הרשם שאלות ותשובות רשימת חברים לוח שנה הודעות מהיום

חזור   הוסטס - פורום אחסון האתרים הגדול בישראל > Hosting ושירותים נלווים > ביקורות והמלצות > ארכיון

|!|

כלים לאשכול תצורת הצגה
ישן 03-12-05, 20:26   # 1
mlnn
משתמש - היכל התהילה

mlnn's Avatar

מיני פרופיל

mlnn לא מחובר  

ביקורת על אנטר-סרב - enter-serv

טוב אז ככה, במקור אני לקוח של אינטס. אז אחרי שאינטס נסגרה כל הלקוחות הועברו לאנטר-סרב.
בהתחלה השרת היה מעולה, הכל פעל והכל היה טוב. ואני ממש נהנתי.
אחרי כמה זמן חשבתי לעצמי, מעניין כמה זמן נשאר לי על האיחסון ששילמתי ופניתי אל כפיר (או יבגני, לא ממש זוכר) והוא ענה לי שלפני שבוע נגמר לי האיחסון.
אני כמובן הופתעתי (פאדיחות) וביקשתי כמה דקות כדי לבדוק את זה. אחרי בדיקה מהירה לפי החשבון שלי נשארו לי עוד כמה ימים אבל חשבתי לעצמי אולי בגלל המעבר
כמה דברים התבלגנו אז אמרתי לא נורא. שאלתי את הפרטים של החשבון הבנק ולמחורת שילמתי את הכסף לעוד חודשיים.
אחרי ששילמתי בדקתי עם מנהלי החברה ומיד אמרו לי שהכל טוב והכל בסדר והכסף הגיע. ביום שבו שילמתי השרת עבד נהדר.
למחורת האתר לא פועל, ואני פניתי לאחד ממנהלי החברה ואומרים לי שעוברים שרת. זה כבר נראה לי מוזר, אתמול אני שילמתי ואפילו לא הזכירו לי שמחר עוברים שרת אבל לא חשוב.
עכשיו המעבר של השרת הזה, לקח איזה שבוע או אפילו שבועיים! כולכם בוודאי זכרתם את ההודעות שרצו פה בפורום שעוברים שרת ויש בעיה פה ויש בעיה שם.
בקיצור זה לקח מלא זמן, וכל הזמן הזה לא ניג'סתי ולא שיגעתי אף אחד במסנג'ר וניסיתי להבין את מנהלי החברה שזה לא באשמתם.
סוף סוף, תודה לאל, עברו שרת. אבל מה, הלך הגיבוי! למה? פרצו לפה פרצו לשם וכל הגיבויים הלכו להם. (משום מה לא ראיתי על זה אשכולות אז מניח שרק לי פרצו לאיחסון
המסכן שלי שאפשר להשיג בחינם ברוב האתרים אבל לא חשוב). היה לי הלם קטן בהתחלה, שחודשיים הלכו להם ככה. מן הסתם שאלתי (את יגבני) למה הם לא שומרים
גיבויים אז הוא אמר לי שהוא פירמט. WTF!!!. אבל אמרתי לעצמי, האתר גם ככה לא ממש הצליח אז אולי זה לטובה והכל יסתדר. חשוב לומר שלא קיללתי והיתי רגוע הכי רגוע שיש. אז התחלתי מהתחלה,
להעלות ולהתקין את כל הדברים, לתרגם סקינים, להוסיף מודים, סמיילים ושאר השטויות.
אז בוא נאמר שעד עכשיו השרת עבד דיי טוב ולא היו תלונות. לפני שבועיים משום מה שוב עוברים שרת, אבל אם כל כך הרבה זמן התאמצתם להיות בשרת הזה למה לעבור שוב? טוב נו, לא החלטה שלי.
עברנו שרת הדומיין והכל פועל אבל האתר והפורום לא. אני בא לכפיר (שחשוב לציין שהזמינות בתוכנות המסרים היא אפסית, בפלאפון תמיד השגתי אותו אבל בתוכנות המסרים הוא פשוט לא עונה. וגם יבגני
שנשרף לו המחשב כבר הרבה זמן שלוקח לו 3 שבועות לקנות חדש) ושואל מה קורה. הוא עונה לי שהוא לא יודע ושהבעיה רק אצלי באתר ואצל כולם הכל פועל.
כך שלהתעמק ממש מה הבעיה הוא לא עשה. הבנתי שאם אני לא אעשה משהו אני אשאר עם אתר שלא פועל, אז שוב יצרתי איתו קשר (בתוכנות המסרים - לקח הרבה זמן אבל בסוף תפסתי אותו)
ושאלתי אותו אם משהו השתנה, עידכון של משהו. והוא אמר לי שלא והבעיה כנראה אצלי. כמובן שזה ממש לא עזר לי. למזלי יש את גוגל, ועוד אנשים עם בעיות, אז שם מצאתי את הפתרון לבעיה.
גירסת הPHP או הMYSQL שודרגה או משהו כזה. בקיצור הסתדרתי.

