הרשם שאלות ותשובות רשימת חברים לוח שנה הודעות מהיום

חזור   הוסטס - פורום אחסון האתרים הגדול בישראל > Hosting ושירותים נלווים > עסקים מורשים - הודעות ושירות

|!|

סגור את ההודעה

כלים לאשכול תצורת הצגה
ישן 08-12-05, 07:11   # 1
Extreme-Serv
חסום

מיני פרופיל

Extreme-Serv לא מחובר  

[Extreme-Serv.co.il] הודעת העדרות מאוחרת

שלום לכם ,

במהלך השבוע קרה לי איזשהוא מקרה במשפחה שבעקבותיו הזמינות שלי לא הייתה מלאה .
אותו קרוב משפחה סבל מאוד ו"בילה" המון בבית החולים .

כמו כן , שמתי לב לביקורת שפורסמה עליי אמש אך היא ננעלה ולא הספקתי להגיב עליה אז אגיב כעת :

בנוגע לכותב האשכול , אנא פנה לי להסדרת העניין באופן סופי .זה כבר נגרר יותר מדי זמן . בכל מקרה אני איצור איתך קשר במידה ואתה לא תיצור ..

בנוגע ליוגב סגרון -

אתמול הובטח לך שהשרת שלך יתוקן והוא אכן תוקן , אבל אם זה באמת היה מעניין אותך היית מגלה שאתמול בשעה 7 בערב אחרי שקיבלתי טלפון ממך ומעוד 2 לקוחות שהייתי צריך לתת להם תמיכה נאלצתי לצאת לבית החולים שוב והפעם למשך כל הערב והלילה ונחשב מה ? עכשיו 7 בבוקר לפני חצי שעה בדיוק חזרתי הביתה .
את הפלאפון שלי שכחתי בבית , הפלאפון שאליו אני מקבל את כל שיחות החברה .

בכל אופן היה חשוב לי שתדעו שכל הלקוחות בחברת אקסטרים-סרב מקבלים פיצוי , כל אחד ואחד .
כל מי שהפסיד אפילו דקה מזמנם של שרתי המשחק , יקבלם בחזרה .

אני מתנצל בהחלט בפני כל לקוחות החברה על אי מתן תמיכה במהלך השבוע , אך אני מקווה שאתם מבינים שכולנו בני אדם ושלפעמים יש מקרי חירום ולחצים לא צפויים .

כל לקוחות חברת אקסטרים סרב מתבקשים לפנות לתמיכה הטכנית המספרים הבאים :

03-9509366 - בשעות הפעילות
052-5538752 - הקו האישי שלי
054-2176444 - מספרו של דני התומך

תודה על ההקשבה ,
ליאור .

ישן 08-12-05, 07:45   # 2
The Predator
חבר על

מיני פרופיל

The Predator לא מחובר  

כל הכבוד ליאור ,

אנשים צריכים להבין שבעל חברת איחסון הוא לא רובוט שיושב 24 שעות ביממה כל משך השבוע וכל משך השנה ויושב לבדוק את השרת ולדאוג שאתם תקבלו תמיכה ,

הוא גם בן-אדם! גם לו יש חיים בדיוק כמוכם.

בהצלחה ,

אל תתנו לעמותת הטרקטורונים לסגור!!!
http://pancher.net/atv/

ישן 08-12-05, 10:07   # 3
Extreme-Serv
חסום

מיני פרופיל

Extreme-Serv לא מחובר  

ציטוט:
נכתב במקור על ידי Pancher
כל הכבוד ליאור ,

אנשים צריכים להבין שבעל חברת איחסון הוא לא רובוט שיושב 24 שעות ביממה כל משך השבוע וכל משך השנה ויושב לבדוק את השרת ולדאוג שאתם תקבלו תמיכה ,

בהצלחה ,
וכפי שציינתי קודם הם צריכים להבין שיש לו מקרי חירום לא צפויים שיכולים להרוס תוכניות .

ישן 08-12-05, 10:23   # 4
loading
חבר וותיק

מיני פרופיל

loading לא מחובר  

ציטוט:
נכתב במקור על ידי Extreme-Serv
וכפי שציינתי קודם הם צריכים להבין שיש לו מקרי חירום לא צפויים שיכולים להרוס תוכניות .
מצטער לשמוע על הקרוב משפחה של שבבית חולים.
אבל כמו תמיד שוב פעם אתה מוצא תירוץ ומנסה להתחמק.
פותח האשכול מדבר על תקופה של כמעט 4 חודשים שאין לו את המוצר אותו הוא רכש ממך, גם אז היית בבית חולים? תסלח לי אבל אתה צריך לבוא כמו גבר ולהגיד שטעית ופישלת פה ולהחזיר לו את הכסף וסלאמת, ולא למצוא תירוצים של השבוע האחרון כי לא מדובר פה על תקופת זמן של שבוע אלא 4 חודשים!

