|
![]() |
# 1 |
חבר מתקדם
|
הצגה עיצוב חדש
היי
![]() התחלתי אתמול בלילה איזה משהו ואמרתי יש לזה פונטציאל אז חזרתי מבית ספר והמשכתי את זה ![]() http://texture.co.il/works/design.png איך יצא? אייקונים מ-http://www.iconfinder.com/ Last edited by Texture; 29-11-10 at 20:13.. |
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר מתקדם
|
לא עובד לי נכון לעכשיו (X במקום תמונה), 19:46
Last edited by Gmalaya0x; 29-11-10 at 19:39.. |
![]() |
![]() |
# 3 |
חבר בקהילה
|
איך שנכנסתי היה לי בום לפנים, באמת יפה.
אבל אם התבוננות ליותר זמן, אני מציע: 1. להעיף את החלק של הMSN, בטופס יצירת קשר, ואז להזיז את כפתור ה"שלח" ימינה. גם כי זה לא ממש מכובד( הMSN ) וגם ככה יוצא סימטרי. ( ואני חושב שיצא יותר יפה.). 2.בחלק של העבודות, החץ התחתון נוטה הצידה, וזה לא יוצא יפה אם מתמקדים בזה. ( אני בטוח שניסית לשים את זה ישר, ללא הצלחה, אבל תמצא פיתרון יותר טוב\יצירתי ). סה"כ ממש יפה, ואני חושב שהצבעים וגם המבנה יותר טובים מבקודם שלך. ( שם לא הבנתי את החלק של העבודות, בעיצוב הזה אני כן ). |
![]() |
![]() |
# 4 |
חבר מתקדם
|
apesahov אין לי מושג למה זה לא עבד לך..
סוויפט תודה ![]() האמת שכמו שרשמתי לא הייתה לי כוונה לעשות פורטפוליו אבל פשוט זרמתי וזה מה שיצא חח.. למרות שאם יהיו תגובות טובות עליו אולי אני באמת יעדיף אותו על הקודם את החצים האמת שחח ניסיתי לעשות אותם נוטים שזה כזה יבוא בעיגול :S לא הלך אולי ![]() |
![]() |
![]() |
# 5 |
חבר וותיק
|
גם לי לא עובד זה מראה לי איקס..
|
![]() |
![]() |
# 6 |
חבר מתקדם
|
צודקים זה היה על CMYK
שיניתי ל-RGB עכשיו אמור לעבוד |
![]() |
![]() |
# 7 |
חבר וותיק
|
עכשיו עובד,
תראה העיצוב נחמד יש פוטינציאל אבל חסר לי משהו זה נראה כאילו זרקו פה בלוק שם בלוק..זה לא מקצועי וזה לא מראה יכולות של מעצב ,אתה צריך להראות מה אתה יודע לעשות בפורטפיליו ולא סתם לתקוע תמונה של עבודה אחרונה שלך.. הבלוקים האלה באמצע של העבודות שלך לא מסתדר לי בכלל ,הכל מפוקסל ולא קשור כזה.. נסה לעצב יותר גראפיקה מאשר עיצוב,נסה להראות מה אתה יודע,את הקישורים שלך... |
![]() |
![]() |
# 8 |
חבר בקהילה
|
לא רע שפר לוגו! נראה טוב.
|
![]() |
![]() |
# 9 |
חבר בקהילה
|