![]() |
# 31 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
# 32 | |
משתמש חדש
|
ציטוט:
עולה בסביבות המספר בעל 6 ספרות. אז לא מזיז להם לשנות עיצוב כול יום ולשלם על זה מחיר כפול. וגם יש להם מעצבים פרטיים אני מאמין. ובקשר לעיצוב הקודם היה מצויין זה לא משהו... |
|
![]() |
![]() |
# 33 |
תודה על תרומתך.
|
דיי אני לא מבין מה עבר עליהם שהם עשו את זה!
בשביל הקטע היתי שולח להם עיצוב אתר בצייר ואומר להם לזה יותר יפה ושישקלו לשים את זה! חחחחחחחח
# 34 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
פרסום בעמוד הראשי של וואלה לשבוע עולה מספר בעל 5 ספרות מקסימום. זה עוד לא ברמה של טלוויזיה... |
|
![]() |
![]() |
# 35 | |
Permanently Banned
|
ציטוט:
כולכם טועים ורואים שאתם ילדים בני 12 שחושבים שהעיצוב קובע העיצוב לא אמור להיות במיליון ואחת צבעים (כמו אתרים של הרבה אנשים כאן) ולא צריך למשוך שום דבר לעין וגם היה על זה כתבה בYNET (רואים שלמדתם משהו) העיצוב של וואלה נחשב כ'מקצועי ויש לו עוד 2 אפשרויות בחירה מצומצמות בתכנים אז מה תגידו על האתר YHAOO עיצוב מגעיל אהה לא מקצועי בכלל ולא מסודר הכל מילים ואותיות ובגלל זה הוא האתר הגדול בעולם בגלל שהעיצוב שלו "על הפנים" ושלא נדבר על גוגל שיש להם כולה מקום שכותבים בו מילים ולחצן בשם חפש אם וואלה החליטו לשנות את הצבעים ולערוך את זה בצורה אחרת בטוח יש להם סיבה הם מנסים להיות מקצועיים ולעלות את הרמה בישראל תחשבו על זה שוב כל מי שאמר שהעיצוב "מ-ג-ע-י-ל"! |
|
![]() |
![]() |
# 36 |
תודה על תרומתך.
|
העיצוב לא מגעיל הוא מקצועי,אסטטי ויפה
# 37 | |
תודה על תרומתך.
|
ציטוט:
תסכים איתי שהקודם היה בהרבה יותר יפה. ומי אמר שהכתבה בYNET היא התורה של העיצוב? זו דעה של מישהו.
![]() |
# 38 | |
משתמש חדש
|
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
# 39 |
משתמש - היכל התהילה
|
מגעיל...
וזה לא "שינו" הם פשוט שיחקו עם המבנה, והוסיפו את אפשרות לבחור מיני או קלאסיק.. |
![]() |
![]() |
# 40 |
Permanently Banned
|
בכל זאת העיצוב הקודם לא היה מצועצע וללא הרבה צבעים אך היה יותר חיי ויותר נוח וכיף לגלישה נתן יותר חיים הרבה יותר טוב..
אני אישית לא כל כך אהבתי את העיצוב הזה. |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
כלים לאשכול | |
תצורת הצגה | |
|
|