|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 31 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
-בברכה יאיר מנהל חברת לינוקס-סרב ,לכניסה לאתר האינטרנט שלנו לחצו כאן ,מוקד טלפוני מאויש 052-6779005 03-6195560 ,מסנגר Y@irNet.us ,איסי 893060 - נראה תמיד כלא מחובר. (לא בשבת.). *אנחנו מכבדים כרטיסי אשראי* www.LinuxServ.co.il | |
|
![]() |
# 32 |
חבר וותיק
|
בהצלחה.
הוסטסניון
|
בהצלחה!
חסום
|
ציטוט:
תזכיר לי איפה היא הייתה ? :qqb006: נדמה לי שבקפה הלל .. שם ראית אותי ? |
|
![]() |
# 35 |
חבר על
|
יאיר שתידע שאתה הבן אדם הכי מגעיל והכי קנאי פה בפורום
כל תגובה לא משנה איזה חברה יש לך תגובות מגעילות כמובן אתה לא אומר את זה לחברות כמו בסט סרב כי אתה יודע שהם אוכלים אותך אבל חברות במעמד כמו שלך אתה נותן את התגובות הכי מגעילות בעולם וליאור פייי 1000 ממך ולא אני לא מכיר את ליאור!!! תמצא לך חיים או שתפתה ילדים קטנים.
חסום
|
ציטוט:
כבר לא נשארו לי קלידים אנשים ... אלירן אחי , אל תתעצבן , הוא עושה את זה בכל אשכול שלי והוא גם הורס לי כל אשכול .. בכל אופן אבקש לא לסטות מהנושא, אחרת המנהלים ינעלו ![]() כל אשכול שני שלי נסגר בגלל יאיר .. |
|
![]() |
# 37 |
חבר בקהילה
|
בהצלחה לכם! אני חושב שזאת התחשבות מאוד גדולה בלקוחות לפתוח מוקד תמיכה במירס.(:
|
![]() |
# 38 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
וואלה ,תן לינקים להודעות שרשמתי על חברות אחרות או תגובה מגעילה? לא יפה סתם לדבר תצרף לינקים חבר.
-בברכה יאיר מנהל חברת לינוקס-סרב ,לכניסה לאתר האינטרנט שלנו לחצו כאן ,מוקד טלפוני מאויש 052-6779005 03-6195560 ,מסנגר Y@irNet.us ,איסי 893060 - נראה תמיד כלא מחובר. (לא בשבת.). *אנחנו מכבדים כרטיסי אשראי* www.LinuxServ.co.il | |
|
![]() |
# 39 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
ליאור בהצלחה אחי כל הכבוד לך על היוזמה !
|
![]() |
# 40 |
חסום
|
תודה לכולם על התגובות המעודדות !
|
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|