ולמה רק אחרי שמעבירים עלייך ביקורת בהוסטס אתה נזכר להזיז עניינים? מה אתה לא רואה לבד שהילד מסכן? שבסך הכל רצה לשחק שילם לך 90 שקל שנחשב בגילם הרבה מרחת אותו 4 חודשים ועירבת את ההורים שלו ותחשוב מה הם חושבים "לא משלמים יותר לאנשים באינטרנט" תחשוב גם על הדברים האלו.

ישן 08-12-05, 10:45   # 5
Extreme-Serv
חסום

מיני פרופיל

Extreme-Serv לא מחובר  

ציטוט:
נכתב במקור על ידי Loading.co.il
פותח האשכול מדבר על תקופה של כמעט 4 חודשים שאין לו את המוצר אותו הוא רכש ממך, גם אז היית בבית חולים? תסלח לי אבל אתה צריך לבוא כמו גבר ולהגיד שטעית ופישלת פה ולהחזיר לו את הכסף וסלאמת, ולא למצוא תירוצים של השבוע האחרון כי לא מדובר פה על תקופת זמן של שבוע אלא 4 חודשים!

ולמה רק אחרי שמעבירים עלייך ביקורת בהוסטס אתה נזכר להזיז עניינים? מה אתה לא רואה לבד שהילד מסכן? שבסך הכל רצה לשחק שילם לך 90 שקל שנחשב בגילם הרבה מרחת אותו 4 חודשים ועירבת את ההורים שלו ותחשוב מה הם חושבים "לא משלמים יותר לאנשים באינטרנט" תחשוב גם על הדברים האלו.

טל ,

קרה מקרה שכפי שציינתי יטופל מול הלקוח .

תירוצים ? איפה אתה בדיוק רואה פה תירוצים ?

יש 2 לקוחות לא מרוצים כרגע , בעבור אחד מהם השרת היה בתקלה במשך יומיים ברציפות וההסבר היה מכון אליו בלבד .

בנוגע לפותח האשכול , שוב , שיפנה אליי והעניין יסודר .

מתעורר רק בגלל ביקורת ?
אתה צודק , באמת ישנתי אתמול כל הלילה בבית החולים .. והתעוררתי ב 5 וחצי לפנות בוקר כדי לנסוע בחזרה הביתה ..

ישן 08-12-05, 11:09   # 6
loading
חבר וותיק

מיני פרופיל

loading לא מחובר  

ציטוט:
נכתב במקור על ידי Extreme-Serv
טל ,
יש 2 לקוחות לא מרוצים כרגע , בעבור אחד מהם השרת היה בתקלה במשך יומיים ברציפות וההסבר היה מכון אליו בלבד .

מתעורר רק בגלל ביקורת ?
אתה צודק , באמת ישנתי אתמול כל הלילה בבית החולים .. והתעוררתי ב 5 וחצי לפנות בוקר כדי לנסוע בחזרה הביתה ..
ליאור כל כך קשה לספור עד 3?
2Web - ofir באותו אשכול גם הוא סיפר כמה הוא לא מרוצה וכו' אז לפי איך שלימדו אותי זה 3,
שלושה שבאו להתלונן לך תדע עוד כמה יש.

תגיד לי רגע, אם אתה עסוק או כמו במקרה הזה בבית חולים אין מישהו תחלופי לך מישהו שמנהל את העניינים כשאתה לא יכול לענות ולתמוך? מה עם המשרד שלך אין אף אחד שמה אמרת פעם "יש שמה מרכזנית שמעבירה לי שיחות..." ?

ועוד שאלה קטנה, למה פותח האשכול צריך להתקשר אלייך? זה לא אמור להיות הפוך? שאתה תתקשר אליו, ותגיד לו "תראה ישראל (שם בדוי ) טעיתי, היו לנו כמה בעיות לאחרונה וכו' "
קצת יוזמה איפה היוזמה שלך להתקשר אתה אליו ולנסות לעזור לו בכוח כי הוא הרי ציין שיש לו בעיה אז תתקשר תיזום תשאל אותו מה הבעיה איך תוכל לעזור לו.

