הרשם שאלות ותשובות רשימת חברים לוח שנה הודעות מהיום

חזור   הוסטס - פורום אחסון האתרים הגדול בישראל > Hosting ושירותים נלווים > ביקורות והמלצות > ארכיון

|!|

כלים לאשכול תצורת הצגה
ישן 29-12-05, 10:59   # 11
רותם
חבר וותיק

מיני פרופיל

רותם לא מחובר  

ידוע, חברה מצוינית.

ישן 30-12-05, 06:47   # 12
Idan_Shloman
חבר בקהילה

מיני פרופיל

Idan_Shloman לא מחובר  

שאלה קטנה ?
אתה בטוח שיש להם תמיכה של 200% ?
למה הם לא עונים לי לטלפונים כבר שבועות ? אני כבר עברתי מהם אבל אף מסד לא עובד עקב הקידוד - התשובה היחידה שקיבלתי היא שאנחנו יודעים להעביר את זה מהקידוד שכולם עובדים בו (יוניקוד) לקידוד עברי שרק אנחנו ו SPD עובדים איתו אבל אנחנו לא יודעים להפוך את הפעולה על מנת שתעזוב את החברה בשקט - זה כבר יותר מידי, אתה באמת רוצה שירות !. לזה אני קורא שירות מצויין ! כן בטח...

בקשר לזמינות, תמתין קצת הנפילות יבואו לך בגלים.

נ.ב
אני לא מדבר אישית על דניאל/דניס, אני מדבר על החברה שהוא מייצג - זה שדניאל הוא אדם נחמד זה טוב ויפה - אבל אני רוצה תוצאות ולא אנשים נחמדים.

Last edited by Idan_Shloman; 30-12-05 at 06:54..

ישן 30-12-05, 09:00   # 13
Shay
חבר וותיק

Shay's Avatar

מיני פרופיל

Shay לא מחובר  

ציטוט:
נכתב במקור על ידי Idan_Shloman
שאלה קטנה ?
אתה בטוח שיש להם תמיכה של 200% ?
למה הם לא עונים לי לטלפונים כבר שבועות ? אני כבר עברתי מהם אבל אף מסד לא עובד עקב הקידוד - התשובה היחידה שקיבלתי היא שאנחנו יודעים להעביר את זה מהקידוד שכולם עובדים בו (יוניקוד) לקידוד עברי שרק אנחנו ו SPD עובדים איתו אבל אנחנו לא יודעים להפוך את הפעולה על מנת שתעזוב את החברה בשקט - זה כבר יותר מידי, אתה באמת רוצה שירות !. לזה אני קורא שירות מצויין ! כן בטח...

בקשר לזמינות, תמתין קצת הנפילות יבואו לך בגלים.

נ.ב
אני לא מדבר אישית על דניאל/דניס, אני מדבר על החברה שהוא מייצג - זה שדניאל הוא אדם נחמד זה טוב ויפה - אבל אני רוצה תוצאות ולא אנשים נחמדים.
בשבוע האחרון לדניאל הייתה הקפצה לצבא,גם לי הוא לא ענה.
אבל חיכיתי בסבלנות,ותנחש מה?
הוא ענה.
נפילות?
הצחקתה אותי,אני כבר כמעט שנה אצלו,ונפילה אחת לא הייתה לי.
H.T.A

ישן 30-12-05, 09:22   # 14
Idan_Shloman
חבר בקהילה

מיני פרופיל

Idan_Shloman לא מחובר  

דבר ראשון,
מעניין אני צריך לחכות בשביל שהוא יענה לי - אם זה הפירוש שלך לתמיכה מצויינת זה פשוט נפלא !
דניאל בצבא ? דניס עסוק ? - שיביאו עוד עובדים, זה לא מעניין אותי.
אני לא צריך לחכות שבוע ( במקרה שלך, במקרה שלי אני מחכה כבר מעל לחודש ) שיענו ויעזרו לי.

דבר שני, נפילות, אין ?! אתה בטוח ?
כדאי שנצפה במספר נושאים שפורסמו כאן ( לא על ידי ) :
http://hosts.co.il/forums/showthread.php?t=3803 - מעניין זה נערך ? שמתם לב שנושאים שקשורים לבייסיק נערכים בפתאומיות ? - הסכנה שבנתינת סמכויות לאנשים שמוכרים מוצרים דרך האתר....
http://hosts.co.il/forums/showthread.php?t=4535 - שוב פעם נושאים שנערכים..
אני בטוח שכולם ציטטו נקודות............

http://hosts.co.il/forums/showthread.php?t=6906 - מעניין מי כתב את זה ?
http://hosts.co.il/forums/showthread.php?t=7269 - עוד פעם מעדכנים אנשים בפורום על כך שהתמיכה לא תהיה זמינה ? - אז למה רושמים באתר שיש תמיכה בשעות מסויימות ? אני עדיין ממתין לתשובות.
http://hosts.co.il/forums/showthread.php?t=7828 - התנצלות ? על מה חשבתי שהשרתים זמינים כל הזמן ואין נפילות ?

