצוב...
נסיון כושל של פרסום?
זאת חוות דעת- אני לא מנהל החברה שם. והדומיין מגיע עוד כמה ימים לפי מה ששלומי אמר לי...הוא המנהל.. ואם אתם רוצים את האייסיקיו שלו לעוד פרטים.. 286-152-405 שוב, אל תבינו אותי לא נכון, אני לא בא לפרסם חברה חדשה-זאת חוות דעת שלי. |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|