|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
|
![]() |
# 1 |
חבר בקהילה
|
![]() כבר מספר אנשים אמרו לי שלינקים בחתימה בפורומים עוזרים בקידום אתרים. יש לי משתמשים עם אלפי הודעות בכל הפורומים הגדולים וברובם כל הפוסטים נכתבו עם חתימה בפעילה, כלומר אם עכשיו אני משנה את החתימה ושם שם קישור אז החתימה תשתנה כמעט בכל הפוסטים. זה באמת אפקטיבי אם אני יעשה את זה?
![]() |
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר מתקדם
|
אפקטיבי למה ?
# 3 |
חבר בקהילה
|
|
![]() |
![]() |
# 4 |
חבר מתקדם
|
מה האלטרנטיבה ? אפקטיביות תמיד בודקים מול אלטרנטיבה.
# 5 |
I am root
|
ככל שיש לך יותר קישורים נכנסים זה יכול לתרום לך עוד.
כמובן שגם אתה תלוי במוניטין\רלוונטיות של האתר שמקשר אליך. |
![]() |
![]() |
# 7 |
חבר מתקדם
|
מה נחשב לטוב כאן? נניח יש לי אתר בתחום האבטיחים של המרכז הישראלי לחקלאות . מאיפה אני צריך קישור כדאי שהאתר יהיה במקום ראשון במונח אבטיחים ?
משחקי אונליין ספינר לשבועים בחינם (כולל עיברית) דרך מהירה ליצירת תוכן בעלות אפסית !דוגמה למאמר מסובב .האם תמשיכו להשקיע 50 ש"ח למאמר באתר מאמרים ? Last edited by someone100; 02-05-11 at 23:53.. |
![]() |
![]() |
# 8 |
חבר מתקדם
|
מה זה מוניטין ורלוונטיות של האתר המקשר? איך בודקים זאת?
# 9 |
I am root
|
רלוונטיות בחיפוש - אתרים בעלי תכנים מקוריים שנותנים תוצאות לשאלות חיפוש שהן לא מילה אחת.
נניח אתה תרשום לגוגל שאלה ארוכה כמו " מה השעה עכשיו בארה"ב ? " אתה תקבל אשכולות מפורומים פופולריים שעונים בצורה רלוונטית לשאלה ששאלת. http://www.google.co.il/search?hl=iw...&aqi=&aql=&oq= מוניטין של אתר - בשורה אחת , לא אתר ספאם. אם רק הייתי יודע איך גוגל בודק ויודע את הדברים האלה... , בטח נוסחאות מורכבות... בגדול, ברגע שהקישור בחתימה שלך נמצא בדף אשר מכיל תוצאה רלוונטית לשאלה מסויימת , מעבר לכך שגוגל מתייחס לזה כקישור ( שמקדם את אותה המילה שהשתמשת בה ) , אתה מרוויח גם חשיפה בפני גולשים פוטנציאלים שמחפשים לפעמים אפילו משהו אחר...., ואם אתה מפרסם בפורום שמכיל תכנים הקשורים לאתר היעד אותו אתה מפרסם בכלל הרווח קישור איכותי. win win situation ברוב המקרים. |
![]() |
![]() |
# 10 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
לא נוסחאות מורכבות אלה בעיקר הבנה תאורטית של היסודות.
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|