ישן 09-12-05, 18:21   # 7
sKy
משתמש חדש

מיני פרופיל

sKy לא מחובר  

ציטוט:
נכתב במקור על ידי Loading.co.il

Loading.co.il אני מאוד מעריך אותך אחי אבל מאוד ,
ליאור היום התקשרתי אלייך ושוב לא עניתה אתה פשוט מנסה להתחמק אתה שקרן כבר אפשר לדבר איתך
אתה שלשום הבטחה לי שהשרת היה היום או אתמול אתה תיתקשר אלי היום אמרתה ואיפה הטלפון ?
לא התקשרתה לא כלום ומה עם השרת טיים ספייק שלי ?
לא היה לך בכלל רישיון לא היה לך כלום אני מבקש את הכסף בחזרה אתה שקרן חוצפן
ואתה בן אדם לא הוגן ואני מבקש שתיצור איתי קשר דחוף הבאתי לך תפלאפון שלי בפרטי
בשביל שתחזיר לי תכסף אני כבר לא מוכן להאמין לך סגרנו עם טיים ספייק לפני שהבתאי לך תכסף לא ?
פתאום אין טיים ספייק ואין שרת אתה פשוט שקרן חברה ממש מגעילה מצטער על המילים ..!

Last edited by sKy; 09-12-05 at 18:29..

ישן 08-12-05, 21:51   # 8
SagroN
חבר וותיק

מיני פרופיל

SagroN לא מחובר  

ציטוט:
כל הכבוד ליאור ,

בהצלחה ,
אנשים צריכים להבין , הופה מה אתה מתלהב ומצדיק אותו?
אמרתי שהוא לא בנאדם?
שהוא לא טועה?
לא אז סתום תפה אוקיי?
מנסה להצדיק תעצמו או לצאת פה "גבר"
מה הקשר רובוט?
אמרתי רובוט 24 שעות?
הלוואי וזה היה 24 שעות , אז אל תתערב בדברים שאתה לא יודע , כי אתה מציק לי אני יציק לך .
כבר 9 ימים לא היה לי סרבר אז עדיף שתשתוק אוקיי?
24 שעות נו תראו ת"קול" וה"מצחיק" הזה.
ובקשר לליאור סבבה , מבין מקווה שנסתדר ובכל זאת למרות הכל אמשיך .
ופסדר ליאור אחי , אתה יודע אתה יכול להתקשר אליי ולהגיד לי יש לי בעיה במשפחה אני יבין סבבה ,
למה זה ה"תירוץ" הראשון שהבאתי לי פה .
אז אני לא יודע אם זה תירוץ אבל סבבה הפעם אני יאכל את זה אבל פעם הבאה לפחות תתקשר לא יקרה כלום אם תבזבז 50 אגורות להגיד לי שנייה מה הבעיה ,
יום נעים לכולם ,

Last edited by SagroN; 08-12-05 at 21:55..

ישן 08-12-05, 22:00   # 9
Extreme-Serv
חסום

מיני פרופיל

Extreme-Serv לא מחובר  

ציטוט:
נכתב במקור על ידי YogevS
אנשים צריכים להבין , הופה מה אתה מתלהב ומצדיק אותו?
אמרתי שהוא לא בנאדם?
שהוא לא טועה?
לא אז סתום תפה אוקיי?
מנסה להצדיק תעצמו או לצאת פה "גבר"
מה הקשר רובוט?
אמרתי רובוט 24 שעות?
הלוואי וזה היה 24 שעות , אז אל תתערב בדברים שאתה לא יודע , כי אתה מציק לי אני יציק לך .
כבר 9 ימים לא היה לי סרבר אז עדיף שתשתוק אוקיי?
24 שעות נו תראו ת"קול" וה"מצחיק" הזה.
ובקשר לליאור סבבה , מבין מקווה שנסתדר ובכל זאת למרות הכל אמשיך .
ופסדר ליאור אחי , אתה יודע אתה יכול להתקשר אליי ולהגיד לי יש לי בעיה במשפחה אני יבין סבבה ,
למה זה ה"תירוץ" הראשון שהבאתי לי פה .
אז אני לא יודע אם זה תירוץ אבל סבבה הפעם אני יאכל את זה אבל פעם הבאה לפחות תתקשר לא יקרה כלום אם תבזבז 50 אגורות להגיד לי שנייה מה הבעיה ,
יום נעים לכולם ,
צודק בהחלט בנוגע לעידכון , אבל אתה יכול להבין שאדם שנמצא בבעיות כלשהן לפעמים שוכח לעשות פעולות נורמטיביות שהוא מבצע בדרך כלל תחת שיקול דעת ..

בכל אופן , אני ארים אלייך טלפון בהקדם האפשרי להסדרת עניינך באופן מושלם .

ישן 09-12-05, 16:58   # 10
IOK
משתמש בעל גישה מוגבלת

מיני פרופיל

IOK לא מחובר  

ציטוט:
כל הכבוד ליאור ,

בהצלחה ,
נכון...
לפחות אתה אומר להיתה בעיה ומפצה...

סגור את ההודעה

חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים)

חוקי פירסום