|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
|
![]() |
# 1 |
חבר וותיק
|
מעניין אותי לדעת , כנסו רגע סקר .
שלום לכם חברי הוסטס ,
מעניין אותי מאוד לדעת אתם הלקוחות ולא המנכ"לים! באיזה חברות ההייתם(לציין בבקשה את כל החברות בלי יוצא מן הכלל!)ובאיזה חברה הרגשתם הכי טוב , ובשאר החברות מה ההייתם מציעים לשפר , לדעתי המנהלים של החברות ילמוד מזה קצת ואולי יעשו את בקשתכם . אוקיי אז בוא נתחיל בי , אני אפרט את החברות שההייתי בהם , איזה חברה הכי נהנתי בה , ואיפה אפשר לשפר : 1. LinuxServ - החברה הראשונה שרכשתי ממנה שרת משחק עם חבר , ההייתי רוצה לשפר את התמיכה - יאיר כל הזמן עסוק בחרמנות או דברים אחרים , אבל השרתים - פיגוז . 2.Webs-IL - חברה מצויינת חבל שהיא נסגרה , דברים לשיפור אין ![]() 3.Extreame-Serv - חברה יחסית מעולה , שרתים מעולים - לפעמים יש נפילות , תמיכה לא משהו , או שהם עונים לך או שלא לא יהיה מצב שמנהל יענה והתומך לא יענה או הפוך , דברים לשיפור זה התמיכה והשקעה של יותר זמן בחברה . 4.BeeSites - חברה מעולה , שרתיים פיגוז , תמיכה מעולה - במיוחד בני אחלה בנאדם , אחלה פאנל , דברים לשיפור - ממש קשה למצוא(אין). אוקיי עכשיו מה היה לי בכל חברה . 1.בLinuxServ היה לי רק שרת משחק . 2.בWebs-IL היה לי רק שרת משחק . 3.בExtreame-Serv - היה לי רק שרת משחק . 4.בBeesSites (אצל בני) היה לי שרת טים ספיק - 30 סלוטים , ושרת משחק שיש לי אותו היום (חברה מעולה מקווה שלא תעלה מחירים) . [החברה שסיפקה אותי הכי טוב היא : BeeSits]אין לי אצלהם אף תלונה , בהצלחה בני תמשיך כך ומקווה שלא יהיה צורך להעלאת מחירים . אוקיי זהו תורכם תעשו כמוני :P Last edited by SagroN; 18-12-05 at 14:38.. |
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר מתקדם
|
אני יגיד לך שחברת
Webs-IL עובדת אני גם המום מי זה אבל אני דיברתי עם אבירן והוא אמר לי שהוא פרש מי אקסטרים סרב |
![]() |
![]() |
# 3 |
משתמש - היכל התהילה
|
היתי בכ"כ הרבה חברות ...
הכי טובה היתה לדעתי Israserv.co.il (דרך Hostage) פשוט השרת לא חשב ליפול .. וכ"כ טייס |
![]() |
![]() |
# 4 |
חבר וותיק
|
אממ..
היתי בדי הרבה חברות. 1. BasicNetwork-דניאל אחלה בנאדם שבעולם!שרת מצוין!בקיצור חברה מעולה! 2. ActServ-אחלה חברה,עומר ועומרי שני אנשים נהדרים! 3. Hostrick-חברת מצוינת,גיא פשוט בנאדם קוסם,מבקשים ממנו משהו,תוך שנייה הוא עוזר. עכשיו.. מה היה לי באותן חברות. 1. BasicNetwork-לפני כעשרה חודשים היה לי שם רייסלר ולאחר חודשים רכשתי עוד אחד. לאחר מכן רכשתי משם שרת ייעודי,והכל עבד פיקס! עכשיו יש לי שם רייסלר ודומיינים(שהוא קנה). 2. ActServ-היה לי שם רייסלר לפני כחצי שנה. 3. Hostrick-היה לי שם רייסלר בערך חצי שנה.. כל החברות פה מצוינות! בלי להעליב אף אחד,אני הכי נהנתי אצל BasicNetwork!
