![]() |
# 11 |
חבר פורום
|
לא יודע למה אתם משמיצים אותם.
אתם עובדים שם? אתם הספקים שלהם? מאיפה אתם יודעים שהחומרה פגועה וכל הקישקושים האלה? אני קניתי מהם מחשב לפני חודשיים וקצת והמחשב פשוט מעולה, כל מה שביקשתי קיבלתי וקיבלתי שירות מצויין. שתקנו שם ולא תהיו מרוצים תוכלו לדבר ולא סתם ככה לזרוק מילים. |
![]() |
![]() |
# 12 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
# 13 |
חבר פורום
|
לא אמרתי שסתם אוהבים להשמיץ אך במילים אחרות ככה זה נראה, מניין לך לדעת שהחלקים שלהם פגומים? הם מייצרים את החלקים לבד?! הם קונים אותם כמו כל החברות מהיבואן של אותה חברה בארץ.
|
![]() |
![]() |
# 14 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
קודם כל הם מיבאים הכל בעצמם. מה גם שהם מוכרים מוצרים מחודשים (כחדשים), ולכן יש סיכוי מעולה לכך שמדי פעם חומרה פגומה תצא מהחנות בתוך מחשב של מישהו. |
|
![]() |
![]() |
# 15 | |
עסק רשום [?]
|
ציטוט:
כפי שידוע לי הם לא יבואנים של אף חברה מלבד MSI. היבואן של חברת LG זה חברה בשם "ח.י." היבואן הרשמי של SAMSUNG הוא "דלתא פילים". וכך הלאה, אין צורך להמשיך לפרט את היבואנים. ולכן אני שואל אותך, איך זה הגיוני שהחלקים תקולים אם הם קונים מהיבואן של אותה חברה בארץ? אל תקח אישית, פשוט אני מסתקרן מדוע הביקורות שלכם עליהם לא כל כך טובות בזמן שקניתי מהם ואני מאוד מרוצה. |
|
![]() |
![]() |
# 16 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
הם מיבאים הכל לבד, ותאמין לי שאני יודע על מה אני מדבר. |
|
![]() |
![]() |
# 17 |
חבר מתקדם
|
|
![]() |
![]() |
# 18 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
עומרי בשביל מה להתאמץ?
שיקנו אחרי חצי שנה ילכו עם המחשב למעבדה ויקבלו ז... |
![]() |
![]() |
# 19 |
חבר בקהילה
|
אז יש לכם מקומות אחרים שאני יכול לקנות מחשב כזה בערך באותו מחיר?
תודה לעוזרים! |
![]() |
![]() |
# 20 |
משתמש - היכל התהילה
|
Ivory, וגם בגלל שאני מכיר את אחד הספקים שהם רוכשים ממנו (ספק גדול של מוצרי HP).
הם אולי נוכלים, אבל הם ענקיים. הם מוכרים יחידות בRetail יותר ממה שיבואנים מסודרים מוכרים בBulk, הם עושים את אחד הרווחים הכי גדולים בארץ בתחום המחשבים. הם גם רוכשים מוצרים זול יותר מכל אחד אחר בארץ (כמעט, יש זוג יבואנים עצמאיים שמביאים מוצרי Intel ביותר זול), וגם הם מוכרים את זה במחיר Retail, הרווח עצום. אז לא רק שהם מיבאים הכל בעצמם, הם יכולים להרשות לעצמם לרכוש כמויות וכך למעשה להביא ביותר זול מכל אחד אחר. חנויות כמו נעה, Pandas וכו', הן קטנות (יחסית), אבל עדיפות. |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
כלים לאשכול | |
תצורת הצגה | |
|
|