|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 21 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
תענה לו בצורה בוגרת יותר כמו למשל " יאיר, ישנם לקוחות שאכן יש להם מכשיר מסוג מירס ולכן נתתי גם להם אופציה לטלפן אליי ולהשיג אותי דרך אופציה נוספת שנוחה יותר להם." בהצלחה. |
|
![]() |
# 22 |
חבר וותיק
|
טל ,כנראה שלא.
-בברכה יאיר מנהל חברת לינוקס-סרב ,לכניסה לאתר האינטרנט שלנו לחצו כאן ,מוקד טלפוני מאויש 052-6779005 03-6195560 ,מסנגר Y@irNet.us ,איסי 893060 - נראה תמיד כלא מחובר. (לא בשבת.). *אנחנו מכבדים כרטיסי אשראי* www.LinuxServ.co.il | |
![]() |
# 23 |
חבר פורום
|
התגובה של יאיר אחלה.
|
![]() |
# 24 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
רקלייעתך רק כ 5 אחוז ממדינת ישראל מחזיקים במירס ככה שזה מיותר.
אתה לא מצפה שאטני יקנה מירס בשביל לקבל תמיכה? |
![]() |
# 25 | |
חסום
|
ציטוט:
סה"כ פירסמנו מספרי מירס שיהיה בנוסף , יש גם סלקום ויש גם אורנג' .. ויש גם בזק .. כל אחד מצלצל לפי איך שנוח לו ... |
|
![]() |
# 26 |
חבר פורום
|
תגידו לי מה הסיפור שלכם?!?!
הוא מוסיף לכם מוקד תמיכה ואתם מתלוננים? ליאור, אני במקומך עוזב תפורום ועובר לעסקים בלבד. |
![]() |
# 27 |
חבר וותיק
|
ראסמי אתה בחור רציני ומקצועי אתה צריך לעבוד רק מול עסקים לצאת כל היום לפגישות וכ'ו
-בברכה יאיר מנהל חברת לינוקס-סרב ,לכניסה לאתר האינטרנט שלנו לחצו כאן ,מוקד טלפוני מאויש 052-6779005 03-6195560 ,מסנגר Y@irNet.us ,איסי 893060 - נראה תמיד כלא מחובר. (לא בשבת.). *אנחנו מכבדים כרטיסי אשראי* www.LinuxServ.co.il | |
![]() |
# 28 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
זה אחת הסיבות שאני לא מת על הפורום
אנשים מתנפלים ואז אומרים לו שהתגובה שלו לא בסדר בהצלחה ליאור ! |
![]() |
# 29 | |
חסום
|
ציטוט:
תודה רבה בן ! בנוגע ליאיר - אני יודע שהדבר נאמר בציניות , אך בכל ציניות יש קצת אמת . בוא לביקור במשרד, תיווכח לראות לכמה פגישות אני יוצא .. ועם כמה עסקים אני סוגר .. אוקיי ? הלקוחות האלה לא מכירים את הוסטס , בכלל אין להם זמן להוסטס . בכל אופן בן צודק בקשר להוסטס .. אבל אי אפשר לשנות כלום .. |
|
![]() |
# 30 |
חבר מתקדם
|
אנשים.
מספיק" להסתלבט ".. ליאור הוסיף עוד מוקד תמיכה. זה לא שמהיום אקסטרים סרב תספק תמיכה רק במירס. הוא פשוט הוסיף עוד מוקד שייקל על לקוחות בעלי מירס. ודווקא ליותר מחצי עיר שלי כולל אותי יש מירס ככה שמי שאמר פה שבקושי יש מירס לאנשים טעה.
|
|