![]() |
# 1 |
חבר בקהילה
|
![]() חג שמח ושלום לכולם.
אז מי אני? אני משה, בן 17 - מתכנת ומפתח אתרים מקצועי, כבר 4 שנים בתחום. בחודש הקרוב אני מעוניין לפתוח אתר תדמיתי שבו יהיה מעט מידע עלי ועל הפרויקטים שהקמתי. למה לא עשיתי את זה עד עכשיו? פשוט כי לא הרגשתי צורך. באתר אני מעוניין לספק גם שירותי אחסון בעיקר ללקוחות שלי. אני מתכנן לרכוש חבילת רייסלר. בזמן הקרוב אני לא שואף לרווחים משמעותיים ואסתפק רק בכיסוי עלויות החבילה. עכשיו, כפי שציינתי אני עוד קטין, ואין לי יותר מידיי נסיון וידע בתחומי החברות והעסקים למינהם. אני מעוניין לדעת אם עלי לרשום את עצמי כעסק או משהו או שאין צורך וכמו כן מה ההשלכות לכך... תודה ויום טוב! Last edited by msw; 08-04-07 at 10:27.. |
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר בקהילה
|
לדעתי,
קודם תדבר עם מישו שמבין בזה כי אתה יכול להתסבך עם מסך הכנסה כי זה יהיה בטח חברה לא רשומה. |
![]() |
![]() |
# 3 |
הוסטסניון
|
במידה ואתה רוצה למסחר את עצמך בשוק הגדול מן הסתם שאתה צריך להירשם כעסק לכל דבר...
הרי אתה צריך לספק קבלות ללקוחות שלך.. שלא נדבר על זה שקבלה זה בעצם ההוכחה היחידה של הלקוח שלך למה שהוא קנה ממך.. בנוגע לאחסון אתרים אני מציע לך לרדת מהעיניין לגמרי השוק הזה לא שווה כלום היום רק מי שנמצא הרבה זמן בשוק ואני מדבר על מינימום שנתיים זה מתחיל להשתלם וגם אז זה אחרי המון עבודה שחורה שלא שווה את הכסף... בהצלחה. |
![]() |
![]() |
# 4 |
אחראי פורום
|
היי,
לייעוץ ועזרה חינם (הסבר מפורט על כל עסקי האכסון, מה צריך וממי, מה כדאי ומה לא, אופציות נוספות להמנע מרישום במס הכנסה ועדיין לספק קבלות כחוק וכדומה)! 0509240124 03-9501134 (משעה 19:30 עד 1:00 היום). המשך יום נעים וחג שמח!.
# 5 |
הוסטסניון
|
אשמח לעזור, אתה מוזמן ליצור קשר (פרטים בחתימה).
חג שמח. |
![]() |
![]() |
# 6 |
Permanently Banned
|
אשמח לעזור לך בנוגע לכל הדברים שאמרת בנושא.
מס הכנסה , רייסליר , ועוד... צור קשר פרטים בחתימה. |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
כלים לאשכול | |
תצורת הצגה | |
|
|