![]() |
# 1 |
חבר פורום
|
![]() טוב בינתיים מדובר בעבודה אחת אבל אם העבודה תהיה טובה והפלאשר גם סבבה בגישה
אז אני יזמין עוד הרבה עבודות כאלה אני צריך מעצב שהוא גם פלאש שמסוגל ועשה את זה פעם אתר מעוצב שכולו בנוי מפלאש שיהיה אתר יפה גם בעיצוב וגם בפלאש ושהזמן שלוקח לו לא יעלה על שבועיים ויש לי כבר עבודה אחת שאני צריך ועוד שבוע כנראה עוד אחת.... אין לי תקציב גדול ממש אבל גם לא קטן אני חושב שמספיק לאתר מהסוג הזה אז מי שפלאש פה ומעוניין בעבודה הזאת העבודה הראשונה זה לאתר של צלם שיגיב פה או שייצור איתי קשר בהקדם באייסקיו 294081087 או בהודעה פרטית וחשוב לי מישהו רציני..... |
![]() |
![]() |
# 2 |
הוסטסניון
|
כן ויש לך תקציב של מעל ל-700 ש"ח...עבודה לאתר שבנוי פלאש 100% וזה יפה מתחילה מזה...ברמה מאוד גבוהה זה יכול בקלות לחמוק מה-1000 .
לידע כללי... |
![]() |
![]() |
# 3 |
חבר פורום
|
לאתרי פלאש מלאים חובה תקציב גדול מאוד
|
![]() |
![]() |
# 4 |
חבר פורום
|
סתם מתוך סקרנות, כמה אתה מוכן להשקיע?
אני לא מתעסק עם אנשים מהפורום אבל במקרה יש לי מיניסייט לצלם אז אולי אני אחרוג מהמנהג פעם אחת, למרות שאני מאוד בספק שתוכל לשלם עבורו. |
![]() |
![]() |
# 5 |
חבר פורום
|
450-650פחות או יותר
זה אתר לצלם העיצוב אמור להיות פשוט אבל יפה והאפקטים בפלאש לא כאלה גדולים פשוט שלוחצים על שמות הדפים עולה הדף והתמונות עולות בצורה יפה... |
![]() |
![]() |
# 6 |
חבר מתקדם
|
ממצליץ מאוד על Mot ועל Galt באמת תותחים בפלאש!
# 7 | |
חבר פורום
|
ציטוט:
בהצלחה |
|
![]() |
![]() |
# 8 |
תודה על תרומתך.
|
שמע בוא תנסה לבוא דרכי.
אני יעצב ואני ייתן לפלאשר שעובד איתי לעשות לך את הפלאש. זה יעלה 700 ש"ח 200 PSD 500 FLASH
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|