|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 31 |
תודה על תרומתך.
|
סבבה אור הנושא מוצא, אין עוד סיבה להמשיך בדיון רוב הפורום אמר לך בהצלחה בדרך הטובה
שמצאת לך, אגב את הכל היית יכול לעשות לבד לא צריך למצוא הצעה בשביל להיות חוקי, בדיוק מה שאני הולך לעשות וכבר חסכתי.. בהצלחה בפעם השנייה שאני אומר, נעול
תודה על תרומתך.
|
נפתח מחדש.
חבר וותיק
|
בכל מקרה אור,
הסברתי לך את זה כבר, לפי דעתי זה התלהבות של רגע. לחתום על חוזים זה ממש חארטה סלח לי על המילה. כי אין לך עוד 18 לפי מה שהבנתי ככה שאתה לא יכול. וכל זה בלי לציין את הפירסום שלא התייחסת למה שאמרתי שאם אתה רוצה לקוחות של 1000+ פירסום כללי ואני לא מדבר על פורומים.
חבר מתקדם
|
ציטוט:
תאמין לי אחי אני לא עושה החלטות של הרגע אלא חשבתי על זה שבוע שבועיים.
# 35 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
עצוב לי לשמוע אבל לא נעים , אתה לא יודע כמה אנשים נדפקו בגלל המחשבה שהם יכולים לקבל הרבה יותר. רק בהצלחה!:qqb003:
# 36 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
# 37 |
הקדוש ברוך ה' =]
|
בהצלחה..
ערב טוב, ונפלא.
Permanently Banned
|
בהצלחה, למרות שאני מרגיש ספק בנוגע לסכומים שתרוויח, אבל באמת, הלוואי ואני טועה.
|
![]() |
# 39 |
הוסטסניון
|
בהצלחה לך
![]() ולגביי הקטע של ה80% ... אז לא רוצה להוציא עליך עין הרע או משהו אבל כל עוד זה לא 100% אל תדבר על זה יותר מדיי . . . אני גם כן הייתי פעם כמוך כל דבר קטן ישר הייתי מפרסם ומתלהב כי אתה לא יכול לשמור את זה בפנים מהשמחה , אבל מה בסוף אתה אוכל אותה כי פתאום לא רוצים משהו או שמשהו לא מסתדר ולא יצא כמתוכנן . עצה שלי אל תספר כל דבר כי זה לא בריא , עד שאתה לא יודע ב100% שיש לך את הפוטושופ החוקי והכל אל תדבר בכלל כי חבל סתם שאנשים קנאים יעשו עליך עין הרע (גם אם אתה מאמין בזה גם אם לא ואני אישית לא מאמין אבל קרו דברים כבר ) . בכל מקרה שתהיה לך בהצלחה ![]() בברכה , מאור . |
![]() |
# 40 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
בהצלחה אחי
|
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|