|
![]() |
# 1 |
חבר בקהילה
|
[מדריך] קורס php - חלק שני
קורס php - חלק שני זו פעם ראשונה שאני מקליט את הקול שלי, ואני עדיין חושב שהוא מגעיל, חח. תגידו לי מה אפשר לשפר, להמשיך אם הקונספט של המצגת, אולי לעשות רק מדריך רגיל (שאני כותב הכל ב notpad), או שתיהם ביחד, שאחרי כל דף אני יסביר ב notepad מה למדנו. בחלק הראשון נלמד: פרק ראשון - אופרטורים פרק שני - תנאים (IF) http://www.youtube.com/watch?v=IAfexeDAK4U בהצלחה ![]() תנו בלייק ובסובסקרייב, כדי שאני יוכל גם להעלות בעתיד סרטונים גדולים ב 15 דקות. |
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר על
|
"הבעיה עם העולם היא שהמטומטמים הם בעלי ביטחון עצמי מופרז והחכמים מלאי ספק."
אתה מאלא שמלאי ספק.. יש לך קול רגיל, מה יש לך להתבייש בו? מה גם שהתוכן של המדריך נהדר - ואני לא חושב שקול כזה או אחר ישנה משהו. תודה רבה!
SDesigner.co.il - עיצוב ובניית אתרים ופורומים מבוססי phpBB, מוזמנים להיכנס לאתר החדש ![]() VerySimple.co.il - בניית מערכות CMS בהתאמה אישית. מחפשים אחסון אתרים אמין וזול? Last edited by Shlomi062; 24-06-11 at 16:33.. |
![]() |
![]() |
# 3 |
חבר בקהילה
|
בבקשה, תודה רבה על התגובות! הרבה אומרים לי שהקול בסדר והמדריך מצויין!
שמח מאוד שאני עוזר! תעשו גם לייק וסובסקרייב, שאני יראה שאתם מעריכים את ההשקעה (בלי קשר להגבלה של ה 15 דקות, למורות שאני חושב שאני אצתרך את זה בהמשך, אחרי כמה חלקים של הקורס, אני הולך לעשות "צפה בפיתוח", שזה בעצם סרטונים, שבהם אני יוצר מערכת, מסביר מה אני עושה, ואתם לומדים מזה) |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|