|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
|
![]() |
# 1 |
חבר בקהילה
|
ביקורת | העלאת תמונות
היי, אשמח לקבל ביקורת על כל צד באתר (עיצוב, קידוד, תכנות ודומיין)
עוצב ע"י GavrielStudio , מערכת של Uploadify קידוד ותרגום של המערכת שלי. אגב, אין עדיין דפים באתר, הדבר היחיד שעובד מבחינה תכנותית כרגע זו המערכת להעלאת התמונות. כתובת האתר : העלאת תמונות תודה לכולם. |
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר מתקדם
|
נראה חמוד, בהצלחה
![]()
# 3 |
חבר בקהילה
|
תודה רבה, אגב נוספה מערכת לניהול תמונות על פי כתובת IP.
|
![]() |
![]() |
# 4 |
חבר מתקדם
|
כותב מאמרים מקצועי - 4 שנים Last edited by Bittan; 12-07-12 at 23:30.. |
![]() |
![]() |
# 5 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
![]()
![]() |
# 6 | |
עסק רשום [?]
|
ציטוט:
![]() ( www.upng.co.il ) אפשר להגיד ששאבת קצת השראה... |
|
![]() |
![]() |
# 7 |
חבר מתקדם
|
צודקים, טעות שלי, מבקש סליחה
![]()
# 8 |
עסק רשום [?]
|
אם כבר נגעתם בעניין -
אתם מודעים לעובדה שכתובות האייפי של רובכם מוקצות לכם לזמן מוגבל, נכון? היום היא שלך, מחר היא שלי. היום אתה מעלה תמונה, מחר אני מוחק אותה. אתם באמת חושבים שזאת דרך נכונה ובטוחה לבצע מהלך שכזה? אם תשאלו אותי, לדעתי מערכת משתמשים זה פתרון הרבה יותר טוב. ובנוגע לאתר עצמו - למה הכותרת והטקסט של הדף נמצאים מתחת לתיבת ההעלאה? קצת היררכיה נכונה לא תזיק. צריך ללחוץ פעמיים על "בצע העלאת תמונות" וגם אז התמונה מתחבאת שם למטה, ממליץ לך לשנות את זה. איפה דף הצגת תמונה? עם קישור ישיר בלבד אתה לא תצליח לשרוד יותר מדי זמן. הגבלה של 2 מגה לקובץ נראית לי מגבילה מדי, אם אתה יכול קצת להעלות אותה - כדאי. חוץ מזה - הדומיין חביב, העיצוב נראה בסדר, יש עוד עבודה, שיהיה בהצלחה. Last edited by אדיר; 13-07-12 at 01:49.. |
![]() |
![]() |
# 9 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
אגב, לא צריך ללחוץ פעמים על "בצע העלאת תמונות" ודף הצגת התמונה הוא קישור ישיר ומגיעים אליו גם על ידי לחיצה על התמונה המוקטנת.. Last edited by OmerC; 13-07-12 at 03:38.. |
|
![]() |
![]() |
# 10 |
חסום
|
מערכת חמודה , עיצוב פצצה , בנוגע לIP בהחלט יכול להיות שIP שלך יכול להגיע למחשב אחר בעוד מס' ימים , אין איזשהו חסימה לזה
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|