רוצה לדעת מה אנשים אחרים חושבים על החברה שאתה מהלל ?
תכנס קצת לגוגל : http://www.google.co.il/search?hl=iw...cNetWork&meta=

חבל רק שאנשים ממליצים פה בלי סוף כולל אנשים שבכלל לא איחסנו בחברה זו אתר מימיהם - בדיוק מהסיבה הזו אני ממשיך לשלם תשלום יקר !

המצלה קטנה, בפעם הבאה תעשה בדיקת בית לפני שאתה פוסל אנשים אחרים.

---
נקווה שהודעה זו לא תערך באחד הימים.....

ישן 30-12-05, 09:52   # 15
דניאל
מנהל ראשי

מיני פרופיל
שלח הודעה באמצעות MSN אל דניאל

דניאל לא מחובר  

קונספירציות?
תעשה לי טובה עידן..בבקשה.

איזה כיף,
בואו נספר לכולכם שעת סיפור קצרה,
היו בעיות בחודש שעבר, סוד? לא ממש.
מה עשינו בשביל לפתור את הבעיות? לא פחות מלהשכיר שרת חדש (שימו לב, אנו משכירים שרתים יעודיים אבל בשביל לשמור על חומרה איכותית, כלומר..מעבד כפול, החלטנו להשכיר שרת אחד על מנת שהלקוחות ישארו מרוצים ולא יהיה שום איבוד מידע בגיבוי המידע לדיסקים קשיחים אחרים).
מה קרה בתקופה הזו?
שלושה לקוחות מאוד ספציפיים החליטו לעזוב,
אחד מהם היה חברנו היקר עידן,
2 מהחברים קיבלו פיצוי כספי על התקופה הנותרת (אם כי אני לא מחוייב לשום החזר כספי לאחר תקופת התחייבות כה ממושכת),
השלישי נותר עידן, שישב אצלי בחסות חלקית (למה חלקית? הוסכם שהוא ישלם רק על החשבונות שמתארחים אצלו, החשבונות הספציפיים שלו..הוא לא משלם גרוש עליהם).
הלקוח שהוא שילם עליו, עזב עקב בעיות כלשהן עם הSSL באתרו שלא ואני מדגיש שלא נגרמו צד שרת.

אנחנו עובדים עם קידוד hebrew למסד נתונים, בניגוד לדעה הרווחת של שימוש ב latin1.
אם כי אנחנו לא מחוייבים לכך, לרוב אנחנו מבצעים תרגום של מסד הנתונים ללקוחות שעזבו,
ואגב עידן, גם פותח האשכול שי...עזב לשרת היעודי שלו, והפלא ופלא..המסדים שלו תורגמו.
עזבו אותנו לקוחות בעבר וגם המסדים שלהם..תורגמו.

מה אני מנסה להגיד?
לא ניסיתי לעזור לך? ב-א-מ-ת?
במייל האחרון שאני שלחתי אליך עוד לפני קרוב לחודש,
עדין..לא זכיתי לכל תגובה,
ראיתי שהאתרים שלך עדין חסרי מסדים, אבל תגובה? לא קיבלתי.

אגב,
ממליצים ללא סיבה?
לפחות 3 אנשים שהגיבו כאן באשכול הם לקוחות / לקוחות לשעבר.

דניאל.

sPD Hosting בע"מ | אחסון אתרים | בלוג אחסון אתרים
טלפון להזמנות: 1-599-559977

Last edited by דניאל; 30-12-05 at 09:54..

ישן 30-12-05, 10:10   # 16
Idan_Shloman
חבר בקהילה

מיני פרופיל

Idan_Shloman לא מחובר  

דניאל,
אם אתה רוצה לפתוח את כל הקלפים מבחינתי אין בעיה.

נכון, באמת הייתי לקוח בחסות ( האם לקוח בחסות נחשב פחות ? ) אבל אתה מקבל תמורה על כך פרסום באתרי. כמו שאתה יודע, אתה תמיד יכול להגיד לי לא - אבל כנראה שזה השתלם לך.
היו מאוחסנים אצלך 2 לקוחות שלי אחרי שהתלבטתי קשות האם להעביר אותם אליך ולתת לך צאנ'ס ( כמו שאתה רואה, לא טעיתי ) - נכון, לקוח אחד עזב עקב ה - SSL אבל האם זו היתה הבעיה היחידה באותו חשבון ? - ממש לא.

הבעיה התחילה ונשארה זמינות השרת הירודה ! ורמת תמיכה מתחת לכל ביקורת.
כאשר אני מתקשר ואומרים לי שציטוט מדוייק : "אין מה לעשות, יש 500 לקוחות ויש עומס" - תגיד לי אתה מה אני צריך לחשוב ? זאת פשוט חוצפה ממדרגה ראשונה !