השבוע (יום שני או שלישי) האתר חזר אחורה, בדיוק לאותו שיחזור של המסד שהיה לפני שבועיים כשעברו שוב שרת. שאלתי את כפיר (כי יבגני עדיין עם המחשב השרוף שלו) מה קורה.
הוא עונה לי שהמסדים חזרו בזמן והוא לא ממש מצליח לסדר ושהשבוע יבגני חוזר והוא ביחד איתו יסדרו את זה.
יומיים עברו, המחשב של יבגני חזר אבל אין זיכרון.
חשוב לציין, שלא רק המסד חזר אחורה בזמן אלא גם הקבצים. (אין קבצים חדשים שהעלתי בשבועיים האלו).
ואני כבר מתחיל להתעצבן, מה קורה פה. ואני אומר ישירות לכפיר שלא ימרח אותי ויגיד לי אם הם יחזירו לי את המידע, הוא אומר לי שהוא יכנס לשרת הישן ויוציא משם את הגיבוי.
והיום, יום שבת. האתר עדיין שבועיים אחורה. אני מתקשר לכפיר, הוא עדיין מתקשה לזכור מי אני (כי יבגני מנהל את רשימת הלקוחות =[). עכשיו הוא "ישר איתי" ואומר שבזמן הגיבוי או משהו
פרצו לשרת מחקו דברים ואין מצב שהוא יחזיר לי את המידע.

בקיצורררר, אני חושב שאפשר להבין מה באמת קורה פה.
עברו שרת, שמו זין על לקוח קטן עם חבילה פיצית. העלו גיבוי ישן ושלום עליכם.

לא מומלץ, מאוד לא רציניים. יבגני, במקומך היתי עובד לבד ופותח חברה משלך.
הדומיין שלי עדיין אצלהם, מקווה שבגלל הביקורת לא תהיה לי בעיה לשנות אותו (אין לי פאנל ניהול).

המשך ערב נעים :P

בחורות ערומות

ישן 03-12-05, 20:29   # 2
SkyHost.Co.iL
מתאורר / יצא בחוץ

מיני פרופיל

SkyHost.Co.iL לא מחובר  

אכזבה מאוד חשבתי שהם באמת אחלה של חברה.
עצוב לשמוע, אבל תתעודד בחיים הכל לטובה.

ישן 03-12-05, 20:37   # 3
Dima
אקס מנהל

מיני פרופיל

Dima לא מחובר  

ציטוט:
נכתב במקור על ידי SkyHost.Co.iL
אכזבה מאוד חשבתי שהם באמת אחלה של חברה.
עצוב לשמוע, אבל תתעודד בחיים הכל לטובה.

יופי, עוד חברה שאפשר לתקוף נכון פרי? אחלה אישיות יש לך.

דבר שני, אני כתבתי בהודעה שפרצו לנו לשרת, ויש רק חלק קטן מן הגיבויים לצערי...בכל אופן, אני עם הלקוחות שלי הסתדרתי.

אני רואה פה כמה לקוחות של אנטרסרב שלא ממש מרוצים, השאלה היא למה לא גיביתם? הרי חלק מהחובה שלכם היא לגבות את הנתונים שלכם.

עוד משהו, אני מאוד מצטער בפני הלקוחות של אנטרסרב.

רציתי רק להודיע שזה לא היה תלוי ביבגני ואפילו לא בי..אם ליבגני היה גיבוי מן הסתם הוא היה משחזר אותו.

ישן 03-12-05, 20:42   # 4
מתן גיטא
חבר על

מיני פרופיל

מתן גיטא לא מחובר  

ציטוט:
נכתב במקור על ידי Dima
יופי, עוד חברה שאפשר לתקוף נכון פרי? אחלה אישיות יש לך.

דבר שני, אני כתבתי בהודעה שפרצו לנו לשרת, ויש רק חלק קטן מן הגיבויים לצערי...בכל אופן, אני עם הלקוחות שלי הסתדרתי.

אני רואה פה כמה לקוחות של אנטרסרב שלא ממש מרוצים, השאלה היא למה לא גיביתם? הרי חלק מהחובה שלכם היא לגבות את הנתונים שלכם.

עוד משהו, אני מאוד מצטער בפני הלקוחות של אנטרסרב.

רציתי רק להודיע שזה לא היה תלוי ביבגני ואפילו לא בי..אם ליבגני היה גיבוי מן הסתם הוא היה משחזר אותו.
צודק זה לא תלוי בהם אתם צריכים להבין....
ובאמת דימה מה ניסגר אם התלונה לבזק בינלאומי?? הם גילו מי זה??

ישן 03-12-05, 20:43   # 5
Dima
אקס מנהל

מיני פרופיל

Dima לא מחובר  

ציטוט:
נכתב במקור על ידי www.oxserv.co.il
צודק זה לא תלוי בהם אתם צריכים להבין....
ובאמת דימה מה ניסגר אם התלונה לבזק בינלאומי?? הם גילו מי זה??
ביום ראשון הם אמורים לחזור...אני אברר מה קורה.

