|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 22 | |
משתמש - היכל התהילה
דירוג מסחר: (0)
|
ציטוט:
אלה חברות גדולות עם הרבה שרתים יעודים קנויים שלהם ולא שרת מושכר ב 400 ש"ח לחודש (לא שזה רע פשוט השוואת מחירים) והם עובדים ויש להם כסף תחשוב קצת מה ההבדל בין אדם פרטי לבין חברה? אז בימקום לתת הרצאות של מה לעשות תיתרום גם אתה |
|
![]() |
![]() |
# 23 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
ושלא תחשבו לא נכון אני בעד שתתרמו ושהאתר כן יפתח. פשוט יש דרך ויש דרך. בכל אופן אני מאחל רק הצלחה לשירות. ![]() |
|
![]() |
![]() |
# 24 | |
Permanently Banned
|
ציטוט:
תקשיב מתוק אני לא בא לקטול אף אחד זה שהאמת כואבת אין מה לעשות ויודע מה אם הוא יחזיר את האתר מכל "התרומות" שהוא יקבל שמה ואללה הוא שיחק אותה אבל ניראה לך שההישראלים אוהבים להוציא כסף? הם ישר חושבים: "למה מה קרה שאני יוציא כסף על האתר הזה שיש עוד מיליון כאלו?" "הוא בטח יקח את הכסף לעצמו!" אנחנו נחיה וניראה אם הוא יחזיר את האתר מה"תרומות" האלו האמת קשה זה אני יודע אבל מה לעשות ככה זה בישראל ולאורי אני בשימחה התרום מחר בעזרת ה' אני יקח פלאפון (מאבא חח ) ויתרום |
|
![]() |
![]() |
# 26 | |
תודה על תרומתך :)
עסק רשום [?] דירוג מסחר: (0)
|
ציטוט:
לא משנה כמה כסף הוא מוציא, מצידי שהוא יוציא שקל בחודש על האתר שלו. רק בגלל שהוא נמצא בקשיים כלכליים, אני הצעתי לו את הרעיון. וכן, אני יודע שהוא המתחרה שלך וצריך תמיד להוסיף קצת פלפל לתחרות בנייכם, ונכון - נכון שצריך לדייק. אבל את הפרטים האלה הוא צריך לספק ולא אני.
![]() |
# 27 | |
משתמש חדש
|
ציטוט:
בכל מקרה בנוגע לשירותים מחו"ל- אני לא חושב שהקים אותם אדם אחד (נניח את imageshack)..בעצם לא רק שלא בנאדם אחד, הרבה פעמים הקימו אותן חברות כמקור כלכלי. Rar.co.il אינו מקור כלכלי. בכל מקרה תודה לכולם על התגובות. |
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|