|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
שאלות בנוגע לפקודות ב PHP
שלום,
אני יודע PHP ברמה טיפה יותר גדולה משל מתחילים, רציתי להתחיל ללמוד פקודות חדשות ולעבוד עם מסד נתונים mysql, הבעיה היא שבכל המדריכים חלקים אלא לא מפורטים, אז רציתי לקבל הסבר על כמה דברים: 1) מהי הפקודה str_replace מה היא עושה ואיך משתמשים בה? 2) מהי הפקודה preg_replace מה היא עושה ואיך משתמשים בה? 3) מהי הפקודה nl2br מה היא עושה ואיך משתמשים בה? 4) מזה מערך ואיך עובדים איתו? 5) איך עובדים עם mysql? בנוסף רציתי לדעת טיפה יותר על הלולאות, כי פשוט ההסברים עליהן במדריכים לא מפורטים. תודה מראש ![]() |
![]() |
# 2 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
מישהו בבקשה?
|
![]() |
# 3 |
משתמש - היכל התהילה
|
נו למה אתה לא מחפש באתר ?
str_replace preg_replace nl2br ref.mysql מערך זה בד"כ משתנה שיש בוא מספר ערכים .. פשוט תלמד משם זה המקור .. בהצלחה ![]()
מתאורר / יצא בחוץ
|
ציטוט:
זה מה שהתכוונתי, זה טיפה לא מובן בשבילי. |
|
![]() |
# 5 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
תסביר מה לא מובן ? אם אתה רוצה ללמוד PHP בשלבים יותר מועטים כדי לך ללכת לפה: http://www.tal-aviel.com/NewGuideMaster/ בהצלחה !
# 6 |
חבר וותיק
|
הפונקציה STR REPLACE מחליפה את כל התווים X בתו Y.
לדוגמא: PHP קוד:
מה אפשר לעשות עם הפונקציה? למשל אתה מכיר שבפורומים יש תגי BBCODE? (כתב בולט,קו תחתון וכו'..) אז יש [ b ] text [ /b ] (רק ללא רווחים - כדי שזה לא יבליט את הכתב) אז בעזרת STR REPLACE מחליפית את התגים הנ"ל בתגי HTML. תשובה לשאלה 3) הפונקציה הזו היא פשוט תומכת בעיברית (על כל ירידת שורה, אם אתה מכיר n\ אז היא כותבת <br />)... זו פונקציה דיי מיותרת ובמקום זה אפשר לעשות PHP קוד:
מתאורר / יצא בחוץ
|
ציטוט:
בקשר ל str_replace, הבנתי אותו, רק מה עושה החלק המודגש: קוד:
$text = str_replace("r","rr",$text); |
|
![]() |
# 8 | |
הנהלת הפורום לשעבר
|
ציטוט:
|
|
![]() |
# 9 | |
מתאורר / יצא בחוץ
|
ציטוט:
לא מצאתי מדריך בכלל על str_replace, יש רק מדריכים למתחילים (לפחות מה שאני מצאתי). ואם ב str_replace אני לא מכניס לו שום משתנה שזה יעשו לו, אז זה יעשה לכולם? (כללי) ואין שום מדריך ל mysql, פשוט לא מצאתי כלום ![]() Last edited by LosNir; 28-12-05 at 21:58.. |
|
![]() |
# 10 | |
הנהלת הפורום לשעבר
|
ציטוט:
בכל מקרה,לstr_replace לא צריך מדריך בגלל שזה פונקציה ממש פשוטה...וpreg_replace זה אותו דבר רק לביטויים רגולרים (אני מניח שאתה לא יודע מזה,אז אני יגיד בקצרה,ביטויים רגולרים זה תבנית של מילה קצת מסובך להגיד את זה אבל,אתה עוד מתחיל,אתה תדע בהמשך) וmysql פשוט תלך לGuideMaster לבניית פורום בסיס (תלחץ כאן) ותראה מה עשו,אולי תבין אולי לא,בכל מקרה מדריך אי אפשר בדיוק למצוא ,זה נושא ממש ארוך ועם הרבה תוכן. קיצר,לך לאן שאמרתי תנסה להבין את הפונקציות,אם לא תבין,תנסה לחפש באותו אתר עוד מדריכים שקשורים,המדריכים שם מסבירים טוב מאוד,אני למדתי אפילו טריק או 2 משם... |
|
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|