הרשם | שאלות ותשובות | רשימת חברים | לוח שנה | הודעות מהיום | חיפוש |
|
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
|
13-08-10, 00:50 | # 1 |
חבר מתקדם
|
[שדרוג אתר] Jobig.co.il - לוח דרושים חינם עבר שדרוג
לפני כחצי שנה הקמתי את האתר www.jobig.co.il
כעת כשיש כניסות ויש משרות הרגשתי שיש צורך לרענן אותו מה דעתכם?
13-08-10, 01:38 | # 3 |
חבר וותיק
|
הייתי מציע לך מהר להוריד את האסנס מליד הלוגו.. גוגל עשה עליך סריקה וראה שאתה קשור לעבודה
ובמקרה גם מפרסם מתחרה שלך מפרסם באדסנס ותיראה מה יצא: http://www.siz.co.il/my.php?i=2y1qzzydjyg1.png אווץ'.. חוץ מזה, עיצוב מרהיב והמערכת מאוד נוחה, מעולה! בהצלחה .
19-08-10, 01:07 | # 4 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
----------- עיצוב יפה לאתר יפה |
|
19-08-10, 13:22 | # 5 |
חבר מתקדם
|
תודה על התגובות :]
13-08-10, 02:16 | # 6 |
תודה על תרומתך.
|
סוף סוף החלפת את העיצוב נראה הרבה יותר טוב (העיצוב הכחול בהיר הישן היה מזעזע גרם לי לברוח מהאתר תוך 5 שניות)
עכשיו אני אפילו התעמקתי באתר והסתכלתי על משרות ממש אהבתי , כל הכבוד עצה קלה לגבי SEO תחליף בין הלוגו והפרסומת לבר של הקישורים לקטגוריות = שהקישורים יהיו ראשונים בפרסומת אין שום מידע חשוב או שתשאיר את הלוגו למעלה (תוסיף עוד תפריט עם קישורים להרשמה ופרסום עבודה וכאלה) ואת הפרסומת תשים בין הקטגוריות לתוכן של האתר.. באמת נראה טוב , עכשיו רק תשיג מפרסמים.
13-08-10, 02:47 | # 7 |
Winner
|
MaorGeTer, מה שאתה מראה זה jobnet.co.il, הוא זה jobig.co.il.
אהבתי, כיף לגלוש באתר נוח מבחינת מראה. רק להחליף את הלוגו, אבל זה ממש בקטנה. בהצלחה. |
15-08-10, 10:27 | # 8 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
אני התווכנתי שהאדסנס מפרסם אתר לוח דרושים אחר..
14-08-10, 21:34 | # 9 |
חבר מתקדם
|
לא רואים תתמונה שהעלת
www.up2me.co.il תנסה פה בכללי רעיון שכבר קיים אבל יצא ממש ממש יפה אני מאוד אהבתי - הישר למועדפים
15-08-10, 10:13 | # 10 |
חבר מתקדם
|
תודה על התגובות.
הבאנר העליון באמת קצת מפריע יותר מידי..צריך לחשוב על משהו יותר יצירתי שם.
|