הרשם שאלות ותשובות רשימת חברים לוח שנה חיפוש הודעות מהיום סמן פורומים כנקראו

|!|

השב

כלים לאשכול תצורת הצגה
ישן 12-02-09, 23:13   # 31
KingSnake
חבר מתקדם

מיני פרופיל

KingSnake לא מחובר  

ציטוט:
נכתב במקור על ידי Amits צפה בהודעה
לא מפלגה ערבית? איפה אתה חי? יש שם רק אחד יהודי!(אני מדבר על האנשים עם התמונות שנמצאים באתר) סתכל באת רשלהם : http://hadash2009.org.il/knesset/.
יכולים לתפקד? לנהל מדינה? תחשוב פעמיים.
שחד"ש העבירה? אני לא ממש סגור על זה, תסתכל על אודות דב חנין - http://hadash2009.org.il/dovkhenin/, ותראה שהחוקים באו מיוזמתו, ולא משאר אנשי המפלגה.
הם לא צריכים לנהל את המדינה, רק להעביר חוקים ולהוות כוח חוסם לליברמן, ביבי ודומיהם.
ושים לב שאתה היסתכלת בעמוד על דב חנין (והמהפכה הירוקה שהנהיג) ולא בעמוד של החוקים הכללים שללחתי (שהוצעו ע"י שלל חברי הכנסת מטעם חד"ש).
ציטוט:
נכתב במקור על ידי Vitalist צפה בהודעה
פחחחחח.
מפלגה יהודית-ערבית: 3 חברי כנסת ערביים, יהודי אחד שהוא יותר גרוע מהערבים (ואני אישית ממש ספקן לגבי שפיות). ובשום צורה לא מייצג את יהודים (גם לא את הפרייארים שבוחרים בחדש).

איך אפשר לתמוך במפלגה שתומכת בטרור נגדך?

"חיזבאללה עשו את מה שזכותם וחובתם לעשות: לפעול כדי לגרש את הכובש הישראלי... הם נאלצו לחטוף שלושה חיילים אחרי שהישראלים חטפו מנהיגי חיזבאללה"
מוחמד ברכה חד"ש

והטענה לגבי החוקים החברתיים היא מוגזמת, בגיבוש חוקים והצעות חוק רבים היו שותפים גם חברי כנסת ממפלגות אחרות ואם כל הכבוד להם למזלנו חד"ש עם ה-3 המדנטים שלהם (עכשיו כבר 4 לצערנו) לא יכלו להכתיב את סדר היום.

וכן אולי דב חנין חוקק כל מיני חוקים שרובם לא באמת משפיעים על משהו, אבל מה לגבי שאר חברי הכנסת הערביים שכולם ביחד (בכל המפלגות) לא עושים כלום חוץ מלתמוך בטרור (בעיתון היה רשום שכל חברי הכנסת הערבים ביחד עשו פחות מחבר כנסת יהודי ממוצע אחד)?
ראשית, אתה מדבר שטויות בנוגע למס' היהודים בחד"ש, ישנם כמה עשות פעילים יהודים. ונכון, בחד"ש קיים רוב ערבי, בעיקר בגלל הראיה צרת העין של היהודים בארץ.
ב
בקשר לתמיכה בטרור- חד"ש מאז ומתמיד גיתנה כל מעשי טרור (משני הצדדים) ואף חטפה על כך בראש מגורמים כאלו ואחרים. הציטוט שהבאת הוצא לגמרי מהקשרו והוא אינו משקף דבר. אתה יכול לראות בסרטון הבא- http://www.youtube.com/watch?v=KpQE6PDbpZs את ההתחלה, מוחמד אמר דבר יפה מאוד- "אני פוסל פגיעה בחפים מפשע". זה חד וחלק.

בקשר לפעילות הנמוכה לכאורה של חברי כנסת ערביים- אני לא יכול להראות לך נתונים מאתר הכנסת מכיוון שאין שם חלוקה לפי ח"כ, אבל אני כן יכול להראות לך את רשימת החקים שחד"ש יזמה (בהודעה קודמת). אני גם יכול להגיד לך שחד"ש היא מהפעילות שבמפלגות בישראל (נוכחות בכל ההצבעות, למשל).
ישן 13-02-09, 00:03   # 32
Vitalist
חבר וותיק

Vitalist's Avatar

מיני פרופיל

Vitalist לא מחובר  

מה שרשמתי בנוגע לפעילים של חדש זה לגמרי לא סותר להפך בהודעה התייחסתי ליהודים שתומכים בחד"ש.....

חוץ מזה שטפו לך את המוח טוב טוב.....
  Reply With Quote
ישן 13-02-09, 00:29   # 33
hod206
אחראי פורום Off-Topic

מיני פרופיל
שלח הודעה באמצעות ICO אל hod206 שלח הודעה באמצעות MSN אל hod206

hod206 לא מחובר  

אל תדרדרו לוויכוח פוליטי שוב בבקשה.

חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים)

כלים לאשכול
תצורת הצגה

חוקי פירסום