![]() |
# 1 |
חבר וותיק
|
חישוב כמות הימים עד היום הולדת הבא
אוקי אני מנסה כבר כמה זמן,
והגעתי לתוצאה כזאת: PHP קוד:
אבל אני לא יודע מה הטעות שלי .. תודה לעזורים, אגב אני בטוח שאני קרוב |
![]() |
![]() |
# 2 |
אין כמו ב127.0.0.1
|
אני לא בטוח מה הולך פה, אבל הפרמטרים של mktime הם seconds,minutes,hours,month,day,year, לא day,month,year.
|
![]() |
![]() |
# 3 |
חבר וותיק
|
סבבה תודה רבה,
יש לי תוצאה קוד שמחשב את הימים כמו שצריך, אך הייתי רוצה לראות עוד דוגמאות (בטוח שיש) |
![]() |
![]() |
# 4 |
משתמש - היכל התהילה
|
הכי פשוט, הכי חכם, הכי יעיל (הורדתי את הקטע של ההצבה של הגיל במשתנה, ושל החישוב בימים במשתנה, ניתן להוסיף את זה):
PHP קוד:
בהצלחה |
![]() |
![]() |
# 5 |
חבר וותיק
|
תודה רבה אחי,
אני יעבור על הקוד יראה איך הוא בנוי ואם הוא פועל, כרגע אשמח לעוד דוגמאות עריכה: הבנתי איך זה הולך ![]() תודה שי אפשר לנעול Last edited by Haimz; 23-12-10 at 08:03.. |
![]() |
![]() |
# 6 |
חבר מתקדם
|
מה יש לכם? למה להסתבך עם כל החישובים הארוכים פה?
יש לך את הפונקציה strtotime - תכניס לה איזה מבנה תאריך שתרצה, ופשוט תוריד מה-time הנוכחי משו כזה: PHP קוד:
Last edited by Itay; 23-12-10 at 23:34.. |
![]() |
![]() |
# 7 | |
אין כמו ב127.0.0.1
|
ציטוט:
היא אחת הפונקציות היותר בזבזניות שקיימות, ואתה מוזמן לחפש על זה עוד מידע ולהבין למה עדיף להשתמש בmktime. |
|
![]() |
![]() |
# 8 |
חבר מתקדם
|
ברור שהיא אוכלת משאבים, אני לא מצפה מפונקציה שאני יכול להגיד לה "שעה 3 וחצי עוד שבועיים" שהיא תיתן לי תשובה בלי הרבה זמן עיבוד ומשאבים, אבל ברוב המקרים זה לא כזה משנה - אם זה בעמוד שנכנסים אליו מאות אלפים ביום אז הייתי אומר בסדר, אבל עד אז - זאת אחלה של פונקציה שהיעילות שלה במקרה הזה לא כ"כ משנה
|
![]() |
![]() |
# 9 | |
אין כמו ב127.0.0.1
|
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
# 10 |
משתמש - היכל התהילה
|
הפונקציה strtotime ממש לא יעילה, והיא חוסכת פה בסך הכל שורה אחת. זה משמעותי בעינייך? זה נכון בעינייך? כי אם כן זה בעייתי...
מה גם שהפקודה שרשמת לא קשורה בכלל, מה שחישבת זה כמה ימים עברו מאז התאריך שהוכנס, איך זה קשור? |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
כלים לאשכול | |
תצורת הצגה | |
|
|