|
![]() |
# 1 |
חבר חדש
|
מערכת ניהול הוצאות
בניתי אתר - מערכת לניהול הוצאות אישית / משפחתית.
האתר נותן למשתמש להכניס כל פעולה שהוא עשה עם הכסף שלו כדי שהכל יהיה מתועד, ובנוסף הוא מקבל גרפים אודות המאזן הכללי שלו בפרק סמן נבחר. בקרוב אני רוצה להעלות אותו לאוויר, והייתי רוצה לשמוע חוות דעת. אם תוכלו לפרט על:
כתובת האתר: http://ikts.co.il/economist/ שם משתמש test@domain.com סיסמה 1234 |
![]() |
![]() |
# 2 |
I am root
|
לפני שאתה שוקל להעלות אותו לאוויר ,תשקול לצרף תעודת SSL והצפנה למשתמשים שלך קודם כל.
אחרי הכל מידע פיננסי הוא דבר מאוד אישי. |
![]() |
![]() |
# 3 |
חבר וותיק
|
הממשק מעולה, הנוחיות טובה אבל לא בקטעים הכי חשובים.
אם אני קונה מקופלת כל יום בבוקר? מה אני אשב ואוסיף כל פעם שוב ושוב? הטופס של הוספת אייטם הוא ארוך מדי, אתה צריך נוחיות מקסימלית. אם היית יכול לקרא את גלי המוח של הגולש ולהוסיף אוטומטית את מה שהוא רוצה להוסיף זה היה מעולה. אבל עד אז אתה צריך לתת לו מקסימום 3-4 שדות למלא. את השאר תעשה "טופס מתקדם" בלחיצת כפתור לשאר האפשרויות הנוספות. אם יש לי אמצעי תשלום עיקרי אז תסמן אותו ב SELECT אוטומטי. הרבה משתמשים רק במזומן או רק בכ.א בנוסף אתה צריך התממשקות עם אמצעי אחר, למשל התחברות לכ.א אונליין או דרך אמצעים אחרים ע"מ להקל על המשתמש במעקב אחר ההוצאות. קיצר יש מה לשפר בזה כמוצר בהצלחה
# 4 |
חבר בקהילה
|
למה המערכת באנגלית?
1. קונספט אש, ביצוע אש, גרפיקה + ויזואליות = אש! 2. יש הרבה באגים במערכת, לאו דווקא שגיאות למינהם אבל צריך עוד לעבוד שמה על כל האלגוריתמה שלה. 3. נוחות ועיצוב = אש. 4. שוב, למה זה באנגלית? 5. כמו שאמר תומר, בלי מינימום של הסמכות (מינימום = SSL + GOTRUST) אני בספק אם מישהו שמבין עניין יתעסק עם זה. סכ"ה פצצה לדעתי, 8 במדד. |
![]() |
![]() |
# 5 |
חבר בקהילה
|
תשנה את המערכת לעברית יותר טוב ותשים תעודת SSL והצפנה
|
![]() |
![]() |
# 6 |
חבר חדש
|
תודה רבה!
* בקשר ל-SSL קיבלתי - ואני אשקול את זה. * לגבי האנגלית - המערכת עצמה בעברית ואנגלית. ליד התפריט יש אייקון להחלפת שפה. * שיפור הטופס למינימום הנדרש - הצעה מאוד טובה שתיושם. * בעיות באלגוריתם. איפה? אשמח לדעת. אשמח לעוד תגובות. יום טוב. |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|