|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
|
![]() |
# 1 |
מנהל קהילה ומנהל כללי בדימוס
|
פורום הוסטס נכנס למתכונת חדשה - סגירה בין 2ל4
מהיום, אתם נחים ב2 ל4!
אנחנו משפחה..אתם צריכים לנוח, לאכול לעשות שיעורי בית.. הפורום יהיה סגור.. תחזרו ב4 או אחר הצהריים! מי ישפיריע למשפחה יענש וישב בחדר.. סתם.. אלון הזה פשוט מבדר, הייתי חייב.. עכשיו הוא קורא לעצמו "סבא" והוא לא מוכן לתת לנו דמי כיס :> |
![]() |
![]() |
# 2 |
משתמש - היכל התהילה
|
חחחחחחח
הרגת אותי מצחוק ![]()
# 3 |
משתמש חדש
|
שמע,
כל מה שהולך פה זה ממש טיפשי. מצד אחד אתם מגבילים את ההרשמות לאימיילים רק של הספק ונותנים אזהרות על כל מילה מיותרת, מצד שני, אתה בעצמך, מנהל.. מפרסם הודעה ספאמרית כזאת פשוט ספאם, נכון שאם זה היה משהו אחר היית זורק לו איזה משפט ונועל?.. אל תגיד שלא ![]()
![]() |
# 4 | |
|
ציטוט:
רק ש..קצת בידור יעזור פה לאיחוד, שוב..לא בית כלא,כמו שדניאל אמר "שלא יגידו שני לא משחק בחצר".. אנחנו רוצים שאת הטובים אנחנו נאגד..וניהיה באמת משפחה.. אשכולות "סטלנים" כאלה יעזרו כאן :> נ.ב זה לא רק זה, זה גם שיהיה םה כייף, וגם שילכו עם ידע.. (שיהיה ידע לנהל אתר, לקדם אתר וכו') |
|
![]() |
![]() |
# 5 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
כל הזמן אתה רואה "איחסון אתרים" צריך להשתחרר קצת חחחח יאאלה חברה אני יצאתי לdoom תהנו עם שתי מנהלים סטלנים ![]() |
|
![]() |
![]() |
# 6 | |
משתמש חדש
|
ציטוט:
מה דעתך? ![]()
![]() |
![]() |
# 7 | |
|
ציטוט:
מצחיק.. הרי כולם יודעים שפתיחות היא..בגלל שכייף לאנשים ביחד והם בטוחים בהם.. זה גם חלק שכדאי שיהיה פה |
|
![]() |
![]() |
# 8 | |
משתמש בעל גישה מוגבלת
|
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
# 9 | |
עסק רשום [?]
|
ציטוט:
חוץ מזה.... אתה לא תדליק את הנרות השנה!
![]() |
# 10 | |
משתמש חדש
|
ציטוט:
![]() אם כבר.. אז.. אולי תתנו לי לארגן לכם אשכול מעניין? אלי דבר ת'י ![]()
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|