|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
|
![]() |
# 1 |
מנהל פורום קידום ושיווק אתרים. עסק רשום [?]
דירוג מסחר: (0)
|
מכרז | 6K כניסות ייחודיות דרך פופ אפ
שלום,
אני מוכר6000 כניסות ייחודיות דרך פופ אפ כל יום. יתבצעו 2 מכירות. המכירה הראשונה תתחיל עכשיו כמכרז שייגמר בערב שבת. הקונה יקבל עסקה במחיר הזוכה למשך 5 ימים. ברגע סיום המכירה הזאת המכרז ימשיך ומי שיזכה בסוף המכרז השני יקנה לתקופה בה הוא מעוניין. הסיבה שאני עושה את זה בשיטה הזאת היא שאני צריך קצת מזומנים בPAYPAL. על מנת שאני אוכל להמשיך ליצור קשר עם כל המשתתפים ארצה שכל מי שיציע גם ישלח לי בהודעה פרטית את פרטי יצירת הקשר איתו. בברכה, שובל. |
![]() |
![]() |
# 4 |
חבר בקהילה
|
100 ש"ח
# 8 |
חבר בקהילה
|
הצעתי 100 , אבל אפשר פרטים קודם... מאיזה אתרים הפופאפים יוצאים ..... אולי זה לא הקהל יעד כלל..........
# 9 |
מנהל פורום קידום ושיווק אתרים. עסק רשום [?]
|
שלום,
אני לא מתחייב למה שהמשתמש יעשה, קהל היעד הוא צעיר, כפי שאמרתי הטראפיק יגיע מפופ אפ לעמוד שיש בו אנליטיקס. MEGA USER, פרטי יצירת הקשר שלי נשלחו אליך בהודעה פרטית, צור קשר היום כדי שאני אוכל לפתוח מכרז שני. שאלות נוספות אתם מוזמנים לשלוח כאן באשכול. |
![]() |
![]() |
# 10 |
חבר בקהילה
|
150
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|