|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
|
![]() |
# 1 |
חבר מתקדם
|
שאלה בנוגע לאתרים חדשים
שלום חברים ,
שמתי לב לתופעה ממש מעצבנת בקרב האתרים הוותיקים ברשת למה גוגל מעדיף לקדם את האתרים החדשים על הוותיקים ? זה לא נתפס לי , בנאדם מקדם את האתר שלו שנים ומגיע אתר חדש חוצפן ועוקף אותו.. תנו לי תשובה מדויקת שאני ירגע מיזה חחח ![]()
# 2 |
חבר מתקדם
|
זה לא נכון גוגל מעדיף אתרים ישנים וותיקים עם אמינות. כל מה שיכול להיות זה שהאתר המתחרה החדש מקודם בצורה טובה משלך למרות הוותיקות שתפסת.
|
![]() |
![]() |
# 3 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
והוא מופיע לפני... ואני כן משקיע ומקדם.. יכול להיות מצב שהוא קנה את הדומיין מקודם כבר?
![]() |
# 5 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
אני לא ראיתי שגיל הדומין הוא פונקציה בציון הרלונטיות ואם כן בטח בביטוי ממש לא תחרותי ![]()
![]() |
# 6 | |
מנהל פורום קידום ושיווק אתרים. עסק רשום [?]
|
ציטוט:
לכן רבים ניסו לקנות דומיין יד2 בעל וותק כדי לזכות ביתרונו ולאבד את החשש לארגז חול. עם השינויים של האלגוריתמים 2 הפרמטרים של רלוונטיות לביטוי וותק ירדו. רלוונטיות לביטוי הוא עדיין חשוב ואני גם מנסה לשאוף לזה, בעיקר כשמדובר בEMD אבל וותק הדומיין הוא לא משהו שמטריד אותי. לגבי ארגז חול עבור דומיינים חדשים לא ראיתי שום זכר לזה או משהו שדומה לזה בכל האתרים שפתחתי / קידמתי ואני למעשה לא מאמין שזה היה קיים אי פעם. איזה וותק כן יעזור לכם בדירוג? וותק אתר של מיקום גבוה בביטוי מסוים (לדוגמה אתר שהוא מקום ראשון בביטוי כבר שנתיים) כן רלוונטי, במידה והיית מקום ראשון בביטוי מסוים תקופה מאוד ארוכה (של יותר מכמה חודשים) יהיה לך הרבה יותר קל לחזור לשם כי גוגל עדיין רואה אותך כרלוונטי מאוד לביטוי, ממה שראיתי בביטויים שאינם תחרותיים (לא ביטויים כמו "משחקים" ו"צפייה ישירה" שבהם התוצאות משתנות כל שני וחמישי) שהאתר היורד הוא לרוב בגלל שקצב התכנים החדשים ירד ולא בגלל שהקישורים הוסרו, אבל לא עשיתי כאן מחקר מעשי לכן אני לא יודע זאת בוודאות ואני לא מאמין שזה נכון לגבי כל אתר בכל ביטוי. האם עניתי לך על השאלה?
![]() |
# 7 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
![]() |
# 8 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
אתה חושב שדומיין יד 2 יכול לתת לי יותר מדומיין חדש ?
![]() |
# 9 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
![]()
![]() |
# 10 |
חבר בקהילה
|
|
![]() |