|  26-05-06, 18:15 | # 1 | 
| חבר מתקדם | 

ביקורת נהדרת על אלירן סיבוני [צבעים]
			 שלום לכם קהילת הוסטס, ובכן, כפי שחלקכם יודעים שמי אביעד ואני מנהל מספר פרוייקטים ברשת האינטרנט . לפני כשבוע (לערך) פנו אליי מספר יקירים (חברים טובים בפשטות) בהצעה לפתוח רדיו אינטרנטי, אני אוהב את התחום עד מאד ואוהב לפתח פרוייקטים ברשת הסכמתי להצעה הנחמדה . תהליך הרכישה החל, ישירות פניתי לאלירן סיבוני (Zvaim.com), תמיד אהבתי את סגנונו המיוחד ודרך העיצוב הנהדרת שלו . במקרה שלי עיצוב לרדיו אינטרנטי קיים (מוכן) אצל אלירן, אהבתי מאד את היצירתיות המורחבת, המקוריות ואף את תוכן העיצוב (תיבות וכו') . סגרתי עסקה נאה עם אלירן והעיצוב הועבר אליי כבר באותו היום . אסכם את שירותיו של אלירן בקצרה : יחס ותוכן הבן אדם - (10) . מקוריות ודרך יחודית - (10) . זמן מסירת העיצוב ללקוח - (10) . דרכים ליצירת קשר - (10) . ובכן, בתחום העיצוב יש "בן אדם מושלם"  . במידה ומעוניינים אתם בעיצוב מקורי ויפה לעין (השירות אשר התנסתי בו), אלירן (Zvaim.com) המושלם לכך . לינק לעיון בעסק פיתוח האתרים "צבעים" : http://www.zvaim.com בברכה והמשך שבוע מהנה, אביעד ויצמן . | 
|  26-05-06, 18:16 | # 2 | 
| חבר על | ידוע אלירן אחלה בן אדם!. מניסיון אישי!. | 
|  26-05-06, 18:59 | # 3 | 
| משתמש בעל גישה מוגבלת | ידוע =] אני עובד עימו והוא בן אדם זהב! 
				__________________ [B][COLOR="Gray"]יצירת קשר, אייסיקיו: 50068686 מסנג'ר: [email]yafim@yafim.co.il[/email][/COLOR][/B] | 
|  26-05-06, 20:01 | # 4 | 
| חבר מתקדם | לא התנסתי בשירותיו. אבל שמעתי עליו רק טובות עידן. | 
|  26-05-06, 23:06 | # 5 | 
| חבר על | תודה רבה אביעד, עשית לי טוב על הלב   שיהיה בהצלחה. 
				__________________ פעם היה עסק   | 
|  26-05-06, 23:29 | # 6 | 
| משתמש תחת חוזה ניסיון. | לא שאני מכיר את אלירן כלכך, אבל ראיתי עיצובים שלו, ואני מאוד מאוד אוהב אותם =] בנוגע לשרות, אני לא ודע, לא התנסתי, אבל אני יכול לאחל בהצלחה בהמשך 
				__________________ | 
|  27-05-06, 12:13 | # 7 | 
| הוסטסניון | ידוע, אין מה לומר עליו. פשוט בן אדם זהב. נאחל לו בהצלחה  שבת שלום , מושיק ברק. 
				__________________   | 
|  27-05-06, 12:23 | # 8 | 
| חבר וותיק | אלירן בן אדם זהב | 
|  27-05-06, 14:33 | # 9 | 
| אקס מנהל | ידוע,גם יוסי אחלה   אני מתכתב איתו באימייל,תמיכה נהדרת והוא ממש נחמד!  | 
|  27-05-06, 18:00 | # 10 | 
| חבר על | ידוע אחלה בן אדם ... | 
| חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
| כלים לאשכול | |
| תצורת הצגה | |
| 
 | 
 |