|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 71 | |
תודה על תרומתך.
|
ציטוט:
הוא סתם מנסה להגן על המעתיקנים. ואתה כבר ראית את זה מההתחלה. |
|
![]() |
![]() |
# 72 |
חבר פורום
|
ואני הוא זה שבורח... שאין למישהו מה לומר הוא אומר ביי.
למי שיש מה לומר ולהגן על עצמו, נישאר ואומר את מה שיש לו. אני לא מגן על אלה שעושים "העתק" - "הדבק" ואלה ממש לוקחים אתר שלם ומוכרים. אבל אני ראיתי אחד שחשבתי שהוא העתיק... ניראה לי PASSION, ובסוף מסתבר שזה היה אלירן שלקח ממנו כמה פרטים בחבילות. אז גם מעצבים דגולים משוטטים ברשת ורואים דברים ואוהבים ואורים: זה ישתלב עם הסגנון שלי. אז יש דברים שאפשר לקחת בתור רעיון ולהכניס אותו לעיצוב שלך... מה שאתה לא צריך לעשות זה למכור את זה כמו שזה... |
![]() |
![]() |
# 73 |
חבר מתקדם
|
תגובות בהתאם לאשכול! חאלס עם זה תריבו בפרטי
![]()
# 74 |
חבר פורום
|
אור דווקא חזרנו לנושא... אבל משוגע וק.מכונה הלכו להם והם לא יגיבו פה לפי דבריהם...
אני רוצה להוסיף גם... אין מעצב שעבד על עיצוב שלם לבד... תמיד יהיה פרט אחד, שניים אפילו שלושה שאפשר למצוא אותם בעיצוב אחר. |
![]() |
![]() |
# 75 | |
תודה על תרומתך.
|
ציטוט:
![]() ומתי אמרתי שאני לא יגיב כאן? אל תדבר סתם. ובקשר למה שאתה אומר- פרט או שניים מעיצוב אחר...על מה אתה מתכוון בדיוק? שיהיה חבילה של הוסטינג? אז איזה עיצוב זה בלי חבילה של הוסטינג? (הכוונה לעיצוב הוסטינג) אל תדבר שטויות. כולם כבר יודעים, איך זה לעצב תיבה של הוסטינג, בצורה ובמבנה שיחודי לאחד, ואז יבוא הגנב ויעשה את אותו דבר. תתקן את דבריך בבקשה. |
|
![]() |
![]() |
# 76 |
חבר פורום
|
לאלא... דברים יותר ספציפיים רפי... הרבה יותר ספיציפיים...
יש דבר שניקרא תת-מודע ניראה לי... כן... כל מה שראית פעם נישמר שם כנראה.. תמיד אפשר למצוא דברים דומים... אם זה מבנה, אם זה לוגו, אם זה רקע, אם זה התמונות של האנשי העסקים שנמצאות באותו מקום בעיצובים שונים. וגם הקופסאות האלה של השירותים נוספים... אתה יודע איפה מצאתי את זה? בחברת הוסט נידחת שמצאתי כשחיפשתי בגוגל.. והעיצוב שלה ממש ממש ממש ממש ישן.. אז הנה =] |
![]() |
![]() |
# 77 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
אור בנוגע לטופיק,או פשוט כל הכבוד לך. --------------------------- מאור,לא הבנתי אלירן העתיק ממני? או שאתה אומר שאני העתקתי? :qqb010:
![]() |
# 78 |
אקס מנהל
|
דיברתם על המחירים, אמרתם שמדובר בהבדל של "3 ש"ח".
אבל זה ממש לא ככה, מדובר בהבדל של עשרות שקלים ואתם לא תאמינו כמה לקוחות איבדתי בגלל הדברים האלה. SkFreak: גם אם העיצוב מועתק ברשות השני, הוא עדין מועתק. חשבתי שלפחות בעיצובים אי אפשר לבלף אבל אני רואה שלאנשים לא ממש אכפת והם יקחו את כל מה שזול (כמו באחסון). |
![]() |
![]() |
# 79 |
משתמש בעל גישה מוגבלת
|
-לנעוץ-
|
![]() |
![]() |
# 80 |
חבר וותיק
|