|
![]() |
# 1 |
חבר בקהילה
דירוג מסחר: (0)
|
למכירה Yaf2.co.il
אם תסתכלו במקלדת , תוכלו לראות שמדובר בשיבוש קלאסי של האתר הסופר מצליח - Yad2.co.il , כלומר - הרבה אנשים טועים ויכולים להגיע ליפ2 במקום ליד2 בגלל טעות הקלדה , פוטנציאל נאה מפרסומות.
אשמח לשמוע הצעות
# 3 |
חבר בקהילה
|
מדובר בדומיין שמעולם לא היה אתר
אז בפוטנציאל למי שרוצה לפתח את הדומיין
# 5 |
חבר בקהילה
|
הסבר
כאשר מישהו ירכוש את הדומיין ויחליט להקים עליו אתר עם פרסומות - כל הטראפיק לאתר יגיע מגולשים שרשמו ישירות בשורת הדפדפן את הכתובתyaf2.co.il.בצורה עיוורת. זה נקרא טראפיק ישיר.
הסטטיקטיקה הלא כתובה מדברת על כ 10% - 7 מכלל הגולשים שמקלידים כתובת שגוייה ישירות לדפדפן.ומתוכם כ 3% ישארו באתר למרות שהגיעו אליו בטעות אם יש שם פרסומות שיעניינו אותם. ולאתר yad2.co.il יש מעל מאה אלף גולשים ביום אם אני לא טועה,אז כמו שאמרתי - פוטנציאל יש , צריך רק חוש עסקי וזמן לפתח. למי שאין זמן לפתח - חבל על הכסף , הדומיין לא בשבילכם.
# 6 | |
חבר חדש
|
ציטוט:
הדרך הכי טובה לבדוק זה שתתן לנו סטטיטיסות של הדומיין |
|
![]() |
![]() |
# 7 | |
חבר בקהילה
|
עומר
ציטוט:
אין סטטיסטיקה של הדומיין כי מעולם לא נעשה איתו משהו , לא היה עליו אתר ולא כלום - אם היה לי את הזמן להתעסק איתו - לא הייתי מוכר ![]()
![]() |
# 8 | |
חבר חדש
|
ציטוט:
היו אמורים להיות סביבות 30 אלף יוניקים ביום(ליד2 יש כמה מאות אלפים) אבל אתה יודע שזה לא הגיוני... מה הבעיה לשים את הדומיין על אחסון חינמי לכמה ימים ולבדוק כמה כניסות יש ? אם באמת היית חושב שהמספרים שדיברת עליהם נכונים זה היה אינטרס שלך לעשות את זה,כי עם תעבורה כזאת דומיין שווה סכום של 6 ספרות ולא 200 שקל. |
|
![]() |
![]() |
# 10 |
חבר בקהילה
|
200 קפיצות של 100
אני מאמין שאם בונים את האתר נכון ושמים פרסומות ממוקדות (רק מי שמבין - לא כל יודע..) אז בחשיפה בינונית , תוך 4 חודשים אפשר להחזיר את ההשקעה ומאותו הרגע עובר לרווח.
מדובר בשיבוש שם שהכי קרוב לאתר שמדורג 13 בישראל!!!!!
מה היית מוכן לעשות בשביל עשרים שקלים? - 20s.co.il בניית אתרים לעסקים - דיאבלוג המלצות ווינר - באנקר1 ציוצים של כוכבים - startweet Last edited by noshiki; 15-08-10 at 16:06.. |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|