ישן 03-12-05, 20:33   # 6
מתן גיטא
חבר על

מיני פרופיל

מתן גיטא לא מחובר  

הם חברה ממש טובה אני מכיר אותם אישית אני לא יודע למה זה קרה אבל אני יברר את זה ואני בטוח שתקבל מהם פיצוי טוב

ישן 03-12-05, 20:46   # 7
mlnn
משתמש - היכל התהילה

mlnn's Avatar

מיני פרופיל

mlnn לא מחובר  

פיצוי לא יעזור לי, כי למשל דווקא בשבועיים הללו השקעתי במיוחד והכנסתי מידע שעכשיו הוא כבר חסר ערך.
חובתי לגבות? בוא לא נגזים. אני לא אמור להיות פרנואיד שמגבה כמו מטורף כל יום. כי דברים כאלו לא אמורים לקרות.
וזה לא הדבר היחיד ששבר את גב הגמל. כמו שמקודם כבר כתבתי שהלכו להם חודשיים עוד מלפני זה.
ואם כבר עידכונים, אולי אם באמת היתי מקבל קישור או אפילו הודעה באימייל שפרצו לשרת רוב הסיכויים שלא היתי כותב את ההודעה הזאת.
אבל כל שינוי, וכל מעבר שרת ש"אני אמור לקבל באימייל" אני אף פעם לא לא מקבל. והבעיה לא באיימיל כן פחח.
אני מניח שכפיר בנאדם עסוק ושיש לו הרבה על הראש, אז שעסיק עוד עובד אני לא יודע זאת כבר לא בעיה שלי.
אני רק רוצה לשלם פעם בחודש ולא לדבר לא עם תומך ולא עם אפחד. שהאתר יפעל ובלי סיבוכים.
נפילה פה ושם זה בסדר, אבל זה כבר מוגזם.

בחורות ערומות

ישן 03-12-05, 20:48   # 8
Dima
אקס מנהל

מיני פרופיל

Dima לא מחובר  

ציטוט:
נכתב במקור על ידי mlnn
פיצוי לא יעזור לי, כי למשל דווקא בשבועיים הללו השקעתי במיוחד והכנסתי מידע שעכשיו הוא כבר חסר ערך.
חובתי לגבות? בוא לא נגזים. אני לא אמור להיות פרנואיד שמגבה כמו מטורף כל יום. כי דברים כאלו לא אמורים לקרות.
וזה לא הדבר היחיד ששבר את גב הגמל. כמו שמקודם כבר כתבתי שהלכו להם חודשיים עוד מלפני זה.
ואם כבר עידכונים, אולי אם באמת היתי מקבל קישור או אפילו הודעה באימייל שפרצו לשרת רוב הסיכויים שלא היתי כותב את ההודעה הזאת.
אבל כל שינוי, וכל מעבר שרת ש"אני אמור לקבל באימייל" אני אף פעם לא לא מקבל. והבעיה לא באיימיל כן פחח.
אני מניח שכפיר בנאדם עסוק ושיש לו הרבה על הראש, אז שעסיק עוד עובד אני לא יודע זאת כבר לא בעיה שלי.
אני רק רוצה לשלם פעם בחודש ולא לדבר לא עם תומך ולא עם אפחד. שהאתר יפעל ובלי סיבוכים.
נפילה פה ושם זה בסדר, אבל זה כבר מוגזם.

מי אמר לך שתגבה פעם ביום כמו מטורף? תגבה פעם בשבוע, בכל מקרה שיהיה לך גיבוי לייתר ביטחון...הוא לא יזיק.

ואגב, ברגע שהשרת נפל, אתה ניסית להתקשר לכפיר ולשאול אותו מה קורה?

ישן 03-12-05, 20:49   # 9
Enterclick
חבר וותיק

מיני פרופיל

Enterclick לא מחובר  

סתם שאלה.
אתה שילמת להם גם על גיבוי?שקנית את החבילת איכסון אז סיכמתם על גיבוי?היה כתוב להם את זה באתר?

ישן 03-12-05, 20:55   # 10
mlnn
משתמש - היכל התהילה

mlnn's Avatar

מיני פרופיל

mlnn לא מחובר  

ציטוט:
נכתב במקור על ידי enterclick
סתם שאלה.
אתה שילמת להם גם על גיבוי?שקנית את החבילת איכסון אז סיכמתם על גיבוי?היה כתוב להם את זה באתר?
לא שילמתי במיוחד שיגבו לי כל יום.
אבל מה שנואמר לי זה שעברו שרת ושהמסד הלך אחורה.

ויופי, עכשיו כפיר מוצא זמן לדבר איתי ואומר לי:
"אני לא רוצה לאכסן אותך בחברתי תגבה דברים שלך אתה כפוי טובה ואני רושם על זה הכו בהוסטס שאני לא מוכן אפילו לאכסן אותך יום טוב"

במקום לטפל בבעיה הוא בורח.

בחורות ערומות

חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים)

חוקי פירסום