בקשר למסדים, אכן ניסית - אבל מה זה עוזר לי שניסית ?! - יש פתרונות ?
אני לא מבין למה בכלל אני צריך להגיע למצב שאני צריך להתחנן לכם בטלפון שתחזרו אלי, תגיבו או שתחזרו אלי בהקדם האפשרי. דרך אגב, אני ממליץ לך לבדוק הודעות גם בטלפון וגם במייל ההודעות שנשלחו אליכם היו ב"שעות התמיכה" המוצהרות שלכם ולא ב - 2 בלילה - מוזר, פעם שעברה הפאלפון נגנב, פעם סתם "שכחתי" ואולי הפעם באמת לא שלחתי - תעשה לי טובה ואל תעליב אותי.

דרך אגב, זו ממש לא קונספירציה נגדך.
אלו העובדות בשטח ! אני ממש מצטער אם זה פוגע בך אבל אתה לא יכול לבוא אלי בטענות אחרי מה שהעברתם אותי. אני באמת חושב שאתה בן אדם טוב אבל עסק לא מתנהל בצורה הזו. אני לא מאחסן על אתרך לקוחות שהם ( אם כל הכבוד ) תחרויות אתרים או אתר פרוטפוליו אני מאחסן אצלך לקוחות שעוסקים במסחר שעבורם כל דקה שהשרת לא פעיל זה הפסד כספי - זה נראה לך הגיוני ?
אני באמת אשמח לתגובה ממך על מה שרשמתי קודם לכן, למה מודיעים על נפילות בפורום ולא במייל ללקוחות ? למה בזמני התמיכה שלכם אתם לא עונים ? למה אתם לא יודעים להמיר את המסדים בצורה ההפוכה ולמסור אותם כאשר הם עובדים ומותאמים לשאר חברות האיחסון ?

דרך אגב, אני ממש לא צריך את הכסף שהבאתי לך ואני לא מעוניין בפיצוי כספי אני מעוניין שהמסדים והמידע שיש לי באתר ישוחזר ושאני אוכל להמשיך לעבוד. לא מקובל עלי שאני זה שצריך לרדוף אחריך וכל פעם לשמוע שאתה בצבא/בעבודה או במקום אחר. באמת שאני כבר לא יודע מה להגיד, ניסיתי כבר הכל אבל זה פשוט נראה שלא אכפת לכם מכלום.

ישן 30-12-05, 10:16   # 17
Andrey | ADwd.net
האמת מוזרה מהדמיון
עסק רשום [?]

Andrey | ADwd.net's Avatar

מיני פרופיל

Andrey | ADwd.net לא מחובר  

אני חושב שאתם צריכים לדון על זה בפרטי, זה נישמע כמו עניין פרטי ולא משהו שכל הפורום צריך לשמוע עליו.

ישן 30-12-05, 10:18   # 18
דניאל
מנהל ראשי

מיני פרופיל
שלח הודעה באמצעות MSN אל דניאל

דניאל לא מחובר  

עידן,
את התשובות לכל השאלות כבר קיבלת (בעבר, ויותר מפעם אחת),
ואני מעוניין לפתוח את זה כאן עד נקודה מסויימת.
ומבחינתי כרגע, סופק לך הפתרון (פשוט.. לא קיבלתי שום תשובה למייל שנשלח עם הפתרון המלא שיש לבצע).

אפשר להמשיך את השיחה באמצעות דרכי מדיה אחרות,
הכוונה שלך באשכול ובהודעות ברורה,
אני לא אשתף כאן פעולה.

יום מצויין,
דניאל.

sPD Hosting בע"מ | אחסון אתרים | בלוג אחסון אתרים
טלפון להזמנות: 1-599-559977

ישן 30-12-05, 10:23   # 19
Idan_Shloman
חבר בקהילה

מיני פרופיל

Idan_Shloman לא מחובר  

הכוונה היא ברורה מאוד להזהיר אנשים שלא יפותו בעקבות המלצות סתמיות בפורום.
כמו שאמרתי לך, התגובה שלי היתה עובדית נטו - לא גלשתי לפסים אישיים כי זה פשוט לא מעניין.

צריך לדעת לקבל גם ביקורות שליליות מידי פעם ולא להעלב כאשר אומרים לך שאתה לא עובד כמו שצריך - מזה אני חושב שרק לומדים.

ישן 30-12-05, 11:28   # 20
my-hosting.biz
מתאורר / יצא בחוץ

מיני פרופיל
שלח הודעה באמצעות ICO אל my-hosting.biz שלח הודעה באמצעות AIM אל my-hosting.biz שלח הודעה באמצעות MSN אל my-hosting.biz שלח הודעה באמצעות Yahoo אל my-hosting.biz

my-hosting.biz לא מחובר  

עריכה (1/1/06):
אני לא יודע אם הוא צודק,
אבל אתה כעסק מתחרה לא אמור להפיל מישהו שמתחרה איתך ע"י פגיעות כמו אלו.
יש לך אזהרה, אל תעשה את זה שוב בבקשה.

נערך ע"י אלי (KeyTekK) היום ה1/1/06 בשעה 8:56

חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים)

חוקי פירסום