|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
|
![]() |
# 1 |
חבר על
|
הזדמנות ל100 ש"ח חינם למי שיכול להגיע היום לגבעתיים..
זה מין משהו לתלמידים בכיתות ט עד יב
שיש להם פצעי בגרות (אפילו קטן) אתם באים ל 15 דקות היום בשעה 6 עד 8 מתי שתרצו ממלאים טופס מביאים לכם משהו לשים על זה ומחר אתם חוזרים והם רואים איזה זה השתנה ואתם מקבלים 100 ש"ח פשוט וקל . זה לא קבוצת מיקוד. מי שמעוניין ויכול להגיע לגבעתיים היום ומחר (חובה להגיע היום ומחר) שיצור איתי קשר בפרטי ואעביר לו את מספר הטלפון |
![]() |
![]() |
# 2 |
אקס מנהל
|
במילים פשוטות, מה שאתה מציע זה שאנשים יבואו למקום כלשהו כדי לעשות לעצמם ניסויים בפנים בעד 100 שקל.
|
![]() |
![]() |
# 3 |
מ מנ מנה מנהל בהוסטס
עסק רשום [ ? ] |
חחחח אני מוכן לשלם 250 ש"ח ל4 שפני ניסוי, אני רוצה לבדוק את ההשפעות של חומצה על רשתית העין..
יש מעוניינים ? ![]() מצטער על הציניות, אבל עכשיו ברצינות מדובר בתרופה נסיונית ? יש אחריות ? מי הגוף שעומד מאחורי זה ? זה נשמע קצת פישי
![]() |
# 4 | |
חבר על
|
ציטוט:
למרות שלפי דעתי אתה מעל הגיל |
|
![]() |
![]() |
# 5 |
מ מנ מנה מנהל בהוסטס
עסק רשום [ ? ] |
וגם עברתי את שלב הפצעי בגרות
![]() אבל עדיין, כדאי להזהר לפני שהולכים לדברים כאלה, אף אחד לא רוצה להתעורר עם 3 אוזניים
![]() |
# 6 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
ובאמת זה היה נשמע קצת טיפשי, אשמח אם תעדכן אותנו אנטי.
![]() |
# 7 |
חבר על
|
אינלי קשר למקום, ואני לא בטוח שזה ניסוי.
והאמת אם אתה לא מעוניין התגובה שלך דיי מיותרת. בא לעזור לפורום שאנשים ירוויחו כסף , מי שמעוניין יכול לפנות אלי |
![]() |
![]() |
# 8 |
חבר מתקדם
|
רק הלוך וחזור לשם פעמיים זה 130 שקל .
|
![]() |
![]() |
# 9 |
חבר על
|
כרגע חזרתי משם..
היא טוענת כי המוצר משווק כבר , פשוט רצו לנסות אותו בצורת פלסטר, בכל מקרה, אני וכמעט 80% מכל האנשים שהיו שם פשוט הורידו את זה ברגע שיצאו מהמקום |
![]() |
![]() |
# 10 |
חבר על
|
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|