![]() |
# 1 | |
Авторитет
|
הרשמה לגוגל אדסנס, בקשר לגיל
היי,
בכל מיני אתרים קראתי שאפשר להירשם לגוגל אדסנס רק מגיל 18+, כמו כן גם בדקתי בגוגל עצמו וזה באמת כך. עכשיו יש לי דילמה, אני רוצה להירשם לגוגל אדסנס אבל רק בחודש הבא אני אהיה בן 18, אז מה לעשות: להירשם עכשיו עם תאריך מזוייף (הם בכלל בודקים את זה?) או להירשם עם התאריך המקורי שלי (בתקווה שאני ארשם בהצלחה)? ואם הם בודקים את התאריך האמיתי שלי, אם אני ארשם על השם של אחי אני אהיה צריך לרשום את פרטי החשבון של אחי? או אני אוכל להירשם על שמו ולרשום את פרטי הבנק שלי? תודה מראש, אלכס.
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר מתקדם
|
חחחח איזה מושפע אתה אחי...
90% מאלו שנירשמו אין להם באמת 18 תירשם עם הפרטים שלך ועם תאריך מזויף... מזה משנה... באמת אני אומר לך... אין להם איך לדעת את הגיל שלך........ בהצלחה
# 3 |
אחראי פורום
|
אני לא הייתי לוקח את הסיכון-מה אכפת לך לחכות עוד חודש?
|
![]() |
![]() |
# 4 |
Permanently Banned
|
אני בן 15 וחצי.
קיבלתי כסף מהם לפני חודש. רוצה יותר מזה? :P אין לך מה לדאוג. |
![]() |
![]() |
# 5 | |
Авторитет
|
לא קשור למושפע, יהיה חבל לי סתם להשקיע בזה ואז לזרוק הכל בפח.
Striker, נרשמת עם תאריך מזוייף או עם התאריך של אח שלך? והכנסת את פרטי הבנק של ההורים? אני יודע שהמון אנשים מזייפים שם את הגיל רק אני רוצה לדעת איך, האם הם מכניסים את פרטי הבנק שלהם (שם כלשהו) ומכניסים את שמם כשם של אחיהם (שם אחר)?
![]() |
![]() |
# 6 |
חבר בקהילה
|
העיקר שהצ'ק יהיה לחשבון בנק אם יש לך אחד כזה זה מספיק טוב
תמציא תאריך |
![]() |
![]() |
# 7 |
חבר וותיק
|
אם עוד חודש אתה בן 18 ונניח יהיה לך 100$ אז עוד חודש וקצת תקבל את הכסף - ואז אתה כבר תיהיה בן 18.
אם הם בודקים אז הם בודקים מתי שהם שולחים את הכסף לא לפני. |
![]() |
![]() |
# 8 | ||
Авторитет
|
ציטוט:
תודה רבה. ![]() עריכה: אני לא רוצה לפתוח נושא חדש בשביל זה, אבל שמעתי שצריך לרשום שהאתר שלך באנגלית בשביל שיהיו יותר רווחים\הבוט של גוגל יזהה אותך יותר טוב. (something like that). זה נכון? (האתר שלי בעברית)
Last edited by mayden; 09-10-07 at 20:07.. |
||
![]() |
![]() |
# 9 |
Permanently Banned
|
לא זה לא.
בכל מקרה , אני מיליתי רגיל ושניתי את השנת לידה... בהמשך בחרתי בחשבון הבנק של אבא XD |
![]() |
![]() |
# 10 |
חבר וותיק
|
יש לך אח גדול? תירשם על שמו.
ואם לא אז בטוח יש לך בן/בת דוד/ה שיש להם 18, דבר איתם ותגיד להם שאתם נרשם על שמם. במקרה וגם 0.00001% שזה לא יקרה, אבל במידה וכן אז תפנה אותם עליהם. |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
כלים לאשכול | |
תצורת הצגה | |
|
|