|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
|
![]() |
# 1 |
תודה על תרומתך.
דירוג מסחר: (0)
|
![]() ![]() ![]() שלום רב, שמי ירון Talent אני מעצב כבר 5 שנים. אני מעצב עם ביקורות חיוביות(בחתימה יש קישורים) ולקוחות מרוצים. אם תקראו את הביקורות תבינו שאני אמין, בוגר, אחראי, רציני ומהיר. לכבוד חג הפסח אני יוצא במבצע לשבועיים בלבד! (עד ה3.4.10) עיצוב לוגו + עיצוב אתר ראשי לאתר ( אתר תדמיתי, מיניסייט, גלריה וכו...) תמורת 150₪ בלבד! ![]() ובנוסף אם אתם מעוניינים בעיצוב מהגלריה שלי כל עיצוב שם שעוד לא נמכר או שומש ב 100₪ בלבד! הגלריה הזמנית: http://talentd.deviantart.com/gallery/ דרכים ליצירת קשר: MSN: Yaronds@hotmail.com ופה בהודעה פרטית ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
# 4 |
חבר מתקדם
|
מתוך תיק העובדות נראה שאתה ממש מוכשר .
# 6 |
חבר חדש
|
שלום talent
יש לי פורום שהקמתי, צריך להכניס לתוכו שינויים בגרפיקה, כמובן תמורת תשלום . נא ליצור קשר במייל gilad.ed@gmail.com גלעד |
![]() |
![]() |
# 7 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
# 9 |
חבר מתקדם
|
הגלריה לא עובדת , 19:08.
# 10 |
עסק רשום [?]
|
כרגע עובדת מעולה.
אני צריך עיצוב לאתר העלאת תמונות Upics.co.il אם יש משהו מוכן אשמח לראות. אם לא שלחתי לך הודעה פרטית ![]()
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|