![]() |
# 5 |
Whatever
|
מממ.. טוב אז ככה
Hostnet.co.il ActServ.net [מת עליהם] Nonstop.co.il -> oxServ.net IsraServ.co.il -> HTTP.co.il [אייל והחברה שלו... פשוט מעולים, אין נפילות [בכלל]] בין לבין יצא לי להיות ב vHost.co.il ובעוד כמה חברות... לא זוכר כרגע
# 6 |
הוסטסניון
|
פנומן...
חברה מצויינת בלי נפילות עם שרת שטס! גם Web2Host מצויינים. פיקסליין - איכותי ביותר! |
![]() |
![]() |
# 7 |
תודה על תרומתך :)
עסק רשום [?] |
אאאאאאווווווו נוססססטלגגגגגיוווותת אני אוהבבבב נווססססססססטטללגיוותת..
טוב אז לפני כמה שנים הייתה "חברה" שקראו לה pc-host.net (נראה לי) פאנל חינמי נראה לי זה היה לפני הרבה זמן, רובכם לא ידעתם מה זה "הוסט" שהייתה חברה שכזאת :| אחרי זה הלכתי ל- Q-host תקופת אנזים, יצא לי להתארח במקביל על ( פלסק לינוקס שש ) sites.co.il ו-SPD.co.il (תקופה ללא פאנל) בשני אתרים שניהלתי, אה וגם היה webpoint.co.il נראה לי. [תחילת הוסטרייק] אחרי זה הייתי ב-BestHost.co.il (עוד שהיו בחו"ל) סי פאנל עם הוסטרייק כשהקמנו, אחרי זה עברתי לריסלר אצל אינטרקי Plesk 6 ASP עם hostrike.net, [סוף הוסטרייק] ממממממ... בדרך עוד פעם BestHost.co.il עדיין בחול - סיפאנל אחרי זה IsraServ.co.il- HTTP הייתי שם שנה - סיפאנל אחרי זה ממממממ... ActServ.net ריסלר לפורום (יש לי גם עוד אתר שעדיין שם) - DA ועכשיו ריסר אצל SPD.co.il - DA עם אפטיים פתרונות אינטרנט מתקדמים ושרת רדיו שאני לא זוכר אם עדיין יש לי (צריך לבדוק :O) אצל לינוקסרב - דווקא נחמד מאוד אין לי כוח להתחיל לפרט מי היה טוב ומי לא , אבל בוא נגיד שבפיסיהוסט היה מחיקת מידע פעם אחת כנ"ל קיוהוסט כנ"ל אינטרקי. בסטהוסט, ישראסרב, אקטסרב אחלה. אבל SPD תענוג. זהו :O עשיתם עליי כסף אה ? :P אבל אייל קיבל ממני הכי הרבה :X
# 8 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
# 9 | |
תודה על תרומתך :)
עסק רשום [?] |
ציטוט:
זה כבר 4 ![]() ![]()
![]() |
# 10 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
אשכול בהחלט לעניין
חברות שהייתי אצלהם web2host.co.il זמינות שרתים מעולה תמיכה טובה מאוד misterhost.co.il- חברה מעולה שרתים מעולה תמיכה נחמדה חיסרון שיש זה יחס של הנהלה למרות שזה עניין פרטי אבל עדיין זה היה חיסרון. hoster.co.il - חברה עם שרתים יחסית מאוד עמידים אך בעיות במסדי נתונים היו ולא מעט. speed-serv.biz (די הוסט) - מאחסן כרגע אצלה את אתר העסק שלי מרוצה עד כה זה נראה מבטיח וטוב, יחס מעולה תמיכה טובה ושרתים עמידים. שיהי בהצלחה בהמשך לכולם |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|