![]() |
# 1 |
חבר בקהילה
|
מכירת עיצוב
הכנתי עיצוב יפה לחברת אחסון אבל אני חדש בתחום ואיני יודע איך הדברים ומתנהלים.
1) איך מתבצעת המכירה? הקונה אמור לתת לי את הכסף ואז אני נותן לו את העיצוב? 2) האם אני אמור לכלול בעיצוב את כל הדפים? או רק את העמוד הראשי? העיצוב צריך לכלול גם את המערכות? כלומר, אם יש מערכת לבדיקת דומיין פנוי, אני אמור להכניס אותה לעיצוב והמשתמש רק קונה את הדומיין ומנהל את האתר? אני אמור לתת לו אתר מוכן לגמרי? תודה והמשך ערב נעים.
חבר וותיק
|
ברגע שהכנת עיצוב, אתה מראה ללקוח,
במידה והוא מעונין, תסגרו על מחיר (קודם הוא שולח לך חצי הכסף לפחות ואתה מביא לו עיצוב, שלא יעבוד לך או משהו) במידה והלקוח מבקש תכנות (מערכת דומיין שאמרת) אז אתה מעלה במחיר, בד"כ כל אחד מהשיטות שלו, וכל אחד כמה שהוא רוצה הוא יקח :| עם אתה חושב שהשקעת על העיצוב אז תתן מחיר גבוהה ששווה את ההשקעה שלך |
![]() |
# 3 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
קודם כל לא מוכרים עיצוב איך שמתחילים לעצב, עדין אין מספיק מיומנות ומקצועיות לפעמים זה לוקח שנה שנתים ולפעמים חצי שנה ו8 חודשים.
אני אענה לך לפי המסיפור של השאלות שלך: 1) אם העיצוב מוכן הלקוח שולח כסף ואחר כך מקבל את העיצוב, אם העיצוב אינו מוכן עדיף לגבות מקדמה קודם. 2) בעיצוב אתה בוחר איך למכור אותו PSD בלבד או מתוכנת עם מערכות.. ברור שאתה צריך לשנות מחיר בהתאם לדרישה שלך ושל הלקוח כלומר אם אתה מוכר עיצוב לא מתוכנת אתה קובע מחיר נמוך יותר מאשר עיצוב מתוכנת עם דפים ומערכות... שיהיה לך בהצלחה, אבידן. |
![]() |
# 4 |
תודה על תרומתך.
|
בשביל זה יש אשכול "הכו" את המומחה. ננעל ולהבא אזהרה
|
|